Dostava Bestsecret – izkušnje
5. 12. 2020 se na spletni strani oddala naročilo, ki je, kot vidim iz sledenja pošiljke, bilo odpremljeno 8. 12 in je 11. 12. prispelo v skladišče dostavljalca. Od takrat pa se pošiljka ni nikamor več premaknila in je do danes seveda še nisem dobila. Sledilna koda, ki sem jo dobila na njihovi spletni strani, pa je tako dolga, da je ne prepozna ne sledenje pošiljk pri Deutsche post, DHL in tudi pri Pošti Slovenije ne.
Kakšne so vaše izkušnje z dostavo pošiljk od Bestsecret? V kakšnem času ste jih prejeli v tem mesecu in kdo vam jih je dostavil. Mogoče veste na koga se naj obrnem. V pošiljki sta namreč bunda in čevlji za otroka, kar nujno rabi, saj je od prejšnje sezone vse prerasel. Hvala
Naročeno v ponedeljek, danes sem dobila. Očitno je problem v DHL ali slovenski pošti, ki prevzame njihove pakete za območju Slovenije.
Sledilno kodo preveriš tukaj, da vidiš, kje je tvoj paket. Ne, ni tipično, da hodi toliko časa.
Sledenje preveri na post.at..če je dolga sledilna je avstrijska pošta vmesni kurir. En paket narocen 1.12. Dobila čez 3 dni, drugi naročen 4.14. prispel šele danes, včeraj naročeno pa so poslalai z DHL spet..upam da bo kaj hitreje. Oni pošljejo expresno, včeraj zvečer naročila, čez 2 uri je bil paket odposlan, samo ta avstrijska pošta ne vam ka packa. Isti je GLS..paket poslan 27.11. iz Nemčije, je prispel šele danes..obup.
Jaz sem ravno danes dobila od njih paket, ki sem ga naročila 27.11. Še nikoli ni trajalo toliko časa. Navadno pride v enem tednu, oz. še prej
Paket je od 1.12. ležal v skladišču v Mariboru, kamor ga je dostavila avstrijska pošta. Trajalo je 17 dni, da je prišel iz Maribora.
Bestsecret dostavlja Pošta Slovenije. Moj paket je bil poslan iz Avstrije, Slazburga.
Na strani, kjer imaš tracking, klikni spodaj, kjer imaš traking kodo in logo avstrijske pošte (poštni rog). Če gor klikneš te bo vrglo na stran Aut pošte in boš videla točno, kje paket je.
Nimaš pa kaj narest, ker na naši pošti ne boš dobila nikogar, pa tudi, če ga boš slučajno, ti ne bodo mogli pomagat, ker nimaš slo traking številke.
Aut pošta je naredila svoje, na strani Bestsecret pa dobiš odgovor, da je treba mal počakat in da lahko dobava zamuja ter, da jih kontaktiraj spet, ko bo minilo več kot 8 tednov.
Tako, da kaj drugega kot čakat žal trenutno ne moreš.
Seveda butare, kot boste rekle, ve ste izjeme. Vserm ostalim se številka regenerira v slovensko, ko jo prevzame naša pošta, le vam ne. 😁. eh, runklje. Pa menda ni vseeno iz katerega kraja v tujini je poslano, bi znale bit razlike v dostavi, kaj misliš?
[/quote]
Smiri doživljaj. Sveda se generira v slo, ko ga prevzame slo pošta in takrat dobiš tudi sporočilo, ki pa ga jaz do danes, ko je tudi prišel paket nisem dobila.
Smiri doživljaj. Sveda se generira v slo, ko ga prevzame slo pošta in takrat dobiš tudi sporočilo, ki pa ga jaz do danes, ko je tudi prišel paket nisem dobila.
[/quote]
Nimaš pa kaj narest, ker na naši pošti ne boš dobila nikogar, pa tudi, če ga boš slučajno, ti ne bodo mogli pomagat, ker nimaš slo traking številke.
Ja ne vem, za sabo ne znaš brat? To si ti napisalo. Zaradi svoje zabitosti on razbrzdanosti pljuvate po vseh. Nič niste vredne.
Naročila sem že 7.12., picked up je blo 10.12.2020, ko preverim tisto dolgo tracking kodo mi pokaže samo neki avion na slikci in AT-avstrija…pa neki unknow… ko sem preklicala DHL, GLS, Pošto Slovenije.. mi ni mogel nobeden pomagati/najdti paketa ker ni bila nobena številka prava… kaj naj naredim? Naj še čakam da bo mogoče samo od sebe prišlo? Je pa že plačano in to ne znesek za 10€…hvala za odgovore
Ja zakaj jim pa ne pišeš? Jaz sem pred Božičem čakala cca 2 tedna, avstrijska pošta-katastrofa. Potem naslednje naročilo so dali prek dhl je bilo pa v 4 dneh pri meni.
Pošlju mail na customer service če sledenje ne da rezultatov. Sicer jaz samo kliknem na znakec ali tisti rog od avstrijske poste ali dhl znak in se prikaže original sledenje. Če to ne dela jim pa piši seveda.
Živjo. Saj sem pisala gmail 100x in so samo dvakrat odpisali da bojo predali sporočilo specijalni službi itd… nič od tega… ko kliknem na tist poštni rog mi samo izpiše avstrijsko pošto in 9.12. Da je bilo neki predano.. drugo nic.. preklicala sem use številke slovenske pošte,gls itd.. noben nezna pomagat… si ti dobila nazadnje ta paket ko se je zataknil pri avstrijski pošti? Hvala za odogovor lp
Če je je še kdo brez vabila, prilagam link. Ker imam diamond status, s povabilom avtomatsko prejmete silver status…trenutno aktualno – zastonj poštnina in 10€ dobropisa:
BTW, če link ni več delujoč mi pišite na ( filip.brelih@gmail.com ), ker sedaj nimajo več neomejenega časa trajanja, ampak so veljavni le 48 ur.
Forum je zaprt za komentiranje.