Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razhod

Razhod

Pozdravljeni,

Pred dvema mesecema sem spoznal ljubezen mojega zivljenja. Pri 40tih sem se zaljubil kot najstnik. Res sva se ujela v vsem. Seks je bil cudovit. Imela sva nekaj prepirckov, nic resnega. Nazadnje se je pa obesila na neke moje besede in me kratkomalo vrgla ven. Zelo trpim in se zavedam da je to pocasi konec. Sm se opravicil, ceprav se dobro ne vem zakaj. Vsakic ko se zelim pogovoriti zaplavava v neke cudne ocitajoce debate. To se je zgodilo prejsnji teden v sredo. Od takrat sicer govoriva vsak dan, vendar jaz ob tem zeli trpim. Ali jo se klicem? Hocem dobit nek zakljucek. Pozabiti je ne morem, ljubim jo. Noce mi direkto odgovoriti ali se obstaja kancek upanja za naju. Obcutek imam, da mi namerno ustvarja lazno upanje in me tako kaznuje. Odlocil sm se, da je od danes ne klicem vec. Kar bo pa bo. Jutri ji bom tudi poslal sopek s posvetilom, nekako v smislu da je konec. Ali naj to storim pred pogovorom v zivo?

Hvala

Pri 40-tih se še vedno lahko vedeš kot najstnik?
…blagor ti. :))))))))))))))))

Pravzaprav kot obsedenec. Ne razume, da ni konec. Žrtve najhujših takšnih primerkov potem pristanejo v črni kroniki.

In zakaj jo DIREKT ne vprasas?? Tak v smislu da odgovori sam z JA ali NE

Pravzaprav kot obsedenec. Ne razume, da ni konec. Žrtve najhujših takšnih primerkov potem pristanejo v črni kroniki.
[/quote]

Zaljubljenost še ne okvalificira človeka za obsedenca. Človek brez psihičnih težav se bo zaljubil tako kot tisti, ki te težave ima in le od njegove psihe je odvisno, kako bo postopal.
Malo verjetno je, da tisti, ki se sprašuje kako ven iz tega, kako preboleti, pristane v črni kroniki. Prej bo tam pristal tisti, ki bo ugotovil, da so za vse krivi drugi in ne bo nikogar nič spraševal…

PO 2eh mesecih zveze se šele dobro “prevohaš in prelližeš” po hribih in dolinah”, ne pa da že kar trdiš, da je bila to “ljubezen tvojega življenja” 😀

To bi lahko napisal po nekje 5ih letih, ko bi dala skozi marsikaj drugega, kot pa dva meseca feromonskega spoznavanja :D, ko se “prvi med” poliže, pardon seks rutina vzpostani, ko ni več tistega hudega prvega vznemirjenja, ko je vse več ali manj e odkrito, na osebnostni in čustveni ravni pa maske dol popadajo 🙂

Anyway: po 2eh mesecih ne moreš trditi, da je bila to “ljubezen tvojega življenja”, ko sta se pa samo več ali manj žgala, no. Moraš doumeti, da za ljubezen tvojega življenja morajo biti izpolnjeni marsikateri drugi faktorji, kot pa dober seks 🙂 ( Jasno, skozi oči moškega je najprej vedno samo dober seks, telesna zadovoljitev tisti ” F faktor”.

Sem jo vprasal, vendar se izogiba direktnemu odgovoru.

če je slovenka se že jaha s postavnim srbskim, bosanskim ali arabskim temnolascem

Naletel si na 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} NARCISTKO.
Če ti ne zna jasno povedati, kaj je narobe in če te lovi za vsako besedo, potem beži od nje, da ti kasneje ne bo hudo žal!

Kot praviš::””sicer govoriva vsak dan””
Jaz ne vidim kje je problem

PO 2eh mesecih zveze se šele dobro “prevohaš in prelližeš” po hribih in dolinah”, ne pa da že kar trdiš, da je bila to “ljubezen tvojega življenja” 😀

To bi lahko napisal po nekje 5ih letih, ko bi dala skozi marsikaj drugega, kot pa dva meseca feromonskega spoznavanja :D, ko se “prvi med” poliže, pardon seks rutina vzpostani, ko ni več tistega hudega prvega vznemirjenja, ko je vse več ali manj e odkrito, na osebnostni in čustveni ravni pa maske dol popadajo 🙂

Anyway: po 2eh mesecih ne moreš trditi, da je bila to “ljubezen tvojega življenja”, ko sta se pa samo več ali manj žgala, no. Moraš doumeti, da za ljubezen tvojega življenja morajo biti izpolnjeni marsikateri drugi faktorji, kot pa dober seks 🙂 ( Jasno, skozi oči moškega je najprej vedno samo dober seks, telesna zadovoljitev tisti ” F faktor”.
[/quote]

Pisem kakor cutim. Imas prav, vendar ne morm drugace kot da se sprasuje, ali je pri mojih letih to tisto pravo? Ne zelim si pa cez nekaj casa ocitati da nism puskusi vsega da bi bila skupaj. Da sem prekmalu vrgel pusko v koruzo.

Nima smisla.
Lahko da ti noče direkt odgovorit. Pač baba kot baba – moraš telepatsko prebrati njene misli, v katerih piše: spokaj se luzer, za porabit si ok, samo s tabo pa ne bom. Recimo. Čisto ugibanje.
Lahko pa da ima že nekoga, ki pa ima premalo časa zanjo in si je za vmes tebe omislila, ki si pač resen, a je ratalo prenevarno, zato te je dala na hladno. Ko bo njen faker spet izginil, pa se ti bo spet javila.
V vsakem primeru, v napačno si se zaljubil.
Če na tvoje vprašanje če je to konec ne zna odgovoriti z da ali ne, nekaj skriva ali pa je zblojena. Kako ti to pri 40 še ni jasno?

Nima smisla.
Lahko da ti noče direkt odgovorit. Pač baba kot baba – moraš telepatsko prebrati njene misli, v katerih piše: spokaj se luzer, za porabit si ok, samo s tabo pa ne bom. Recimo. Čisto ugibanje.
Lahko pa da ima že nekoga, ki pa ima premalo časa zanjo in si je za vmes tebe omislila, ki si pač resen, a je ratalo prenevarno, zato te je dala na hladno. Ko bo njen faker spet izginil, pa se ti bo spet javila.
Če na tvoje vprašanje če je to konec ne zna odgovoriti z da ali ne, nekaj skriva ali pa je zblojena. Kako ti to pri 40 še ni jasno?
[/quote]

Pa saj morda niti ni toliko sam kriv, če je “šele pri 40ih” to začel prakticirati in spoznavati. Nekateri pač kasneje, drugi pa že pri 13ih… Upajmo samo da bo z dozorelimi možgani ( ker 13-letnih jih zagotovo še nima), kmalu dojel in “pogruntal”; kako to gre.

Kot praviš::””sicer govoriva vsak dan””
Jaz ne vidim kje je problem
[/quote]

Problem je v tem, da me upanje na naju mori. Ne prenesem negotovosti. Z vsakim klicem oz. Pogovorom je bolecina vecja. Najraje bi kar prekinil sam in najbrz tudi bom jutri ko ji bom poslal sopek s posvetilom.

Rukni en šnopc, pa v nove zmage!

Nima smisla.
[/quote]

Tocno tako mi govori razum. In ja, prav imas. Hvala. Koncal bom. Poslal ji bom sopek s sporocilom. Se danes bom to naredil. Vem da bo zdele ma hudo, ampak prav imas, ni zame.

Morda je še najboljše to, da se je že v dveh mesecih pokazalo kakšna je situacija. S tem ti je bilo prihranjeno marsikaj kar bi se pokazalo šele čez leto ali dve… Prtegnjene in prebrisane babe znajo kakšnega moškega precej zjebat, če ne dojame in se pusti. V tem primeru je nekaj v ozadju, kakšna špekulacija, igra ali kalkulacija…ne pričakuj jasnega odgovora.
Treba je it naprej, še veliko rib je v morju…

Skregala sta se, ven te je vrgla, iskrene in fair komunikacije ni, ti pa še kar upaš, pa še šopek bi ji poslal? Svašta.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tocno tako mi govori razum. In ja, prav imas. Hvala. Koncal bom. Poslal ji bom sopek s sporocilom. Se danes bom to naredil. Vem da bo zdele ma hudo, ampak prav imas, ni zame.
[/quote]

Šopek boš poslal? A ti to resno? Nehaj jo klicat, to bo najboljše.

Da ne ljubiš nje, ampak tvojo idealno predstavo o njej. Ona je pa daleč od te predstave, pa očitno, kakor razlagaš, ima še zelo hude probleme, če se ni sposobna o neki temi do konca pogovoriti, preden načne novo le zaradi očitkov in zaradi ega. Če želiš ostati zdrav, stran od nje. Ko bo vsega konec, ko boš spoznal kdo in kaj je, se boš spomnil tega mojega sporočila. Lp.

Šopek boš poslal? A ti to resno? Nehaj jo klicat, to bo najboljše.
[/quote]

Sej ne klicem samo jaz. Tudi ona me klice. S sopkom pa mislim zgolj kot gesto razhoda. Ce jo pustim v zivo in zacne z jokom, objemanjem lahko kaj hitro popustim se izljubiva in cez mesec spet isto. Nism dovolj psihicno mocan, da jo pustim v zivo. Vem pa da morm to storit. Pod tus skocim in grem v cvetlicarno in narocim dostavo.

Dva meseca je, ko si spoznal “ljubezen življenja”.
V dveh mesecih je nisi niti spoznal, kaj šele, da bi to res bila ljubezen!
Odrasti!

Ampak tale fora s sopkom je pa visek. Dej ne smesi se.

Tole s šopkom je zelo elegantna poteza.
Upam, da mu uspe odlepiti se od nje in iti naprej po svoji poti.

[/quote]
A msilis da vse slovenke sibajo k cefurjem? Daj odrasti in se vrni kuci k tvojim dol!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close