A1 – tehnična pomoč IZKUŠNJE
Pozdravljeni,
zanima me, kakšne imate izkušnje s tehnično pomočjo pri A1.
Mesec dni se že ukvarjam z njimi, prijavljam težavo, sedaj te vrže kar v centralo, sploh ne na tehnično podporo. Sprva niso odgovarjali na maile, nato pa sporočijo po e-mailu, da je urejeno, pa seveda ni, po ponovnem urgiranju (večkratnem) pa sms, da je urejeno… NI! GRRRR
Na centrali pa ponavlja samo, da imajo povečan obseg dela, da bo predala naprej in lep dan …KATASTROFA!!!!!!
Kako priti v kontakt?
Ne bo zaleglo nič drugega kot mediji.
LP
enako pri nas. Se mi zdi, da oni vsi delajo od doma in se ne pretegnejo. Zato so pa uvedli tisti “sistem” da prekineš klic in te oni pokličejo nazaj. Ker je banda bogvekje, še v postli. Sam enkrat sem to naredila – pol je pa drug dan telefon dvakrat zazvončkljal, preden sem dvignila, je bilo že prekinjeno. Ampak hej, oni so pač poklical.
no, nam je po nekajkratnemu teženju uspelo dobiti na telefon enega, ki se je pa le zavzel in porinil zadevo naprej. Za spremembo paketa smo tako čakali “samo” 3 tedne :(((
Zdaj pa ne vem, ali smo pri isti firmi ali pa konkurenca blati A1. Evo, ravno nam poteče paket – vse urejeno v enem dnevu. Pokličeš, zvezo dobiš takoj, na mail dobiš novo pogodbo in jo elektronsko podpišeš. Tehnične težave – urejeno v enem dnevu. Če kdaj koga ne dobiš – zmeraj pokličejo isti dan, po navadi v roku ure, dveh in niti slučajno ne pozvoni samo nekajkrat.
Saj pravim, kot da ni ista firma.
tole se navezuje name. Ne, nisem konkurenca 🙂 stalna stranka, že od amisa, pa me je A1 poverbal. Saj doslej ni bilo nekih težav, ko so nam pa menjal paket, se je pa vse ustavilo. Saj pogodba je prišla, podpisali smo, zamenjali tudi tv vmesnik al kaj je že tista famozna črna škatla. Ampak sprememb pa nikakor. Da so naredili preklop med paketi, je trajalo 3 tedne, pa še to po moje samo zato, ker jim je zagnjavil fant, na katerega smo naleteli.
Paket je sedaj v redu, ampak vse skupaj bi najraje vrgla skozi okno – TV non stop šteka, sistem se resetira, preklaplanje med programi je ubožjomater počasno in velikokrat povzroči reset vsega skupaj.
Ko smo bili še na amisu in čisto na začetku prevzema na A1 je špilalo brez problemov – sedaj po vseh teh letih pa resno razmišljam, da preizkusim konkurenco, če je pri njih kaj bolje. Edino kar me zadržuje je internet, se bojim, da bomo med menjavo (če bo šlo s tako “brzino” kot ob menjavi paketa) ostali brez, midva delo od doma , otroci pa šolo na daljavo.
Po koncu epidemije bomo šli pa najbrž kar v akcijo..
Forum je zaprt za komentiranje.