Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janez Janša je najboljši predsednik vlade do sedaj

Janez Janša je najboljši predsednik vlade do sedaj

Človek dela, sodeluje in rešuje Slovenijo pred zdravstvenim in gospodarskim zlomom zaradi Covid. Srečni smo da ga lahko imamo – in da je bil pripravljen prevzeti nase težko breme vodenja države v teh negotovih časih.

Janez Janša:
[img]https://i.ibb.co/VwJYdF2/a87cf395-mercedes-gls-europe-1024×555.jpg[/img]

Šarec, Fajon, Damijan, Mesec Bratušek:
[img]https://i.ibb.co/27Hpm2y/renault-clio-1-2-16v-letnik-2005-123-km-bencin-slika-1196430.jpg[/img]

Janez Janša je najboljši!

Čakte no, saj ni še prvi april. :)))

Brez njega smo izgubljeni!

Današnje razmere niso primerne za medle brezveznike, kakršni so uni štirje kekci.

A to je ta avto, za katerega ni znal pojasnili, kako ga je kupil? Pa menda je nakazala sestrična?
Avto pa zatajil, ko bi moral v Ljubljano na sodišče?

Tole si pa dobro povedal.

drži. V bistvu je komično opazovati kako nekaj bevskajo, če bi dejansko prevzeli odgovornost pa bi se v enem tednu zlomili.

Janševi ukrepi dajejo odlične rezultate. Spet bomo prvi, ki bomo razglasili konec epidemije in prišli iz nje gospodarsko, zdravstveno, finančno in moralno še močnejši!

Avtor, za tvoje lupčkanje z maršalom je odprt Politični čvek. Tole je pa Starševski čvek.
Navodilo, kako prideš tja (verjetno tudi tvoji kletni prijatelji tega ne obvladajo): greš na vrh strani, z miško klikneš (klikniti pomeni pritisniti) na Politični čvek in zmagal si.
Politični čvek se začne s črko P. Starševski čvek pa s črko S, kar je v abecedi za črko P. Če tudi abeceda dela težave, ti rade volje pomagam.

drži. V bistvu je komično opazovati kako nekaj bevskajo, če bi dejansko prevzeli odgovornost pa bi se v enem tednu zlomili.
[/quote]

(ponovno)

Bobu bob.
Glede na prvih 9 mesecev je po moji oceni oddelal z odliko-na naslednjih volitvah ma moj glas

Bobu bob.
Glede na prvih 9 mesecev je po moji oceni oddelal z odliko-na naslednjih volitvah ma moj glas

Janez Janša je odličen!

kdor zna, zna.

no če te lahko še doma zadovolji, ker si tolk obseden z njim. Najbrž bo prletu, ker vse naredi za lastne verske sledilce

realno povedano

je res sreča da ga mamo. Lejte, niso neki brezvezniki tipa komedijant, šivilja, albanska princeza, zapufani ekonomist in mesečnik primerni za vodenje države v takih okoliščinah.

že v normalnih vse zavozijo, zdaj bi bilo pa to še 10x hujše.

Nihče se ne more primerjat z našim Janezom Janšo.

to bo kar držalo.

Lahko rečem samo kapo dol.

zadnjih 6 let Slovenija ni imela premierja, ki bi tako trdo delal.

Če meni daš izbiro med tema dvema voziloma, bom vsekakor izbrala št.1

To je vsakemu normalnemu jasno

smešni so mi uni ustavni lokostrelci ali kako se sedaj po novem imenujejo ta njihova koalicija. smešna mi je Fajonova gospa, ki je prišla iz bruslja s polnimi kovčki evrov, medtem ko je njena stranka v času vladavine pahorja pod vodstvom ministra svetliha sprejela reformo da so obubožani upokojenci dajali varstvene dodatke nazaj Zdej so jo pa polna usta socialne pravičnosti povejte gospa fajon kje pa kdaj boste stali in razdejevali bruseljske milijone pridem v vrsto. smešni so mi tudi tisti iz koalicijsih strank, ki se nekaj prdijo pa so nejevoljni ker je gospod janša polsla pismo v bruselj še sto jih bo ker ve da lahko noben ne bo šel ven iz koalicije, ker se bojijo za svoje stolčke in plače janez janša le še tako naprej

Samo Janez Janša nas lahko vodi.

Nebi se mogel bolj strinjat s tabo.

Lp, Medo Pu
[img]https://i.ibb.co/KXz3dNW/Pooh-folds-his-arms.jpg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close