Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razhod in zaljubljenost

Razhod in zaljubljenost

Pozdravljeni,
stara sem 21 let, pred kratkim sem se razšla s fantom, ki sva bila skupaj 3 leta. Razšla sva se zaradi različnih pogledov na življenje, s tem so prišli prepiri, cenila sva različne stvari in na splošno sva zelo različni osebi, vendar se na to prve dve leti zvezi niti nisva ozirala. Večkrat sva že govorila o tem, da sva si različna in da bova morala veliko delati na tem, da se bi nama izšlo. Vendar se ni, šlo je le še vse bolj na dol, zato sva šla narazen. Sedaj pa ga bolj in bolj pogrešam, pogrešam najine “inside jokes” in imeti prijatelja, vem, da se to čudno sliši ampak ni bil le moj fant, bil je tudi moj najboljši prijatelj. Med nama sicer nikoli ni bilo tiste zaljubljenosti, da ne moraš biti drug brez drugega, da se ne moraš držati stran. Začela sva kar tako, da noben ni vedel, kaj točno se dogaja, potem sva pa kar na enkrat bila kot en star poročen par, ki hodi za vikend ob pol devetih spat.
Ali mislite, da pogrešam njega kot partnerja, ali pogrešam le bližino? Včasih ne vem, a živim v pravljici, ampak jaz verjamem v to, da lahko najdeš nekoga, ki si res nor za njemu in obstaja tista prava zaljubljenost, da kar pozabiš na vse ostalo, le da si skupaj. Kaj pa vi, verjamete v to, oz. ali ste kdaj to doživeli?

Mlada si še, zato še naprej verjemi, da obstaja ta zaljubljenost o kateri govoriš, saj bo prišla! Glavo gor!:)

Seveda obstaja prava ljubezen,predvsem si morata bit osebi podobni,ne različni.Verjemi in boš našla to kar zelis.

ker si se razšla s človekom, s katerim nista za skupaj. Večina raje kakšnega otroka naredi in potem jamra. Ponavadi je tako, da dve leti traja opoj zaljubljenosti, potem pa gredo rožnata očala dol in pokaže se realnost. Ljubezen lahko razviješ z nekom s katerim gledata v isto smer.
Seveda sedaj pogrešaš navado, pa še ta korona je in nimaš vseh možnosti ribarjenja za novim ribakom. Si pa mlada, tako da je še vse pred teboj.

Začela sta brez jebaške strasti, končala sta kot filozofa zaradi svojih pogledov na življenje. Malinovca, ki sploh ne vesta kdaj sta začela hodit, pač prijateljstvo, kar pač zdaj pogrešaš, verjetno se raj pogovarjata kot krešeta pri vaših letih… To ni dobro za mlade ljudi, debatni krožki so bolj za nas, ki smo mladi po duši v malo starejšem telesu..

smešno, nekateri trdite, da gliha ukup štriha, drugi pa da se nasprotja privlačijo.
Avtorica, ti si pa še mlada, zato ne obupaj. Vsak dan ga boš pogrešala manj, vem, kliše, ampak je res.

Glavo gor, pogrešanje traja, ampak v glavi moramo imeti pozitivo!

Pogrešaš to, kako si se počutila ko si bila z njim. Ta občutek nikoli ne izgine, nehaš pa z časom to objokavat in pogrešat. Bo bolje.

Pogrešaš verjetno to kar sta imela, in ne njega.
Sem bil v podobni situaciji, le da sva bila dvakrat tako dolgo skupaj. Žal se tudi ni izšlo, sva tudi že živela skupaj. Sicer sva dobro skupaj sodelovala, bila drug drugemu najboljša prijatelja in se dosti zabavala, a na koncu to ni bilo dovolj.
Včasih potem kar pozabiš na vse slabe lastnosti bivšega partnerja, in te daje malo “nostalgija”. Tudi mene kdaj pa kdaj, pa se zamislim, ampak se na koncu zavedam, da vseeno ni bilo vse rožnato.
Torej, mislim da so občutki, ki jih doživljaš normalni. Pusti si zdaj malo časa, posveti se sebi in svojim hobijem /ciljem. 🙂
sem že več kot 2 leti samski in nebi vrjeli koliko prišparam 😉 (hec, da me ne bo kkšna feministka napadla)

na človeka si se navadila 🙂 ….. ne skrbi boš prebolela 🙂 , ko boš z naslednikom omenjenega ustvarjala novo zgodbo …… odločitev o razhodu , je bila prava , kajti različni pogledi na življenje , vedno pripeljejo do razdora ….. ljudje pa se žal , v osnovnih stvareh ne spreminjamo 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close