A1 non stop težave
Pa kaj je s temi A1??? Non stop imajo neke tehnične težave, tv ne dela, slika se kocka, zaostajajo podnapisi, tako že dva tedna, je treba stalno klicat, pptem oni nekaj resetirajo, pa par ur dela normalno, ppotem pa spet isto sr…
Danes evo spet! Ne dela zamik. Kličem, pa že v odzivniku povedo, da imajo spet težave, ki jih odpravljajo, bla bla, se opravičujejo, bla bla. Sita sem jih, grrrrrr
Tudi jaz jih imam že dost. Aja, Ivančna gorica.
TV gledam vedno za nazaj (za tiste brihtole, ki mislijo, da imamo cajt gledat vse te klinčeve reklame, bom poudarila, da se ta ogled nazaj mesečno plačuje) in večkrat so težave s podnapisi (se zgodi, da so čisto od drugega filma – to ne vem, kdo je kriv), ko iščem oddaje za nazaj, kar naprej Ni podatka in je treba čakat, da se vse skupaj naloži. Gledaš film in se nadaljuje še v naslednji segment (al kako bi se temu reklo), in ker ogled nazaj ne laufa tako, kot bi moral, vse skupaj vrže ven, ker Ni podatka. In potem spet listaš nazaj in čakaš, da tale Ni podatka mine, da najdeš film, ki sledi filmu, ki si ga gledal, da lahko vidiš par minut ali pa par sekund konca.
Prej sem bila pri Telekomu, pa zna biti, da po koncu tele vezave odšibam nazaj, ker teh težav ni bilo, poleg tega je bil tale vmesnik veliko bolj prijazen.
Forum je zaprt za komentiranje.