Otrok sedi v nakupovalnem vozičku
Ne, moke NE presipam, pakirana je v papirnato vrečko, ki je tudi obrisati ne morem.
Enako sladkor, pa kosmiči (kupujem navadne, brez dodatkov).
Pa še kaj bi se našlo.
Ne moti me 2 leti star otrok, ki sedi na mestu v vozičku, ki je temu namenjen.
Motijo me otroci, ki stojijo v vozičku na mestu, ki je namenjen nalaganju kupljenega.
Uf..to tudi mene zelooo moti. Keri packi. Pa ljudje dajo notri tudi kruh npr..ja, saj je v škrniclju ampak vseeno. Saj je temu namenjen sedež na vozičku..zakaj ga ne uporabijo. Če pa je prevelik za sedež pa lahko hodi poleg.
Samo še to se manjka da jih bodo začeli v košaricah s koleščki okol vozit, pa na tekoči trak dajat..ko v lunaparku.
Jaz imam doma 15 mesečnico in je nikoli ne dam v voziček. Ne samo, da je iz higienskih razlogov to neprimerno, tudi sicer ne vidim nobene prednosti v tem, da ima otrok v vozičku vse na dosegu rok. Moja bi sigurno uspela kakšno stvar razpakirat, nest v usta, stlačit kaj majhnega skozi rešetke vozička… Da tega, da se otrok zacne vstajat in kolovratit po vozičku niti ne omenjam.
Zato so v vozičkih sedeži za otroke, kjer 2 letnik brez težav sedi. Obrnjen je k vam, ne more vse povprek prijemat in se vstajat. Jaz jo posadim tja noter in se z veseljem vozi.
Če gremo vsi pa mož fura voziček, in diktira, kaj je na listku, tamala pa hodi z menoj in “pomaga” nakupovat. Zaenkrat ji ni padlo na pamet kaj jemat s polic, vedno se z njo prej pogovorim in tudi v trgovini kot papiga ponavljam, da vzamemo samo to, kar rabimo.
Ja tudi mene moti. V trgovini je starejši brat, star nekje 10 let prevažal v vozičku sestro staro nekje 5 let. Kar veselo je tekal med policami in oba sta se smejala. Mamica je imela drug voziček in vanj v miru nalagala stvari. Ko sem opomnila prodajalko na blagajni, mi je rekla, da pač ne smejo posredovati, ker so to njihove stranke. No prav, potem pa jaz ne bom več njihova stranka in v to trgovino tudi res nisem več šla.
Ma kakšna bedarija!! Kaj ne smejo posredovati? Lepo lahko opozorijo, saj jih ne bodo nadrli in dve okol ušes primazali. A tudi če ne uporabljajo rokavic za prijemanje sadja, ne smejo opozoriti? Ne samo da ni res, da ne smejo, pač pa je njihova dolžnost, da opozorijo, da človek ne prenaša svojih bacilov na hrano. To je bil samo izgovor ene prodajalke, ki ji dol visi.:)
Prebolte ze take bedne fore. Tudi jaz sem bila danes v trgovini s svojim leto in pol starim sinom. In sem bila sama. Kam pa ga naj drugam dam? Saj drugače tako pobegne.. In ja, včasih se naveliča sedeti v tistem sedežu, ko se odpre gor.. Ce pa vam to ne pase, pa drugič uporabite košaro pa greste večkrat po malo nakupit 😄 tudi mamice si moramo včasih olajšati delo,, moški pa tako samo gobcajo. Pa ne govorit kaka je higiena, saj je vse dol zapakirano. Pa tudi več 100 ljudi uporabi isti vozek na dan in vsi to slatajo. Tak da… Ce me kdo napade, mu jih povem nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.