Vsakič, ko vidim intimne prizore, se začnem spraševati, kaj je z mano
star sem 20 in in sem popolno dno družbe. Kljub temu da študiram na višji šoli in še živim pri starših in nikoli jima nisem povedal da resne punce še nisem imel. Moja čustva pa še vedno pretresa klic za novo leto ko me je klical neznanec (vem da je nekdo iz družbe bivše kolegice) in mi zraven želj za novo leto rekel še da nižje nemorem biti kot pa sem trenutno.
Žal epidemije še samo slabša moje odnese
No, pri 20 pa res večina ljudi nima svojega Playboy mansion, za avtosalon dragih športnih avtov in mesečni dohodek manjše države.
Zdi se mi, da najbolj potrebuješ nove prijatelje, ki ne bodo grdo delali s teboj.
To pa res ni nič takega, bolje biti brez kot v slabem. Vsak kakšne spolne bolezni ne boš trofil.
Kar se pa “dno družbe” tiče – malo morgen, pri vseh nasilnih kriminalcih, ki se valjajo naokoli pa res ni pošteno, da si rečeš “dno družbe” ker p***e nisi porival. Oprosti, če bi bil nedolžen pri 200 bi bil več dedca kot tisti ***, ki so po kolnu “silvestrivali” z 2015/6.
Srečno in samospoštovanja polno 2021
To pa res nic ni takega, ce se nisi imel punce pri 20….ogromno mojih kolegov in kolegic te starosti se nimajo partnerjev.. Eni prej drugi kasneje.. Sej to pa res ni merilo. Se ukvarjas kaj z sportom:to pomaga, saj ze proizvajajo hormoni srece in dobis tudi vecji fokus, spis dovolj in ob primernih urah, kaj pa prehrana.. Prvo osnove porihtas, potem pa na ostalo kaj te muci, kajti vse vpliva na nase telo in odlocitve. Prijatelji pa.. No nevem, ce lahko temu reces prijatelji.. In ja, vem da je tezko najti novo druzbo, ampak bo tudi to prislo.. Morda ko zacnes s kaksno sluzbo, ali pa kakega drugega sosolca kaj kdaj vprasaj iz faksa.. Pa tako zacni. Vso sreco 🙂
Če si dno družbe zaradi svojih dejanj (si naredil res kakšne svinjarije) – potem je čas, da začneš delati dobre stvari za druge.
Če misliš, da si dno družbe ker nimaš punce ali zato ker si brez seksa – se samo smiliš sam sebi – in je čas, da začneš razvijati svoje razmišljanje in se ukvarjati s čim, kar te bo res pritegnilo. Od večjega poglabljanja v študij do športa – in karkoli vmes.
Ljudje so zlobni in ko jim gre slabo se toliko bolj.Meni je tik pred poroko prijateljica rekla,da skoda,ker imam tako redke lase,da vencek ne bo stal.Ze leta mi frizerji in moz govorijo,da so lasje normalni in lepi,ja patim ko zaba na drumu.Poizkusaj to zavreci,ukvarjaj se s sportom,jaz ne morem sem invalidka.Ob sportu npr.smucanju srecamo najbolj zanimive ljudi,tudi v hribih.Pogum velja in vse dobro zelim.
Forum je zaprt za komentiranje.