Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A1 non stop težave

A1 non stop težave

Pa kaj je s temi A1??? Non stop imajo neke tehnične težave, tv ne dela, slika se kocka, zaostajajo podnapisi, tako že dva tedna, je treba stalno klicat, pptem oni nekaj resetirajo, pa par ur dela normalno, ppotem pa spet isto sr…
Danes evo spet! Ne dela zamik. Kličem, pa že v odzivniku povedo, da imajo spet težave, ki jih odpravljajo, bla bla, se opravičujejo, bla bla. Sita sem jih, grrrrrr

To je pač bivši simobil.
Kaj ste pa pričakovali?

Bili smo pri Amisu … pa pristali pri Simobilu, ki je kupil Amis. Nismo IZBRALI tega. Pa od začetka je še šlo, zdaj pa skos slabše:(

Če nimate vezave lahko zlahka zamenjate. Če jo imate pa malo težje.
Ampak tudi gre saj vam ne zagotavljajo kakovostnih storitev.
So nekateri operaterji kje vse deluje brezhibno.

Tud s telefonskim signalom so problemi,sploh v okolici Ljubljane.
Totalno neodzivni na pritožbe

V katerih delih Slovenije pa imate takšne težave z A1? Me zanima, ker ravno pristopam k njim..

Primorska

Kateri so ti operaterji? Hvala vnaprej.

Evo, še vedno sistem ne deluje in še vedno na odzivniku govorijo, da strokovnjaki motnjo odpravljajo. To se dogaja na širšem območju primorske in goriške regije. Včeraj ves večer in do zdaj se trudijo …..

Prosim za namige, kateri operaterji so v redu. Hvala.

so vceraj razjezli, kot da se pogovarjas s steno..sem okolica MB

Kakšne težave si pa ti imela? Tudi s televizijo? Pri nas se sploh ne da gledat z zamikom nobene oddaje.

Kakšne težave si pa ti imela? Tudi s televizijo? Pri nas se sploh ne da gledat z zamikom nobene oddaje.
[/quote]
Pa glej sproti, saj imaš cajt. Mater ste drhal razvajena, kaj ko bo crknilo enkrat vse skupaj?

Tudi jaz jih imam že dost. Aja, Ivančna gorica.
TV gledam vedno za nazaj (za tiste brihtole, ki mislijo, da imamo cajt gledat vse te klinčeve reklame, bom poudarila, da se ta ogled nazaj mesečno plačuje) in večkrat so težave s podnapisi (se zgodi, da so čisto od drugega filma – to ne vem, kdo je kriv), ko iščem oddaje za nazaj, kar naprej Ni podatka in je treba čakat, da se vse skupaj naloži. Gledaš film in se nadaljuje še v naslednji segment (al kako bi se temu reklo), in ker ogled nazaj ne laufa tako, kot bi moral, vse skupaj vrže ven, ker Ni podatka. In potem spet listaš nazaj in čakaš, da tale Ni podatka mine, da najdeš film, ki sledi filmu, ki si ga gledal, da lahko vidiš par minut ali pa par sekund konca.
Prej sem bila pri Telekomu, pa zna biti, da po koncu tele vezave odšibam nazaj, ker teh težav ni bilo, poleg tega je bil tale vmesnik veliko bolj prijazen.

Ja, plačaš 3 evre. Daleč ste prišli drhal ničvredna, da rabite imet servisiranje pogleda televizijeza nazaj, brez tega več ne gre, pa je to nastalo komaj pred nekaj leti. Brez vsega boste golazen ničvredna kmalu, brez vsega, veseli boste, da boste preživeli.

Bili smo pri Amisu … pa pristali pri Simobilu, ki je kupil Amis. Nismo IZBRALI tega. Pa od začetka je še šlo, zdaj pa skos slabše:(
[/quote]

Tudi mi. Tudi na maile ne odgovarjajo. Grrr…

Jaz imam samo izkušnje s T2 in Telekomom. T2 imamo v osrednji Sloveniji in na Štajerskem, Telekom pa tudi v osrednji.
Od teh dveh je T2 cenovno ugodnejši in vse deluje brez izpadov. Tudi bolj odzivni so in hitreje pridejo na teren.

Mi imamo A1 na optiki in nikoli nobenih težav. Če je težava v celi regiji, bo problem z omrežjem, ne A1. Kdo pa lastnik omrežja? In z menjavo greste iz dežja pod kap.

Kako je z internetom pri A1. STV je očitno zelo slabo.

Tudi mi. Tudi na maile ne odgovarjajo. Grrr…
[/quote]

Kot da nismo pri isti firmi. Ravno je bilo treba nekaj zamenjat. Mož poslal mail, naslednji dan je bilo pri nas.

Uff pa kaj je to res. Zdaj že 3 ure mi na telefonu skos piše klic v sili 🤔🤔

Mi imamo vse T2 že preko 10 let. Deluje vse BP. Cenovno zelo ugodno, tudi odzivni so super. Vsa pohvala jim!

A1 totalka sranje ,problemi ,tv ,internet telefon …totalka šit

A je pri nekaterih programih pri A1 tudi da nimate podnapisov recimo za klasični MTV program, kjer sploh ni podnapisov, pa bi mogli bit, a kdo kaj ve glede tega.

Odgovor na objavo uporabnika
Tv, 18.08.2022 ob 18:47

A je pri nekaterih programih pri A1 tudi da nimate podnapisov recimo za klasični MTV program, kjer sploh ni podnapisov, pa bi mogli bit, a kdo kaj ve glede tega.

Kako to misiš, da bi morali biti? Od kdaj?

A jih vi nimate podnapisov za klasični MTV program.

Poznam ko imajo t2 in imajo za ta program podnapise, in tudi drugi operaterji, ne vem zakaj a1 nima podnapisov za nekatere programe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close