Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dajte malo zivljenja od sebe

dajte malo zivljenja od sebe

Ljudje, dajte malo vec zivljenja od sebe, ko ste v trgovini, sploh na blagajni in na postreznih tockah!

Saj so ze prej obstajali ljudje, ki so bili v trgovini kot zombiji, v pocasnem posnetku, ampak zdaj se mi zdi, da je pa tega se bistveno vec!

Na kruhu, gleda, sprasuje, bi belega, oa ne bi, bi temnega, mogoce ajdovega, kaj pa ta pirina strucka, kaj navadna kajzerica,… Miskim 5 minut clovek izbira kruh! Haloooo!
Na mesnici zenska 10 minut razpravlja z mesarjem, katero meso je ta teden v akciji in in kako bo prisla kupit, pa mogoce pride v torek, mogoce v sredo, kaj pa, ce bi v ponedeljek kupila nekaj, pa potem ostalo v torek,… Ubi se!!!

Na blagajnah je pa itak groza!
Bili so trije pred mano, cakala sem 15 minut! Ljudje sploh niso vedli, kje so!
Zlagajo na pult, potem gledajo v blagajnicarko, kaj se dogaja, iscejo denarnico, placajo, gledajo v robo, iscejo vrecko, potem pa zlagajo v vrecko tako, kot da rokujejo z nevarnim eksplozivnim sredstvom!
Na sampostreznih blagajnah ista zgodba, najprej gledajo v kaso, iscejo kartico, iz vozicka jemljejo stvari kot da imajo same anticne relikvije, potem iscejo denarnico, ker ko so vzeli ven kartico, nimajo pojma, kam so jo pospravili in na koncu se zmedejo z vreckami!

Razumem starejse ljudi, res jih razumem in mi ne dvigajo pritiska, razumem tudi otroke, nimam s tem tezav, ampak starejsi so bolj organizirani, otroci nimajo veliko stvari, najhujsi so pa taki 30 do 50 let, mi bi morali imeti najvec zivljenja v sebi!

Ljudje, ko greste v trgovini, niste v spa centru, ampak ste prisli kupit tistih par stvari in vsaj tam, kjer smo ljudje odvisni od vrste, dajte malo vec zivljenja od sebe in se zmigajte!
Boste videli, ko vlozis malo vec energicnosti v nekaj, se potem tudi bolje pocutis!.

Haha, tole se pa cisto strinjam. Enako opazam jaz pri ljudeh in me zelo moti. Vzami to po kaj si prisel, ce te ze kaj zanima nahitro vprasaj in pojdi. Zaradi taksnih se pa delajo guzve v trgovinah,lekarnah in raznih tockah. Ampak taksnim ljudem dol visi vse delajo u izi bojo dlje ziveli kot mi, ki skos hitimo.

Haha, tole se pa cisto strinjam. Enako opazam jaz pri ljudeh in me zelo moti. Vzami to po kaj si prisel, ce te ze kaj zanima nahitro vprasaj in pojdi. Zaradi taksnih se pa delajo guzve v trgovinah,lekarnah in raznih tockah. Ampak taksnim ljudem dol visi vse delajo u izi bojo dlje ziveli kot mi, ki skos hitimo.
[/quote]

Nisem hitri Gonzales in v zivljenju rada uzivam, a ko sem nekje v vrsti, se podvizam, ker meni ni lepo, ce moram kar stat in cakat, zato se trudim, da ljudje za menoj ne cakajo zaradi mene.
V trgovino prides z nekim namenom, opravi to in sibaj ven, na zrak, ne vem res, je ljudem smisel zivljenja stat v vrsti v trgovini (lekarni, posti, knjiznici,..)

Res ne vem, kje ti to vidiš. Sploh zdaj, ko se dušimo pod maskami in si vsi želimo čimprej iz trgovine.

Nisem hitri Gonzales in v zivljenju rada uzivam, a ko sem nekje v vrsti, se podvizam, ker meni ni lepo, ce moram kar stat in cakat, zato se trudim, da ljudje za menoj ne cakajo zaradi mene.
V trgovino prides z nekim namenom, opravi to in sibaj ven, na zrak, ne vem res, je ljudem smisel zivljenja stat v vrsti v trgovini (lekarni, posti, knjiznici,..)
[/quote]

Tisti, ki utrujajo z raznimi vprasanji in komplicirajo za vsako stvar nimajo kaj drugega za pocet in jim je to neke vrste zabava hodit po trgovinah, lekarnah in raznih ustanovah ljudi cukat za rokav in sprasevat razlicne bedarije. Velikokrat sem slisala taksna neumna vprasanja, da te kr kap… pa to vecinoma od starejsih ljudi. Tisti, ki se zibajo po trgovinah in vsako svar 10x preslatajo so tudi primer za sebe. Ampak ja kaj naj recem vsako tele ma svoje veselje, eni v tem uzivajo. Na blagajnah je pa tako, ce par stvari vzames se da nahitrco pospravit drugace pa v nekaterih trgovinah kar tesko dohajas(lidl,hofer). Bilo bi dobro predvsem za starejse, da lepo prislonis vozicek ob blagajno in blagajnicar sprot daje notri tako ze prakticirajo v nekaterih trgovinah po tujini.

Po eni strani je res ogromno takih, ki mencajo.
Po drugi pa je tudi malo morje nepotrpežljivih.
Idealna kombinacija za kreg.

Odličen opis, sploh to na blagajni. Ko blagajničarka že vse skenira, začne z gibi lenivca iskati denarnico. Če je ni v torbi, se začne iskanje po žepih in vmes komentiranje, da jo ima običajno v torbi, a je bila danes že tamintam, pa jo je dala v enega od žepov. Sledi počasno iskanje denarja, sploh kovancev. Vmes pa se spomni, da bi še cigarete. Če je to v Merkatorju, jih gre blagajničarka večinoma iskat v box k hitrim blagajnam, včasih pokliče še drugo, da skoči v skladišče po točno ta tip čikov. Medtem čakaš, včasih pa se ti zadaj še kdo prilima tik za rit.

Te razumem, a te situacije ti bistveno preveč slabo vplivajo na kvaliteto življenja.
Predlagam, da poskusiš z meditacijo in/jogo in boš lažje “sfurala” trgovine.

Od tablet pa še nisi odvisno ?
Veliko ne manjka.

Tisti, ki utrujajo z raznimi vprasanji in komplicirajo za vsako stvar nimajo kaj drugega za pocet in jim je to neke vrste zabava hodit po trgovinah, lekarnah in raznih ustanovah ljudi cukat za rokav in sprasevat razlicne bedarije. Velikokrat sem slisala taksna neumna vprasanja, da te kr kap… pa to vecinoma od starejsih ljudi. Tisti, ki se zibajo po trgovinah in vsako svar 10x preslatajo so tudi primer za sebe. Ampak ja kaj naj recem vsako tele ma svoje veselje, eni v tem uzivajo. Na blagajnah je pa tako, ce par stvari vzames se da nahitrco pospravit drugace pa v nekaterih trgovinah kar tesko dohajas(lidl,hofer). Bilo bi dobro predvsem za starejse, da lepo prislonis vozicek ob blagajno in blagajnicar sprot daje notri tako ze prakticirajo v nekaterih trgovinah po tujini.
[/quote]

Ce se kdo hoce sprehajat po trgovini kot po parku, naj se, me ne moti, ampak naj pohiti tam, kjer se caka v vrsti!

Ti nasteti primeri so ljudje stari 30-50 let, niso stari in nihce od njih ni imel polnega vozicka, 5-6 stvari max, eni celo samo 3!

Od tablet pa še nisi odvisno ?
Veliko ne manjka.
[/quote]

Nooo, pa te imamo! Ocitno si en tak meckac!

Nee, nisem odvisna od nicesar, ne potrebujem 🤪

Nooo, pa te imamo! Ocitno si en tak meckac!

Nee, nisem odvisna od nicesar, ne potrebujem 🤪
[/quote]
Ne, pa nisem.
Nisem pa tudi ne živčen, kot ti.
Ker ne ločiš med energičnostjo in nevrotičnostjo.

Jaz pa imam najraje lunarne module na sredi prehoda med policami. Sanja, počasi skenira police, voziček direkt na sredini, ti pa ne moreš ne levo in ne desno.
In če imaš res srečo, ravno v tistem sreča še en lunarni modul in se zapleteta v pogovor, ki pokrije vse teme, od teorij zarot pa vse do otrok in zdravja stare tete Rozi.

hahaha kako sem se nasmejala🤣
Delam v trgovini in taki meckaci tudi mene pogrejejo. Sploh na blagajni. Guzva do konca trgovine, na blagajni pa spijo. S tem da je se vecina takih dokler ne pride na vrsto precej glasna kako dolgo ze caka in kaj tako traja. Potem pa sama naredi se hujsi zastoj. Ampak tem ljudem je dejansko vseeno. Kolikokrat se po tem ko se ze 10min v vrsti pritozuje, ravno ko skeniras njene izdelke spomni, da je pozabila nekaj nujnega in gre iskat se to. Me na blagajni pa v dilemi. Naj storniramo ves nakup in sprejmemo naslednjo stranko, ali cakamo visocanstvo da se primaje nazaj? Ah….😊

Slovenija je postala greznica. Tle so samo še resni musliman, ki se nikoli ne hecajo. Vsi ostali so že pobegnili.

V Avstriji sem prvič v nakupovalnem centru slišala smeh, sem mislila, da sem na tujem planetu. Tega pri nas ne doživiš. Tudi ko sem šla skozi mesto sem ga slišala. Tega pri nas ni.

Grozljivka, k iz nočne more. S temi tujci smo preplavljeni, so nas odnesli v mračni umski srednji vek…. Fak… Sama tuga, represija, žalost…. grdi obrazi, več ali manj in resni….

Sam res, mene vsakič prime da bi se jim opravičila ker jih motim.

Se strinjam, čeprav imam najbrž srečo, ker ne naletim pogosto na take oz. so večinoma starejši, pri njih imam višjo toleranco.

Mene motijo mečkači na cestah, šoferji!!! Po mestu vozi 35 km/h. Zakaj??? Zakaj??? Zakaj ne 50??? Izven naselja vozi 65 ali 70!!! Zakaj ne 90??? Res mi gredo na živce. Če so prestari in se na cesti ne počutijo več varno, potem naj dajo izpit nazaj in nehajo vozit!! Ko pa takega človeka prehitim in vidim, da je za volanom kakšen 30 letni moški, mi ni pa nič jasno! A ste z mislimi sploh za volanom ali ste nekje drugje????????

Se strinjam, čeprav imam najbrž srečo, ker ne naletim pogosto na take oz. so večinoma starejši, pri njih imam višjo toleranco.

Mene motijo mečkači na cestah, šoferji!!! Po mestu vozi 35 km/h. Zakaj??? Zakaj??? Zakaj ne 50??? Izven naselja vozi 65 ali 70!!! Zakaj ne 90??? Res mi gredo na živce. Če so prestari in se na cesti ne počutijo več varno, potem naj dajo izpit nazaj in nehajo vozit!! Ko pa takega človeka prehitim in vidim, da je za volanom kakšen 30 letni moški, mi ni pa nič jasno! A ste z mislimi sploh za volanom ali ste nekje drugje????????
[/quote]

Ooo, ja, to na cesti je obup! Počasni in zmedeni, sploh ne vedo, kam gredo!
Tudi sama opažam, da so ljudje čisto izgubljeni, lunarni moduli, dober izraz 😂

Kaj si pa ti tolk živčen?

[/quote]

Hahahahaaa….

Joj, to s cigareti pa mene tudi razpištoli. Se mi zdi, da so nekaj spremenili na blagajnah, mogoče imajo manj prostora za hrambo, ali pa je sort čikov več, ne vem. Ampak včasih je človek rekel, da bi dvojne boss silver, jih dobil, plačal in šel. Danes pa čisto vsakič – ne glede na znamko – blagajničarka kliče naokrog kolegice, če jih ima katera pri roki, nobena jih itak nima, potem mora vstat, it v skladišče, pride nazaj s celo šteko, jo odmotava, nato se kupec odloči, da bi pa mogoče kar celo šteko vzel, pa še eno škatlo enih drugih za mamo,… Obup, res. Če cigaretov nimajo na dosegu roke na blagajni, naj jih začnejo na en drug način prodajat, ker tole ni nič.

Malo si poglejte koliko ljudi je v Sloveniji na tabletah pa vam bo mogoče jasno zakaj je tako.

Ali pa mamce ki plačujejo z gotovino, potem pa brska po denarnici in išče cente. Halo, prisloni kartico in je v trenutku plačano.
Da ne govorim o plačevanju položnic (halo obstaja trajnik – v letu 2020 smoooo!)

Mamca nima sodobnega telefona in na njej aplikacije za spremljanje stanja in porabe denarja. Starejši so, težje sledijo novitetam. Eni so na pol slepi in okorni s prsti. Niti ne more letat na bankomat, ko ji pridejo vnuki, da bi jim stisnila kak evro. Halo, so šibkejši med nami. Namesto, da si pametna, jim raje pomagaj. Daj kakšen cent zraven, da star človek ne bo brskal po fičnikih, pa še vrsta se bo sprostila.

S 700 evri na mesec? A si prizadeta ali kaj? Slovenija je revna država. mafija vlada, krade milijarde in išče ljudi, ki imajo denar, da jih pokrade ali kako drugače izkoristi.

To je naša nova realnost. Sploh migrantov teroristov ne rabimo.

Izsiljujejo starejše za nepremičnene itd. To je realnost.

Gnila pokvarjena družba v same temelje.

To je z juga prišlo, opice, mišice, sebičnost je bla pa že prej. Pol pa dobiš sebično opico, pa dobiš mafijsko državo. K krade kar leze in gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close