Tito je bil prikrit katolik
Tito vas je vse okoli prsta navil, očitno. Komunizem je za bedake, še on je to vedel. V resnici je bil prikrit katolik. Mora biti pa že res, če to piše v Dnevniku. Itak je nadzor nad njim imela Udba in pred smrtjo se je spovedal. Žal je duhovnik pobegnil v Nemčijo in nekaj mesecev zatem umrl v prometni nesreči v nejasnih okoliščinah. Sklepa se, da zato, ker je vedel preveč krvavih resnic. Pa tudi rdeče zvezde ni.
Iz Dnevnika:
“Petan je ugotovil, da naj bi bil Tito prikrit katolik, četudi je v javnosti veljal za ateista.”
“Petan je v omenjeni knjigi zapisal, da je Josip Broz, ko je ležal v ljubljanskem Kliničnem centru, februarja 1980 želel govoriti z duhovnikom. Nalogo naj bi Cerkev zaupala Frančku Križniku , ki je bil takrat znan kot nasprotnik ateizma. Petan piše, da se je Križnik napotil v Klinični center, toda predstavniki Titove varnostne službe ga niso pustili v njegovo bližino. Šele po tem, ko je Broz isto željo ponovno izrazil, so duhovnika znova poklicali. Ta je odšel v bolnišnico in s takratnim predsednikom SFRJ opravil dolg pogovor. Približno mesec dni kasneje je Križnik študijsko odpotoval v Nemčijo (menda je tja celo prebegnil, ker je bil nasprotnik komunizma), kjer je 28. marca umrl v prometni nesreči – v nejasnih okoliščinah. Na ravni cesti pri Düsseldorfu se je namreč zaletel v tovornjak, katerega voznik je nesrečo pravzaprav povzročil in je v njej tudi umrl. Avtor knjige je še namignil, da je, kot kaže, udbovska struktura vojne policije KOS želela zgodbo o omenjenem sestanku v bolnišnici trajno “utišati”, četudi so nekateri prepričani, da nesreča ni mogla biti načrtovana, saj bi bil sicer izid drugačen. Slednje zagovarja tudi Franček Smole , ki je bil od otroštva Križnikov prijatelj in je tudi objavil zbornik del o njem. Smole prav tako zanika, da je Križnik leta 1980 obiskal Tita na njegovi bolniški postelji v Kliničnem centru in poslušal diktatorjevo spoved, ter dodaja, da bi on moral to vedeti, če bi bilo v tem vsaj malo resnice. “Nikoli ne moremo vedeti, kaj se je v resnici zgodilo, nihče ne ve, kdo ima prav,” je podvomil Petan in dodal, da on v omenjenem delu ne piše, kaj je resnica, objavil je le podatke, ki so mu jih posredovali viri.
O tem, da naj bi bil Josip Broz prikriti vernik in krščanski mistik, pričajo tudi drugi viri, med drugim dejstvo, da na njegovem grobu v Hiši cvetja ni rdeče peterokrake zvezde, ki je glavni simbol komunistične ideologije, katere “prvi mož” in gonilna sila je bil prav Tito. Hrvaški Večernji list je prepričan, da se kaj takega ne bi moglo zgoditi naključno in da je moral Tito rdečo zvezdo izrecno prepovedati, in sicer iz tehtnega razloga.
To, da obstaja veliko podatkov, ki pričajo, da je bil Tito veren, je potrdil tudi Petan, saj je to ugotovil tudi sam, in sicer na podlagi preiskovanja Titovega življenja in celo osebnih izkušenj. Vse to so v času Titove vlade zamolčali, ker se o tem takrat ni smelo govoriti. Zdaj pa je vse priplavalo na površje…”
Najbrž je tudi on dojel, da je komunizem iz islama,….. druge razlage že ni. Vsaj tega, kar se tiče rdeče zvezde. Zakaj? Če pogledate kitajsko zastavo, ussr zastavo in našo partijsko jugoslovansko zastavo in jo primerjate s turško, boste opazili neverjetne podrobnosti. Srp in kladivo, mesec in T, naključje? Kitajski polkrog iz zvezdic, naključje? Šokiralo me je, ko sem videla pradavni sultanski grb in tisti avnojski znak. Naključje? Tito je že vedel.
Začelo se je leta 1915, s turškim genocidom nad armenskimi pravoslavci. Nadaljevalo pa s komunizmom in spet genocidom nad pravoslavci. Širilo se je Rusiji, Kitajski in potem po celi vzhodni EU, začuda pa ne po Turčiji, Iranu, ki je pač nižje…
Po moje je to največja spletka in zarota v naši zgodovini….
Sej je res no. Rusija je bila razvita bolj kot Turčija, ravno tako Kitajska, vključno z Jugoslavijo, pa so vse končale v komunizmu, razen Turčije. Ravno Turčija bi morala prva pasti, ker je najmanj razvita. A ravno Turčija je bila središče sveta v starem svetu, center sveta, kot je danes Amerika.
Na zemljevidu desno od Tručije na severe, levo od Turčije na sever, povsod komunizem, v Turčiji pa ne. Naključje?
Ljudje so podcenili bizantinsko prebrisanost! Pozabili nekdanjo veličino Carigrada, Hage Sofije, pred muslimanskih časov pač.
Z bloga:
“Tudi, ko so zažgali škofa Vovka v Novem Mestu, je bil zelo jezen (Tito). Nekoč je svojemu šoferju zabičal, da naj ne ustavlja v Novem Mestu, ker tu zažigajo škofe.”
“Tito je nekoč med prevozom z vlakom iz pogreba nekega funkcionarja zapletel v pogovor z “velikimi glavami”, in debata je nanesla na posmrtno življenje. Nekdo je tedaj zatrdil, da po smrti ni nič in Tito mu je odvrnil, naj tega ne govori, ker se nikoli ne ve…To mi je povedal nekdo, ki je bil pri pogovoru.”
“Kmalu zatem (po tem, ko se mu je Tito spovedal), v mesecu marcu, je duhovnik Franček Križnik odšel na študijski dopust v ZR Nemčijo. Umrl je 28.3.1980 v prometni nesreči v nepojasnjenih okoliščinah. Vanj se je zaletel kamion pri Dusseldorfu.
Pa Tito je tudi obiskal Pleterje – Jovanka je bila edina ženska, ki je kdajkoli vstopila v samostan. Poleg tega je npr. razkošen, v usnje vezan faksimile Dalmatinove biblije izšel v državni založbi – kaj takega se v samostojni Sloveniji še ni zgodilo. Vernikov v Jugoslaviji niso tako zelo preganjali, vsaj v Sloveniji ne, kot si nekateri domišljajo.
To je malo pretirana številka, pravoslavci so vseeno po številu prekašali katolike, povrhu je še kar nekaj muslimanov in če smatramo da so bili v primerljivem deležu v partizanih, je bilo katoliških partizanov niti tretjina.
Seveda je bil Tito katolik, saj je bil sin katolika in katoličanke. Čeprav sem mnenja, da bi bilo bolje, da bi bil šef Jugoslavije pravoslavec Aleksandar Ranković.
To je malo pretirana številka, pravoslavci so vseeno po številu prekašali katolike, povrhu je še kar nekaj muslimanov in če smatramo da so bili v primerljivem deležu v partizanih, je bilo katoliških partizanov niti tretjina.
Seveda je bil Tito katolik, saj je bil sin katolika in katoličanke. Čeprav sem mnenja, da bi bilo bolje, da bi bil šef Jugoslavije pravoslavec Aleksandar Ranković.
[/quote]
Pozabil sem napisat, da govorim o slovenskih partizanih.
Pelagija Belorusova je bila stara štirinajst let, ko je postala Titova žena…
[/quote]
Zato pa ni presenetljivo, da je Tito katoliško vzgojen katoličan. Sicer če so ljudje crkavali pri 50 in je veliko novorojencev umrlo, je logično, da so se ljudje prej začeli žgat. Drugače pa je to itak pozno za katoličane, duhovščina ima raje še mlajše.
Vera naj bi bila intimna zadeva in se mi ne zdi nič nenavadnega, če Tito ni bil ateist. Takšno je življenje. Vsi velikokrat govorimo drugače kot mislimo. Spomnimo se službenih sestankov, obiskov tašč, pogovorov s policaji …
Nekaj o Titovi spovedi se je govorilo že takrat, pa se nikomur ni zdelo nič posebnega. Na stara leta in tik pred smrtjo se marsikdo obrne k veri.
Zato pa ni presenetljivo, da je Tito katoliško vzgojen katoličan. Sicer če so ljudje crkavali pri 50 in je veliko novorojencev umrlo, je logično, da so se ljudje prej začeli žgat. Drugače pa je to itak pozno za katoličane, duhovščina ima raje še mlajše.
[/quote]
možno, jaz z duhovniki sicer tovrstnih izkušenj nimam, mi je pa kar malo hudo za vas.
upam, da ste jih vsaj prijavili, gotovo je prejšnja oblast to pograbila kot pes za kost:-)))
Župnik, ki ga je februarja spovedal, je umrl potem, ko se je vanj zaletel kamion v Dusseldorfu, 28.marca 1980. Tito je pa odšel 4. maja 1980. Pa sestra od župnika je potrdila, da ga je bilo strah za življenje, potem, ko je bila knjiga že izdana (sedaj v povojnem času). Namreč župnik je bil leta 1980 mlad, saj je bil letnik 1944.
To pomeni, da praktično nič ne vemo, še tisti, ki je največ vedel je zelo hitro vse odnesel v grob. To samo pove, kako zlagan je v resnici režim.
In od 85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovencev, ki preziramo JJ, se nam 99. 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za ta podatek mirno fucka. Namrec, Tito je mrtev ze 40 let in nas to dejstvo popolnoma nic ne gane.
Tudi za tvojo vero nas BK.
Kako resno pa vsi preziramo tvojega tvita ti mora pa zdaj ze biti jasno…
Zdaj pa le tipkaj 20 autoreplayev.
možno, jaz z duhovniki sicer tovrstnih izkušenj nimam, mi je pa kar malo hudo za vas.
upam, da ste jih vsaj prijavili, gotovo je prejšnja oblast to pograbila kot pes za kost:-)))
[/quote]
Seveda ne, ti si prestar za njih, penzič. Prejšnja oblast je bila katoliška, kot ugotavljajo v tej temi, zato je seveda vso katoliko pedofilijo pometala pod preprogo.
Samo letos so Turki kupili za 170 ton zlata.
In mi jim moramo pomagati, se zadolževati, Slovenija najbolj zapufana država, 2 otroka… Oni dol pa po 5 otrok, pa kupijo 170 ton zlata v 1 letu. Mi smo tako muslimanski hlapci, ki so pod krinko komunizma in levičarstva prevzelo celo EU, da tega povprečen Evropejec nikoli sploh dojel ne bo.
Kr 100 ton zlata bodo odkopali na leto. Zlato pri njih raste na drevesu. Očitno.
Z bloga:
“Tudi, ko so zažgali škofa Vovka v Novem Mestu, je bil zelo jezen (Tito). Nekoč je svojemu šoferju zabičal, da naj ne ustavlja v Novem Mestu, ker tu zažigajo škofe.”
“Tito je nekoč med prevozom z vlakom iz pogreba nekega funkcionarja zapletel v pogovor z “velikimi glavami”, in debata je nanesla na posmrtno življenje. Nekdo je tedaj zatrdil, da po smrti ni nič in Tito mu je odvrnil, naj tega ne govori, ker se nikoli ne ve…To mi je povedal nekdo, ki je bil pri pogovoru.”
“Kmalu zatem (po tem, ko se mu je Tito spovedal), v mesecu marcu, je duhovnik Franček Križnik odšel na študijski dopust v ZR Nemčijo. Umrl je 28.3.1980 v prometni nesreči v nepojasnjenih okoliščinah. Vanj se je zaletel kamion pri Dusseldorfu.
[/quote]
JOŽA NI DOBIL ODVEZE ZA SVOJE GREHE ! To vem iz zanesljivih virov, morda se je spovedal, odveze sigurno ni dobil !
Samo letos so Turki kupili za 170 ton zlata.
In mi jim moramo pomagati, se zadolževati, Slovenija najbolj zapufana država, 2 otroka… Oni dol pa po 5 otrok, pa kupijo 170 ton zlata v 1 letu. Mi smo tako muslimanski hlapci, ki so pod krinko komunizma in levičarstva prevzelo celo EU, da tega povprečen Evropejec nikoli sploh dojel ne bo.
Kr 100 ton zlata bodo odkopali na leto. Zlato pri njih raste na drevesu. Očitno.
[/quote]
A to pri njih zlato raste na drevesu ali kako?
Možno je, da je to plen pravoslavcev, Rusije in cele vzhodne EU, vključno z Jugoslavijo, pač kjer je bil komunizem. Povsod je bil, na obeh koncih, samo v stičišču Turčiij, ne.
Ali pa so kakšne starodavne spomenike odkrili in jih raztapljajo… enako plen.
Ali pa izvajajo “sveto krajo”, ker pač to je muslimanim dovoljeno… je celo v Koranu.
Enostavno ne verjamem, da lahko kar tako odkriješ toliko zlata.
Svet kapitala:
“Turški minister za energetiko in naravne vire je že septembra ocenil, da je država letos presegla lanski rekordni izkop zlata, ki je dosegel 38 ton.
Turčija si je zadala, da bo v desetih letih izkop zlata povečala na 100 ton letno. Z odkopom zlata so v državi začeli leta 2001, v prvem letu pa so izkopali 1,4 tone zlata. Nato je panoga beležila hitro rast.
Turška centralna banka, ki naj bi samo letos kupila 170 ton zlata.”
Globoko veren premier Janez Janša, se je zapisalo eni od kletnih pros***Trstenjakove. Globoko veren? Zadnji še aktivni komunist, poleg zadrogiranega Pahorja, je po prepričanju sekte fašistov globoko veren. Janša ni veren in nikoli ni bil. Spomnim se leta 1995, ko se je vpričo sodelavcev, takrat še na Komenskega bataljona, norčeval iz vernikov na božič. Farška golazen, je takrat izjavil in vsi smo posvojili ta izraz, ki je v uporabi še danes. Farška golazen. I like it!
Vir: MK
Forum je zaprt za komentiranje.