Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mimovrste – nategujejo z vsiljeno dostavo na dom

Mimovrste – nategujejo z vsiljeno dostavo na dom

Ste že opazili, kako te na Mimovrste dobesedno prisilijo, da naročeno in vnaprej plačano (!) blago prevzameš zgolj na domu (in doplačaš 5,20 evra)? Očitno jim od osebnega prevzema v eni od njihovih poslovalnic (kjer doplačaš 0,90 evra) ne ostane dovolj za njihove potrebe?

Če gre za manjši znesek (hotel sem naročiti v vrednosti 60 eur), ti sploh ne dajo druge možnosti, kot da izbereš in plačaš 5,20 evra za prevzem na domu in potem v nedogled čakaš nekoga iz Pošte Slovenije. Seveda sem preveril, kako je, če je vrednost naročila bistveno večja, recimo 500 evrov: v tem primeru ni stroškov dostave in lahko prevzameš na njihovem prevzemnem mestu.

Že nekaj let sem njihova VIP-stranka (torej naj bi bil upravičen do brezplačne dostave) in po vsem tem lahko napišem le: Banda pokvarjena!!!

Od kdaj pa je to? Pred 14 dnevi sem še lahko osebno prevzela izdelke v manših vrednostih – dvakrat v razmiku nekaj dni.

Jaz veckrat kupujemmlri njih-prejsnji teden ena cistila- (11 eur). Vedno prevzwmam v btc (ker stanujem cca1 km stran), vcasih kupim malenkost (tudi vrednostno), vcadih kaj vec (elektronika, godpodonski aparati), se nikoli nisem i za vrala dostavo.

Koronica je priročen izgovor za dražitev vsega.

Tudi meni pred 14 dnevi ni bilo dovoljeno prevzeti na njihovem mestu v Kranju. Sem jim isti dan vrnila saj so mi poslali izdelek – leto uvoza 2003. Bi me kmalu infarkt.
Mislim, da dolgo vec ne bom pomislila, da kaj narocim pri njih…

Če pas o rekli, da so uvedli provizijo 90 centov za prevzem na prevzemnem mestu ravno zato, da bodo še dodatno uredili prevzemna mesta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

2 X 0,90 € na prevzemnem mestu, če tam plačaš z bančno kartico. Imam dokaz.

ne – ne, to provizijo nam zaračunavajo zato, ker gradijo nova skladišča. Banda Slovenačka. Zato pa sedaj praznijo stara skladišča. Mene me ne vidijo več pri njih.

A niso mimovrste kupili Čehi?

Kar kupim pri njih, grem sama iskat, do zdaj me ni še nihče silil, da mi bodo oni dostavili. Jaz problema ne vidim.

sedaj hocejo 0,90eur za osebni prevzem?! wtf.. prvic vidim. to je cel nateg!!

Odgovor na objavo uporabnika
Nateguni, 17.01.2021 ob 06:31

Ste že opazili, kako te na Mimovrste dobesedno prisilijo, da naročeno in vnaprej plačano (!) blago prevzameš zgolj na domu (in doplačaš 5,20 evra)? Očitno jim od osebnega prevzema v eni od njihovih poslovalnic (kjer doplačaš 0,90 evra) ne ostane dovolj za njihove potrebe?

Če gre za manjši znesek (hotel sem naročiti v vrednosti 60 eur), ti sploh ne dajo druge možnosti, kot da izbereš in plačaš 5,20 evra za prevzem na domu in potem v nedogled čakaš nekoga iz Pošte Slovenije. Seveda sem preveril, kako je, če je vrednost naročila bistveno večja, recimo 500 evrov: v tem primeru ni stroškov dostave in lahko prevzameš na njihovem prevzemnem mestu.

Že nekaj let sem njihova VIP-stranka (torej naj bi bil upravičen do brezplačne dostave) in po vsem tem lahko napišem le: Banda pokvarjena!!!

Razlog: pohlep

Bole me batak za mimovrste in fore, ki si jih izmišljujejo zadnje čase. Država mora samo poskrbeti za konkurencoin izbiro in to je vse. Kupoval bom tam kjer je najugodneje zame, pa naj bo to mimovrste ali pa mirko&slavko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close