Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam vloziti denar

Kam vloziti denar

Torej kam vloziti denar v teh casih? Ni ga veliko, ampak se bojim, da bo v stunfi zgubil vrednost. Kaksno manjse stanovanje za oddajo? Ampak se mi zdi da so cene obupne, najemnine pa padajo. Srebro se mi zdi prevec dolgorocna nalozba. Kam torej se?

Jaz bi ga nekaj vlozil v zavod med.over.net. Potem bi si kupil parcelo na britofu.

Kaj pa mogoče zlato?
Ali pa zemljišče?
Ali pa gozd?

Čeprav vsega jaz v zlato sigurno ne bi dala.
Stanovanje vseeno mogoče boljša izbira, čeprav bi bilo smotrno počakat, da gredo cene kaj dol, zdaj se mi zdi, da so spet napihnjene? Pa kako uredit, da nimaš potem na grbi bednega najemnika?

Zemljišče? Ne vem, mogoče kako stavbno zemljišče, ki se kje poceni prodaja.
Kak gozd recimo? Čeprav tu se moraš spet spoznat.

Kupiš ene 200 delnic pri krki, njihova vrednost se vsak dan viša. Farmacija je prihodnost

Sedaj je zlato in srebro, če hočeš gamblat lahko tudi kripte.

Potem se počaka na zlom borze, ki bo nekje do jeseni in padec cen nepremičnim in nato v letu 2022 (jeseni) vložiti v nakup nepremičnine.

Nakup zemlje je pa trenutno tudi zelo ugoden, samo to zemljo je potem potrebno obdelovati, če ste pripravljeni, je to odlična naložba za naslednjih 5 let.

Lp

Sedaj je zlato in srebro, če hočeš gamblat lahko tudi kripte.

Potem se počaka na zlom borze, ki bo nekje do jeseni in padec cen nepremičnim in nato v letu 2022 (jeseni) vložiti v nakup nepremičnine.

Nakup zemlje je pa trenutno tudi zelo ugoden, samo to zemljo je potem potrebno obdelovati, če ste pripravljeni, je to odlična naložba za naslednjih 5 let.

Lp
[/quote]

V kripto ne bi šla. O zlatu pa resno razmišljam, čeprav vejretno so zdaj cene kar visoke. Bolje takrat nabavit, ko bodo spet nižje?
Bolj se pa nagibam k nakupu nepremičnine, ko bi šle cene dol, ker zdaj se samo napihujejo, kolikor vem. Samo v dvomih sem, ker večkrat slišim zgodbe kako imajo lastniki težave z najemniki, ki ali ne plačujejo ali delajo škodo.
Za obdelavo zemlje pa rabiš čas. Zdaj, če imaš gozd, to ni treba obdelovat, samo občasno pregleduješ. Samo, če pride vetrlom, lubadar…

Če v kripto ne greste in boste počakali, da vas “potunkajo” v to so mogoče kakšne ure ali ura omejenih izdaj znanih proizvajalcev katerim ves čas rastejo cene in jih kupujejo za naložbo morda varna naložba za vas.

Trenutno je preveč denarja v obtoku, da bi karkoli lahko šlo pretirano dol….vsaj še nekaj let bo tako.

Nimaš veliko viška denarja pa razmišljaš o nakupu stanovanj za rentanje? Srebro je preveč dolgoročna naložba, stanovanje pa ne?

Cena zlata raste od 2018 naprej, vmes sicer malo zaniha. Trenutno je cena nižja kot je bila poleti. Tako da če misliš investirat v zlato je treba situacijo malo bolj podrobno spremljat. Srebro trenutno dosega najvišje cene.
Jaz bi na tvojem mestu malo kombinirala – nekaj v delnice (dolgoročno), nekaj v kriptovalute (tukaj cene dosti nihaja in loviš pravi trenutek nakupa in prodaje).
Stanovanje je pa zelo slaba naložba, vsaj v tem času. Dolgoročni najem se ne splača, turistični najemi trenutno stojijo.

Mi smo vložili v stanovanje v LJ. Vedno lahko oddas, kasneje lahko prodaš, cene stanovanj zelo rastejo in ga ni boljšega in varno naloženega denarja kot je to. Nikar v sklade, delnice, bitcoina…

Nimaš veliko viška denarja pa razmišljaš o nakupu stanovanj za rentanje? Srebro je preveč dolgoročna naložba, stanovanje pa ne?

Cena zlata raste od 2018 naprej, vmes sicer malo zaniha. Trenutno je cena nižja kot je bila poleti. Tako da če misliš investirat v zlato je treba situacijo malo bolj podrobno spremljat. Srebro trenutno dosega najvišje cene.
Jaz bi na tvojem mestu malo kombinirala – nekaj v delnice (dolgoročno), nekaj v kriptovalute (tukaj cene dosti nihaja in loviš pravi trenutek nakupa in prodaje).
Stanovanje je pa zelo slaba naložba, vsaj v tem času. Dolgoročni najem se ne splača, turistični najemi trenutno stojijo.
[/quote]
Zakaj se ne splača oddaja? V zadnjih pol letu so stanovanja v LJ zelo narastla, s tem ko oddajaš imas mesečno denar, kasneje lahko prodaš. Sama ne bi nikoli vložila v Bitcoin, preveč cenim denar.
Svetuješ delnice, a gospa obvlada borzo? Ni to da vložiš in čakaš, borzo je treba spremljati.

Predlagam, da si pogledaš tu: https://investor.vanguard.com/home imaš dobre donose in varnost.

Glede kripta je pa tako da za letos bodo super donosi ampak tu ni neke varnosti, če za poleženi denar veš da ga boš rabila do konca leta potem se ne iti.

Dejstvo je da imaš par teh res “varnih” kriptovalut kot so BTC Bitcoin in ETH Ethereum s tema dvema ne moreš zgrešiti, težave pa je da v primeru crasha lahko pade vrednost za 30 do 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ampak ko se pobere ( to lahko traje tudi 2, 3 leta ) boš dobila super donose.

[url=http://bit.ly/3pr5FyK][b]KRIPTO VALUTE: NALOŽBA/VARČEVANJE ZA POPOLNE ZAČETNIKE (10€/TEDEN)[/b][/url] Način varnega investiranja v kriptovalute. [url="http://bit.ly/3qnTQL9"][b]NAVODILA ZA AVTOMATIZIRANO TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI[/b][/url] [url=https://kriptoslovenija.si][b]KRIPTOSLOVENIJA.SI[b][/url] Skupnost kripto entuzijastov in popolnih začetnikov. [url=https://bit.ly/3bM8pn5][b]BINANCE.COM[/b][/url] Menjalnica z največjo in najboljšo ponudbo in vplačila/izplačila direktno na bančni račun.

Nepremicnina je dalec najboljsa nalozba, cene konstantno rastejo, ce vmes oddajas pobiras denar, vrednost nlozbe pa je ze vedno vecja. Trenutno cene rastejo malo manj, ampak gredo vseeno navzgor, krediti so pa ugodni kot se nikoli, torej je idealni cas za to

k meni 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close