Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Imam fetiš in si ga ne upam povedat partnerki

Imam fetiš in si ga ne upam povedat partnerki

Je južnjakinja in zelo vročekrvna in direktna in se bojim, da me bo zasmehovala ali me nadrla in poslala nekam, ker taka pač je. Saj nočem nobenega nasveta samo nekomu sem moral povedati. Imam pa fetiš na stopala in malo tudi na dominacijo. Samo se mi zdi, da ona ni za to, mi je pa zelo privlačna.

Daj ne seri. Ti pa dominaten? Noben alfa dominatni samec ne bo za partnerico vzel dominatno babo in jokal na forumu :)))))))).

Južnakinje imajo perfektna, lepo zagorela stopala z egipčansko kostno strukturo, njami! Verjemi, da ji bo všeč, samo začeti moraš z malim, npr. z masažo.

Meni se je samo enkrat zgodilo, da je ženska v celoti odklonila vse povezano s stopali, ker se je pač že v otroštvu naučila, da je to sprevrženo. Ampak takih ni toliko, kot ljudje mislijo.

Malo zmasiraš, potem imaš pa lahko že pol noge v ustih. Po nekaj tednih bo že delala dnevni footjob. Pa srečno!

Bolan v glavi si, pojdi po pomoč. Upam da te nogira za vedno.

Fetišarjev na stopala je največ na svetu po mojem. Pri meni to ne pride v poštev, ker sem tako žgečkljiva, da lahko refleksno kak zob ven zbijem. Kar povej ji, ni nič takega, če te pa zasmehuje, pa jo pošl v k….

on bi rad da ga ona dominira, butl

stari, v vezi se je treba pogovarjat. ne rabiš ji takoj rečt, da maš fetiš. začni s tem, da ji poveš, da se ti zdijo njena stopala sexy.

Jaz isto. Ne bi bilo varno :).
Avtor povej. Boš vsaj vedel na čem si. Mislim če se ti partner začne smejat in se delat norca, ko mu neko osebno stvar poveš vsaj veš na čem si. Lahko zgineš iz njenega življenja in si narediš veliko uslugo. Partnerja pač ne zasmehuješ. No nikogar ne. Vsaj jaz ne želim takih ljudi v svojem življenju.

pojdi na operacijo penisa.

https://youtu.be/ciO9478LEWo

Ta fetiš boš prej ali slej opusti ko se ona ne bo ves teden umila nog.
S temi stopali je tako kot bi se ukvarjal z njenim drekom ki ji prileze z riti.

Lepo jo reci naj leži na hrbtu, dvigni ji noge, tiča porini noter pa imaš stopala v ustih. Tudi jaz vam rečem, stopala so nekaj najlepšega, še lepša so pa ko so pobarvani nohti svetlečo rdece, meni takoj pride ko dam oba palca v usta. Skoraj vsaki teden vsaj enkrat to prakticirava in moja se nič ne pritožuje.

Ne vem kok morte eni tlačit stopala in prste u usta…fuuuj

Zacni ji hvalit stopala.
Pole ji omen, da ne mores verjet ampak jo jo vidis in njene lepe noge se ti dvigne takoj.
To se jim zlo dobr zdi.
Pa najprej bod cel teden ko med vmes jo pohval ko bo bosa ji rec.
A sem ti ze kdaj povedu kuk mas lepe prste na nogah. To nima velik zensk. Ti.mas pa cudovite.
In spet pust da mine dan. Itd.
Ker jo bos tok hvalu ti bo
Ko ji bos reku ce ji lahko poljubis nart. Ne prec prste. Nart to je tak fajni sexi del.
In pole vids kak se kej obnasa.
Lohk jo pa med sexsom napades po prstih pa te bo napizdla ko prasca. To si pa reku da ti pase

Itakse ne pritozuje ,ce ti prec pride
Ji vsaj ni treba se dolg mstrat

Jaz sem ji lepo kar med stopala ji ga dal in najprej sploh ni opazila potem ji je pa ful pasalo in ji je blo fajn nakoncu mi je se footjob nardila, js sm jo pa do treh orgazmov pripelo tega je ze 10 let.

Meni pa je všeč če ima moški fetiš na stopala in lahko povem,da jih je vedno več.To vidim na morju,toplicah.Tako buljijo v moja stopala,da točno vem kdo ima fetiš.Še meni je všeč ko mi stopala s tičem obdela,včasih doživim orgazem,tolk mi je kul.

Povej ji,mogoče ima tudi ona fetiš.Če si ureja stopala in jih rada kaže,potem ga ima.

Sicer nimam fetiša na stopala, ampak ti se mi pa hudo smiliš, da si nisi uspel najti nobene, ki bi premogla izvajati vsaj osnovno higieno.

Tut js mam fetiš na stopala ampak js pač puncam to povem in se tega ne sramujem.

Eh, direktno ji povej. Seks je pol veze, ce zate ni to to brez da bi razumela in sprejela fetis, potem nima smisla vztrajat. Verjemi, sam nesrecen bos ker ti bo vedno nekaj manjkalo, vedno bos gledal se za kom drugim ker ti ona ne bo dala vsega.

Zberi pogum in povej ali pa ji pokazi. Morda zacnes z babykoraki in ji posljes kako poredno fotko s spleta? Instagram naprimer je poln strani s takimi in drugacnimi fetisi…

Odgovor na objavo uporabnika
Konjarka, 02.11.2021 ob 08:32

Eh, direktno ji povej. Seks je pol veze, ce zate ni to to brez da bi razumela in sprejela fetis, potem nima smisla vztrajat. Verjemi, sam nesrecen bos ker ti bo vedno nekaj manjkalo, vedno bos gledal se za kom drugim ker ti ona ne bo dala vsega.

Zberi pogum in povej ali pa ji pokazi. Morda zacnes z babykoraki in ji posljes kako poredno fotko s spleta? Instagram naprimer je poln strani s takimi in drugacnimi fetisi…

Hmmm, upam, da to govoriš iz izkušenj 🙂

Nas je kar nekaj v takem zocu. Doma imaš supermodel,pa moraš plačat eni povprečni ženski, da li ližeš stopala in da ti sedi na faci…Ampak kaj čš. Denar mora krožit.

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close