Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož je zaužil erekcijske tablete

Mož je zaužil erekcijske tablete

Mož je ob 7h zjutraj vzel 2 Kamagri, morda 3, morda 4, ne spomni se, bila sva pijana in mu ni…in nisva, ker sva zaspala.
Danes bi morala biti ob 16h pri starših na kosilu in mu ne gre dol, oblekel je kavbojke in ga ne more dat na stran, pravi, da boli, v trenerki pa ne mora it ker se vidi, tudi pod bundo…

MOŠKI: So kakšni vitamini, prehranska dopolnila ali karkoli, da se mu stvar poleže? V navodilih piše, da učinek deluje do 3 ure in samo, če je moški vzburjen, potem pa naj bi prenehalo. Drži mu že več kot očitno dobrih 8 ur in pravi, da ni vzburjen. Probal je z meditacijo, poslušanjem klasike in dala sem mu Persen. NE DELUJE!

Pa kaj zdej kompliciraš, zdej naj tebe uštima, pol ob 16.00 bo pa še tvojo mamo. Fotru se tko ne dvigne več, naj jo potem vsaj tvoj uštima. Lahko reče, da je to novoletno darilo.

Morda bi helex ali apaurin deloval. Osebno si tega nebi privoščila.Ko čas mine mine,dajmo naravi prosto pot.Zdi se mi prenecarno0 za sece-infarkt.

žal smo se navadili,da v vsem pretiravamo.spolnost,ko ni več naravna po mojem izgubi svoj namen.

Pa kir bedak …3…4 vzel….jooj…se dobr da mu ni zile v glavi potrgal …..

Ja jajca bi mu spraznala, pa bi mu padel kot vojak na fronti…

Skrajsaj mu ga. ????

soseda najbolj pomaga ?

Raje povej kje jih je kupil in kako je bilo? 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Katastrofa, 01.01.2021 ob 14:29

Mož je ob 7h zjutraj vzel 2 Kamagri, morda 3, morda 4, ne spomni se, bila sva pijana in mu ni…in nisva, ker sva zaspala.
Danes bi morala biti ob 16h pri starših na kosilu in mu ne gre dol, oblekel je kavbojke in ga ne more dat na stran, pravi, da boli, v trenerki pa ne mora it ker se vidi, tudi pod bundo…

MOŠKI: So kakšni vitamini, prehranska dopolnila ali karkoli, da se mu stvar poleže? V navodilih piše, da učinek deluje do 3 ure in samo, če je moški vzburjen, potem pa naj bi prenehalo. Drži mu že več kot očitno dobrih 8 ur in pravi, da ni vzburjen. Probal je z meditacijo, poslušanjem klasike in dala sem mu Persen. NE DELUJE!

Ja Že ob 7ih sta bila oba pijana? Rana ura zlata ura

???…kamagra je super zadevca!! Samo,moraš bit trezen…le takrat veš,da je ena več kot dovolj!!

Bolj,se mi zdi problematično,ko ti po kakih dveh urah pride….pa bi še kr fukau!!…??

Zato,fantje s kamagro samo na kurbe…?

Nimaš druge kot da vlečeš kot obsedena, “dok ne gine”.

Mu bo dol padu, ko bo taščo videl. In slišal ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close