kam smo prišli – zdaj že en Potrč soli pamet
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › kam smo prišli – zdaj že en Potrč soli pamet
To je tko, kot da bi jaz, ki sem kuharica,, svetovala pri operacijah srčnih zaklopk.
povedal je svoje mnenje, kritično in argumentirano razmišlja s svojo glavo… to je pohvalno.
Tip je užaljen, ker so mu fitnes zaprli.
Potrc se mi zdi bolj mimo usekan od Murkota. On je vsaj tiho, Potrc pa pametuje strokovnjakom in znanstvenikom..Ha ha
Kot Kacin.
Tako je, drži se štedilnika. O odpiranju tem in komentiranju Potrča si premalo razgledana in preveč preprosta! Mimogrede, kdaj bodo čufti?
Jares je, Pitrč bi se moral držati načela ” le čevlje sodi naj kopitar”.
Marko Potrč je po izobrazbi zdravstveni tehnik in ravno ON ter kopica “wilkomen” dohtarjev, ki so do sedaj natepavali koze, bo pregnalo virus z obličja zemlje…
Če bi imela za 5 številk preveliko samozavest in bi se večji del dneva občudovala v ogledalu, bi šlo tudi to, verjemi. 😀
Če bi imela za 5 številk preveliko samozavest in bi se večji del dneva občudovala v ogledalu, bi šlo tudi to, verjemi. 😀
[/quote]
In če bi morda kdaj v življenju vzela knjigo v roke, prebrala kak strokoven članek in pretegnila svojo rito celulito, bi tudi jaz verjela.
Soli jo tistim, ki imajo že od prej skisano….ostalim pa ne….
Že 14 dni nazaj so napovedali:
1. samopromocija
2. samopromocija in nova politična stranka
3. samopromocija in od steroidov napihnjeni možgani
Že 14 dni nazaj so napovedali:
1. samopromocija
2. samopromocija in nova politična stranka
3. samopromocija in od steroidov napihnjeni možgani
[/quote]
… je napisala debeloritna, gospodinja, ki obremenjuje zdravstvo s svojim diabetesom in druge s trosenjem svojih neumnosti na netu.
Je bil Erazem Pintar. Potrč je vsaj argumnetiral, Pintar je pa res hujskal in širil takšne neumnosti, da ne moreš verjeti. Pa ne veš a je tako neumen ali tako egoističen.
Pa kdo sta ta dva reveža, Pintar in Potrć? Sigurno sta iz Ljubljane!
Forum je zaprt za komentiranje.