Kje imate vi ogledala v stanovanju? Rada bi ga postavila nekam, kjer bi bilo najboljše. Kakšen predlog?
Stanovanje je manjše.
Podolgovato ogledalo bi lahko postavila samo na ozko steno nasproti vhodnih vrat ( kjer se vidiš celega) ali pa eno nad omarico za čevlje (omarica je za vhodnimi vrati), vendar bi bilo veliko večje v širino in se vanj vidiš samo do pasu. Prav tako lahko dam eno prav majhno nad radiator na hodniku, spet bi bilo majhno in bi si videla samo zgornji del telesa.
Ogledalo imam zdaj samo v spalnici (ozko, podolgovato in se vidim celo) in eno manjše v kopalnici (kjer se ne vidiš celega).
V jedilnem prostoru skupaj z dnevno bi bilo tudi mogoče kam postaviti podolgovato ogledalo, kjer se vidiš lepo cel, ampak ne vem, če to izgleda ravno lepo. Malo nenavadno se mi zdi za dnevni oz. jedilni prostor.
Rabim kakšen dober predlog, kam bi ga lahko postavila :))) Kaj se vam zdi, bi ga lahko postavila v dnevni oz. jedilni prostor?
Ste pri tem upoštevali feng shui? Naj bi namreč bilo slabo, če je ogledalo po feng shuiu nasproti vhodnih vrat ali za vhodnimi vrati.
Kje imate vi ogledala in koliko jih imate, če preštejete vse v stanovanju?
V stanovanju jih je 5. Od tega samo dve klasični ogledali – ostalo so sestavljena iz ogledalnih steklenih kock (cca 30 x 30 cm – iz IKEE)
Klasično nad umivalnikom v kopalnici in vrata ene omare v spalnici. Slednje precej brez funkcije, le všeč so mi bila za pogledat, ko sem kupoval.
Ostalo so od tal do stropa – sestavljeno iz omenjenih kock – dve liniji v predsobi in ena v dnevnem prostoru – obložen dimnik.
Všeč mi je tako.
Imate ogledala postavljena tako, po teh pravilih ali se požvižgate na to?
Pri nas je ogledalo postavljeno tocno mimo vseh teh pravil oziroma edino postelja in sprget se ne vidita v njem, drugace pa vse nasteto, veliko j epa le toliko, da se vsi celi vidimo v njem.
To ogledalo je bilo ze prej postavljeno na steno in ga nismo odstranili, ker odlicno sluzi svojemu namenu.
V prejsnjem stanovanju smo imeli ogledalo postavljeno po vseh pravilih.
Tolkla nas je nesreca.
Zdaj tu, smo srecni. Jasno, se nam dogajajo tudi slabe stvari, a jih prebrodimo veliko lazje.
Dejansko vecino pohistva in stvari v stanovanju postavljam po fengsuju, ze preden sem sploh slisala zanj, iz nekega svojega notranjega obcutka za prakticnost, a pri ogledalu vsj za nas ta pravila ne veljajo.
Veliko meter in pol imamo v predsobi. V skupni kopalnici pri dveh lijakih, potem pa v najini kopalnici imava eno steno v celoti ogledalo. To je vse. Manjših ogledal po bajti ni. Ima ga edino ona v svoji sobici za šminjkanje, tisto je okrašeno z lučmi, in eno ogledalo tisto povečevalno kjer si obrvi ruje hahahahha. To je to
Forum je zaprt za komentiranje.