Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Desus bo danes razpadel

Desus bo danes razpadel

“Dejstvo, mimo katerega ne moremo, je, da DeSUS razpada. Članstvo, ki je ogrodje vsake stranke zapušča barko, ki počasi ampak definitivno tone v globine izven parlamentarnega življenja. Medtem “veliki Jack” – Erjavec, ki se že vidi kot novi mandatar vehementno in s popolno ignoranco do ljudi in državljanov Republike Slovenije blokira sprejem nujno potrebnega PKP7, s katerim bo država zagotovila pomoč gospodarstvu in prebivalcem,” je bil v svojem zapisu do katastrofalnih notranjih razmer v stranki DeSUS oster Andrej Uršič.

O, burn! Andrej Uršič, Who TF že to je, je šalabajzer brez primere.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/bodo-sli-poslanci-stranke-desus-z-erjavcem-ali-po-svoje.html

Kak osip članstva mora imeti šele SMC. Verjetno so samo še poslanci prostovoljno člani, pa ene par prestrašenih, ki za vsak slučaj kolaborirajo.

Ja , govedo pohlepno zeli biti mandatar. Za svojo rit skrbi tako natancno. Do danes v enem letu si ni nasel nove sluzbe , je prejemal preko dva tisoc eurov davkoplacevalskega denarja. Kaj ga ni sram.
Za svojo volilno bazo ni naredil v vseh leth NIC. In ljudje morajo / moramo kaznovati to smet pri naslednjih volitvah.

Clovek rit proda za titulo. Res grdo. Raja pa lacna.

Boli me kita za desus in karla, mene samo zanima, če vsi ti manevri vodijo v odstavitev ljubljenega vodje? Se ga bomo končno (spet) rešili?

Naj bi vodili. Dali so vedeti, da ja. Upajmo.

Podpora desusa med volivci se je podvojila, Karel bo stranko spravil v red.

Dejansko karkoli Karel naredi, naredi prav. Izstopi iz vlade, si naredi reklamo s tem. Pohabljena vlada mogoče brez desus laufa dalje, desus poslanci vlečejo poslanske plače naprej in še lahko rečejo na naslednjih volitvah, da so šli ven. Ali pa so predčasne volitve, Desus unovči pozornost in doseže boljši rezultat. Ali pa ostanejo not in potegnejo poslanske in ministrske plače do konca, to tudi ni čisto slaba varianta, ampak potem stranki ne kaže tako dobro na naslednjih volitvah, sicer mogoče vseeno pridejo v parlament, ampak podpora se jim ne zviša.

Desus je šel v tej vladi čez viharno obdobje, eni so odšli, eni so prišli nazaj iz pokoja pa potem odšli, vabili so jih v opozicijo itn.

Kar sem videl dobro stvar je pa to, da v dobro upokojemcem, so pa le izkazali v tej koaliciji, mogoče celo na račun te koalicije in njihovih idej, saj so upokojencem kar pomagali z dodatki in dvigom najnižje pokojnine. To se mi je zdelo lepo in solidarnostno. Ko so bili v prejsnjih koalicijah niso bili z rastom  pokojnin tako ažurni.

Žalostno je da mladi starim ne privoščijo dobrih pokojnin, pa te dobrote in razvoj kar imamo danes, je vse nadaljevanje dela na račun žuljev starih. Ampak mladi prepotentnezi to ne cenijo. Pa mimogrede sam jih imam okoli 30.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close