Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Do nobenega ne čutim ničesar

Do nobenega ne čutim ničesar

Nikoli nisem, poskušam imet rada vsaj svoje otroke, pa mi je vse skupaj dnevna rutina, da jih nahranim, pa še to že znata sama vrečt v mikrovalovko, pogrej in pojej, vse instant ko je za 5min gotovo. Vseeno mi je za vse pri 27ih. Sploh nevem zakaj imam otroke, ne znam počet nič z njima, niti pomagat pri dn, ne da ne znam, ne da se mi. Partnerja varam, se mi zdi da ve, pa tudi če odide jutri mi je vseeno, pa še otroke nej vzame, bo pa drug prišel. Denarja mi ne manjka, pred leti sem podedovala in imam dost za 5 življenj. Sama sem vedno urejena, imam širok krog ljudi okrog sebe, kar naprej vabijo in grem ven. Včasih me po več dni ni domov, partnerja pa pustim samega z otroci. Doma sledi drama, dretje, vedno isto, meni je čisto vseeno kaj govori. Kakšno motnjo imam to?

Če prav pomisliš, je to blagoslov, ne motnja. Jaz sem ista.

preveč časa, pa si izmišljuješ zgodbe.

Sitoritost.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pojdi na terapijo da se najdeš in ne zafuraš še otrok

Fantazijsko motnjo imaš. Preveč filme gledaš.

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

Jaz, jaz, jaz in daleč naokoli nobenega podobnega meni.

Drama na papirju, v reali pa fajn dedec😀.

lastna praznost

Tudi nam se je be za stare in mlade. Pri nas velja:Skuhaj si al pa boš jedel drug dan v šoli, če ne znaš naloge idi k dopolnilnemu, če boš nagajal, bo grmelo. Midva se rediva in gledava tv. Na siht ne greva več.

glej s tabo je vse vredu edino 100-ta ura te trka.

tvoja motnja je ta da imas prevec denarja zagoni ves denar ali ga pa nekomu podari pol bos pa videla kaksen je boj za prezivetje hitro bos zdrava ne bos vec mislila na neumnosti in ne bo ti vec dolgcas

Zakaj pa ne nardis partnerju uslugo in gres stran? Mu das polno skrbnistvo nad otroki pa se pejt gont pa norca delat okol. Ne pa da ppvzrocas bolecine ljudem, k jim ni vseen zate. Enostavno si sebična krava, ni to nobena motnja taka pač si. Nared mu uslugo pa spokaj, nej si najde eno fajn zensko k bo lepo skrbela za njegove otroke.

Navadna toksična lajdra. Žal mi je tvojih otrok, ker imajo tako osebo za mamo in tvojega moža, ki si ga ne zaslužiš. Škoda da je brezjajčnik in nima poguma da te zapusti, raje prenaša vso sranje, ki mu ga serviraš, zato si pa to tudi dovoliš. Si lajdra in pripadaš ulici, nimaš morala niti pameti.

Mojster, a si se kdaj zamislil nad sabo ?

Ni dovolj da po Facebooku serješ ?

Ne vem če si nam res lahko zgled. Pičko

kakšna pizdurina si šele ti

to imas “moški”sindrom,kolikor berem ta mon ,se moški tako obnasajo(poročeni)

Odsotnost ljubezni je prisotnost zla. Žal mi je za vse vas, tudi zate. Potrebuješ eksorcista in hudo močno molitveno skupino. Molim zate.

Nekaj možnih ‘diagnoz’: narcis, psihopat, sociopat, avtist.
Dober psihiater ali psihoterapevt bi ti verjetno lahko postavil dokaj točno diagnozo.

Podpis!

Nekaj možnih ‘diagnoz’: narcis, psihopat, sociopat, avtist.
Dober psihiater ali psihoterapevt bi ti verjetno lahko postavil dokaj točno diagnozo.
[/quote]

“Psihopat” ni diagnoza!

Odgovor na objavo uporabnika
Brezčutna, 06.10.2020 ob 08:38

Nikoli nisem, poskušam imet rada vsaj svoje otroke, pa mi je vse skupaj dnevna rutina, da jih nahranim, pa še to že znata sama vrečt v mikrovalovko, pogrej in pojej, vse instant ko je za 5min gotovo. Vseeno mi je za vse pri 27ih. Sploh nevem zakaj imam otroke, ne znam počet nič z njima, niti pomagat pri dn, ne da ne znam, ne da se mi. Partnerja varam, se mi zdi da ve, pa tudi če odide jutri mi je vseeno, pa še otroke nej vzame, bo pa drug prišel. Denarja mi ne manjka, pred leti sem podedovala in imam dost za 5 življenj. Sama sem vedno urejena, imam širok krog ljudi okrog sebe, kar naprej vabijo in grem ven. Včasih me po več dni ni domov, partnerja pa pustim samega z otroci. Doma sledi drama, dretje, vedno isto, meni je čisto vseeno kaj govori. Kakšno motnjo imam to?

KAtastrofa! Zakaj ostajas doma? Spakiraj,naredi uslugo otrokoma in mozu in naj dobi polno skrbnistvo nad njima. Norca se delas iz ljudi ki jim je mar zate! Pocni kar zelis dokler ne skodujes drugim je to okej.

Aja in vazno,da si ti urejena. Koga briga za ostale?

Ce pa bos se dolgo zivela tako kot zivis in zaradi svoje sebicne riti unicevala ljudi,ki bi ti morali biti ljubi, pa te bo srecala ena stvar,ki pa je nadvse cudovita in,ce mene vprasas,neizogibna: KARMA

Mami in oci te nikoli nista k sebi stisnila…nisi dobila, ne znas dat.

Ja pol pa spakiraj pa pejt? Zakaj morjo zarad tvoje polne riti trpet nedolžni otroci in še partner? A mislis da te kdo rabi tam? Naredi jim uslugo pa odpeketaj čimdlje stran ali pa si dej štrik za vrat, sej res no. Smrkla razvajena.

Provokacija, ki se vidi 100 km daleč. Drugič bodi bolj izvirna.

Si županja? Točno vem katera si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close