Mož me googla
Zaenkrat še mož, sva pa v postopku ločitve in kmalu ne bo več. Ni sam slab človek in lažnjivec, je tud varalica in pričakuje otroka. Na računalniku imam še zmeraj sinhroniziran njegov googlov e-račun in v brskalniku pod predloge vidim, da je gledal prisluškovalne naprave, ker mi jih Google ads postavlja v oglasne pasice. Googlal je moje ime in priimek, mail, telefonsko. Vse kar direktno vtipka v iskalnik lahko vidim, kar najbolj gleda pa mi meče ven v reklamah. Mal mi je čudno, zakaj bi poizvedoval po meni po 3 mesecih brez stikov?
Moj bivši in bivši pred njim sta bila ista. jaz pa premlada in neumna. Neizmerna želja po kontroli in ne sam prek interneta, prek frendov, bivši pred bivšim je še mojga fotra mel okol prsta.
Enkrat po tem me je še poklical in vprašal, če bi šla z njim na erotični sejem v Celje, ker gredo vse njegove tri bivše, kao vsak dan pelje eno in potem še obstoječo. Z vsemi razen to novo je imel po dva otroka, sem izvedela šele zatem ko sva zaključila in še marsikaj. Sem šla z njim, ne sicer na sejem, tam zraven v Ameriko na pizzo, lih tolk da se zadnje razčistim in je pokazal slike otrok.
Vmes se je kar vključil k drugim ljudem, so bili takoj prijatelji in sem videla, kakšen človek je.
Mene je zamenjal za smrkljo s prvega letnika-če ni bila še mlajša in reve niso pustili na sejem zaradi let, zato je rabil mene na zadnji dan, sem bila pa malo nad 18 in prava družba. Ta pa šolo zarad njega zabušavala isto kot jaz. Od takrat nisem več slišala zanj, ga ni več na fb, Ig ne nikjer, ima pa sigurno že otroka z njo, če že nima spet druge mlajše. Point je, da je bil manipulant, ko noben ne in vse je vedel o meni in brskal za menoj. Varal me je skos in ni bil na videz nekaj poseben, da bi se vsaka obrnila za njim, imel je pa prikupno namazan jezik in te je znal obrniti, razgledan, močno pedofilsko nagnjen in prebral te je takoj. Jaz sem bila 16 ko sem ga spoznala, on takrat 36 ali 37, rekel pa je še doma pri nas, da je 25 in še praznovali smo njegov 26.rd. Moja mami mu je še potico spekla:D.
Danes mi je smešno govorit o tem, kako ti sam en človek pusti tak pečat v življenju in tole googlanje me je spomnilo nanj.
Forum je zaprt za komentiranje.