Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najem sobe za dva, za nekaj ur – “za počitek”

najem sobe za dva, za nekaj ur – “za počitek”

V okolici Maribora, ali med MB in Celjem iscem obcasno prostor za počitek za dva.
Pomembna zasebnost.

Kaj priporočate?
Kako je glede dokumentov, identifikacije?

Lahko gre tudi za VIP najem npr. welnessa, a pomembna je zasebnost, dostop, …

Pozdrav.

Prosim, da pisete samo tisti ki imate odgovor na vprašanje.

Pomembna zasebnost. Ti pa na družbenih omrežjih isceš intimni prostor. Dobra si.

Ob prijavi/najemu tudi fukcimra za par urc uradno ponudniki morajo vzet dokumente od obeh, ker morajo tudi te popoldanske počitke prijavljat policiji (če koga išče Interpol, ipd), v njihov sistem:

Ker morajo sporočat podatke o vseh gostih, ne samo tistih, ki prenočijo.

https://www.policija.si/medijsko-sredisce/pogosta-vpraanja/prijava-gostov

Poglej na avanture.net tam sem pred časom zasledil eno stanovanje v Celju super stvar. Diskretno ,savna ,jakuzzy , lahko najdeš za par ur ali pa cel dan. Malo pobrskaj pa boš našel .

Super lokacija je v Šentjurju, je prav poznana po tem in celo oglašujejo, da je moč najeti sobo le za uro ali dve, za tak
aktivni “počitek”. 😉

Treba je tudi počivat, ne pa samo delat.

Opaopa a tkole se hodte gukat.
Iz mb v ce iz lj v mb.
En iz mb en iz lj.
A to se po netu poiscete in se pole zmente.
Saj neavem kuga nej recem.
Kaj pa vasi mozje zene.
Ahja. No si bom jes tude enga najdla.

Copatki renatka jaz sem samski. Tako ,da mi kar paše. Hihijihi

MCC – Celje.

Lahko dobim kaki kontakt

Renatka, piši mi na tonerobida76@gmail.com

45 let in urejen

Intimno- kupi si plahtico ali pa dormeo blazino, pa tisti šotor, ki se na hitro zloži, potem pa vse to nujno postavi ob potoček(če ga najdeš) ali ob jezero- ne zamenjat z naravnimi napajališči za krave oz ostalo živino.

Bo diskretno in hitrega učinka, ker vas bo pripravljanje in pospravljanje tega kotička odvrnilo od namena.

Če pa se javno prodajate, potem ste pa zgrešili portal.

Zakaj se vtikujete v stvari ki vas nič ne brigajo. Če nimate konkretnega odgovora potem bodite tiho in se brigajte zase. Ker verjetno imate ogromno sami za počisti pred svojim pragom..

Hehe…a si že našla…?

Ja anonimno se boš v kleti prijavil povsod  ????☺️☺️☺️☺️

ja napiš mi, nudim sobe 031 301 464. Lp.

Vila Kapun Ložnica pri Sl. Bistrici dalec najbolj diskretno.

Poklices rezerviras oni ti pripravijo ključ , denar das v sef placas in gres kljuc das v nabiralnik nad njim te čaka račun.

Simpl in ok

Odgovor na objavo uporabnika
Toni525, 03.09.2025 ob 13:11

Vila Kapun Ložnica pri Sl. Bistrici dalec najbolj diskretno.

Poklices rezerviras oni ti pripravijo ključ , denar das v sef placas in gres kljuc das v nabiralnik nad njim te čaka račun.

Simpl in ok

Toni, za Mb veš mogoče?

Ranca pod Pohorjem

Gostišče Mlada lipa

Bar s prenočišči pri Mileni

Vsi blizu Pohorja. Telefon je na spletu, pokličeš. Milena je vhod zadaj, ne rabiš nobenih dokumentov.

Pa to ne moreš verjet, ka se vsi dol dajete v nekih zakotnih sobah v vukojebini?

Mb Ana, 03.09.2025 ob 14:37

Ranca pod Pohorjem

Gostišče Mlada lipa

Bar s prenočišči pri Mileni

Vsi blizu Pohorja. Telefon je na spletu, pokličeš. Milena je vhod zadaj, ne rabiš nobenih dokumentov.

MB Ana, hvala

zasebnosti ne bo nikjer, 11.10.2020 ob 13:53

Ob prijavi/najemu tudi fukcimra za par urc uradno ponudniki morajo vzet dokumente od obeh, ker morajo tudi te popoldanske počitke prijavljat policiji (če koga išče Interpol, ipd), v njihov sistem:

Ker morajo sporočat podatke o vseh gostih, ne samo tistih, ki prenočijo.

https://www.policija.si/medijsko-sredisce/pogosta-vpraanja/prijava-gostov

V uglednem mestu, uglednem hotelu niso zahtevali nič. Naši so upravičeni samo do podatkov osumljenih, ne pa kar počez vseh državljanov. Se lahko bojimo, da nas bodo kar na ulicah legitimirali in kopirali osebne dokumente s podatki?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close