Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lahko ve

Kako lahko ve

Telefon imam zaščiten s prstnim odtisom in kodo, whatsapp s prstnim odtisom.
Kako lahko ve, kaj sem poslala kolegici? Ja. Nisem ravno lepo pisala o njem, ampak lagala pa tud nisem.

Torej? Sem šla pogledat med appe, če je naložil kak spy program. Ni nič.
Lahko kdo pomaga?

Kolegica je povedala drugi kolegici, ta tretji kolegici, ta svojemu ljubimcu, ta svojemu prijatelju s tenisa, ta svojemu očetu urologu, ta svojemu sinu oftalmologu, ta svojemu prijatelju – tvojemu tipu.

Ja. Žal. Ni vzadaj zgodbe za špansko nadaljevanko.
Čeprav je pa res, da če bi imela dostop do njegovega telefona, ne bi bila več poročena.

Mah loči se, zakaj si sploh še poročena z njim?

Ravno o tem je tekla debata. Kolegica-pravnica. Pismo. Je tako težko odgovorit?

Ne gre vse iz danes na jutri in ja, eni moramo dejansko 10x prej premislit, preden naredimo kak korak naprej.

Te pa nič.

Če je syp app naložen, ga med naloženimi aplikacijami ne boš videla. 😉
Telefon daj v pregled komu, ki se na to res dobro spozna.

Fon trackerji so danes tako dobri da ga ne odkriješ, se na servisu ga ne če ne sformatirajo telefona. Neki imajo možnost da pošiljajo podatke samo takrat, ko je telefon aktiven ali ob uporabi znanih aplikacij. Če tvoj ni pameten ali ima kak cudn program, pusti telefon v idle in glej uporabo podatkov. Zabeležene so tudi aplikacije po porabi in tam dobiš vse, razen enga do zdaj testirane ga programa, ki pa ga nebom reklamiral.

WhatsApp Plus a completely free calling and messaging app for you Wttps://coimobile.com/whatsapp-plus/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close