Kako zapustiti partnerja
Kako zapustiti partnerja, ki je narcis (NPd), nesramen, aroganten, nasilen, varalica.. Ampak živi v moji hiši… Tu ima stalni naslov… On logično noče oditi, ne pomaga nič, ne prošnje ne, grožnje… Najraje bi mu pustila hišo (ki sem jo podedovala od babice) in šla…
Vedno me udari tako da se ne vidi, kriči in me zmerja ko sosedov ni blizu…
Ko se bo k čemu takemu pripravljalo, na skrivaj vklopiti kamero ali pa vsaj zvok, da se sliši kreganje in/ali udarec. To je dokaz za policijo, tu pade tudi ZVOP. Gre namreč za dokaz kaznivega dejanja …
Jaz bi tu še zanalašč govorila o tem, naj se tip z lastnimi besedami zašije. Nato poklicat policijo in jim predvajat ta posnetek …
Na tak način je že kar nekaj žensk doseglo izselitev
On misli, da ti tega nisi sposobna narediti, ampak si …
Pred oči osebe z NPd motnjo nimaš kaj nalepk v skupnem domovanju lepit, “da se področje” snema. Nimaš izkušenj, torej ne več, kakšni sajkoti so to…. Se mu bo strgalo.
Avtorica – otroke imata, ali ne?
Tudi ti lahko pirjaviš nasilje partnerja nad teboj na pristojnem CSDju in seveda na policiji. Ne čakaj, da naslednjič dvigne roko nadte. Pa previdno, to so odlični manipulatorji.
Pred oči osebe z NPd motnjo nimaš kaj nalepk v skupnem domovanju lepit, “da se področje” snema. Nimaš izkušenj, torej ne več, kakšni sajkoti so to…. Se mu bo strgalo.
Avtorica – otroke imata, ali ne?
Tudi ti lahko pirjaviš nasilje partnerja nad teboj na pristojnem CSDju in seveda na policiji. Ne čakaj, da naslednjič dvigne roko nadte. Pa previdno, to so odlični manipulatorji.
[/quote]
Hvala bogu ne!!! Ga je hotel že 1. mesec ko sva bla skupi, da bi bili mi lepa družinica… Pa se “matrava” že 2 leti in ne prime!
Ženske, pa kaj vam je, da si izbirate ničvredneže? Ogromno fantov, moških je samskih in to dobrih in prijaznih.
Nimaš otrok, nista poročena, torej nimaš nobenih obveznosti do njega. Spakiraj mu cunje in njegove stvari, zamenjaj ključavnico in vse skupaj postavi pred vrata – če si pametna, še boljše v njegov avto, če ga ima. Naj gre kamor hoče, naj gre domov, v najem, ali pa naj si dobi drugo partnerico.
Ne ostani z njim niti en dan več, ker ne bo boljše, pač pa slabše. Zdaj te klofne, rukne, naslednjič te bo tako pretepel, da boš črna, ali pa boš padla po stopnicah.
Še prej pa obvesti CSD in Policijo. Z njim prekini stike. Nima te rad, nikoli te ni imel, spoštuje te ne, torej, zakaj še vztrajaš z njim?
Ce je provokacija pac je. Ce ni pa se lepo naroci h enemu odvetniku (pac nekaj te bo stalo) in se daj poducit, kaj lahko in kaj ne smes. Tudi ce je tvoja hisa, ga ne bos mogla kar vrec ven in zamenjat kljucavnice.
Sem ga vrgla iz svoje hise (iz podobnih razlogov) in njegove stvari zlozila v njegov kufer, postavila pred dvoriscna vrata in zamenjala kljucavnice. Pa ni bil niti zacano prijavljen, kaj sele za stalno.
No, ko sem sla do odvetnika, da vloziva tozbo za razvezo mi je povedal, da tega pa ne bi smela naredit. Se dobro, da me ni tozil za motenje posedti.
Pa bodi pameten. Ko takega norca spustis v svojo hiso, si si nakopal hude p***** na glavo.
Forum je zaprt za komentiranje.