Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prevaral ženo in ji dal klamidijo

Prevaral ženo in ji dal klamidijo

Kaj naj naredim, prosim pomagajte mi. Enkrat samkrat, po neumnosti, s fanti smo šli na roadtrip, vmes pa na prijateljice noči. Zgleda sem tam fasal tole.

Načeloma meni nič ni, ampak ženi bi se lahko sčasoma kaj začelo poznati in potem bo šla na test i seveda, vemo kaj sledi. Prosim za kakšen nasvet, kako ravnati v moji situaciji.

Upam, da ni noseča ali da ne načrtujeta nosečnosti – rodi se lahko bolan in slep otrok.

In vse to sredi lockdown-a, alal ti vera. Jaz do Hoferja nisem šla že več mesecev, ker ni v moji občini bivanja.

Nič počakaj in tiho bodi. Bodi samo prijazen in uvideven, takrat ko se ti bo ona zgonila in ti prinesla bodisi naraščaj ali pa bolezen.

Kaj pa če je bilo obratno?Ko si bil ti na road tripu,so sosedje bili v tvoji bajti na road tripu in je ona od njih fasala klamidijo?

Ne bom vas obsojala, čeprav bi vam najraje dala brco v rit, ampak to je naloga vaše žene. Nič niste napisali koliko sta stara in če že imate otroke. Zakaj? Ker pri ženski klamidija lahko povzroči neplodnost ali izven materično nosečnost, lahko se prenese na nerojenega otroka in mu pusti posledice na pljučah in očeh, pri moškemu pa na prostati. Predvsem, če je diagnoza potrjena na vaši strani, je pošteno, da s tem seznanite tudi svojo partnerko in sprejmite odgovornost tako zase kot zanjo. Drugič pa, ko vam bo “zapasalo” mečkanje rjuh s prijateljico noči, pa raje uporabite kondom. Bodite odkriti 👍

In vse to sredi lockdown-a, alal ti vera. Jaz do Hoferja nisem šla že več mesecev, ker ni v moji občini bivanja.
[/quote]
In kolko dovgo zdržite ženske, brez. jaz sem kar pogumen in vstrajam in ne vem kdaj je blo nazadnje že

Poveš da si pijan prasec, ki ne spoštuje svoje žene/partnerice in uporabljaš alkohol kot izgovor. Pač ponudila se je prilika in ti si jo po moško, pač izkoristil. Vnaprej ji povej da je bolje da te zapusti in se odseli, saj boš najbrž v naslednji priliki spet namakal tam kjer ne bi smel =)

Svinja nemarna. Bodi moški pa povej ji, da se bo lahko šla zdravit preden bo prepozno. A se ti je blo treba lig z najbolj garjasto dol dat? Mislm halo, klamidija fuj. To je pa res ena najbl umazanih bolezni. A ves da klamidija lahko vpliva na plodnost in maternico??? POVEJ ŽENI PA NAJBOLJE DA SAM OD SEBE SPOKAS, DA BO IMELA PRILOŽNOST NAJTI DOBREGA PARTNERJA. Ti se boš pa lahko naprej s kur*icam zabaval

Jaz nisem 2,5 leti 🙌

Jaz tudi ne. Mi daš mail za klepet:)

Dr. Rožič vadi nožič, tvom je k.rcu zadnji božič.

Takoj pejt zdravniku,ker boš imel resne težave tudi ti,najprej bel iscedek potem srbenje itn.

Dobiš tablete shumamed zase in za ženo.

moja zena se z sosedom dol daje sam nevem kako naj jo napizdim ker jaz porivam njegovo zeno

Če imaš potrjen test, bi se moral zdraviti. Ker tudi če nimaš simptomov, se lahko zadeva vleče in pusti trajne posledice, sploh na ženski. Od vnetij maternice, lahko tudi drugih organov, do neplodnosti in bolečin. Bognedaj da okužena zanosi ali pa da je že noseča, okužba se prenese na otroka in ga lahko trajno pohabi. Pa da ne naštevamo. Tukaj sploh ne bi smela bit dilema glede tvojega pijančevanja in kurbanja, tu gre za zdravje vaju obeh. Sploh pa ker ona v tem primeru ni ničesar kriva, potem pa da ne ve, da si jo sploh okužil in dobi na koncu še resne posledice. Bi lahko živel s tem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close