Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne razumem

Ne razumem

Ga spoznam preko enega portala. Oba sva si všeč, si piševa lepo pogovarjava. Še danes sva se slišala potem pa kot, da ga ni ne odpiše telefon zvoni… Zdaj je nedosegljiv. Kaj se s takimi ljudmi dogaja v glavi.? Boljs da sem samska kot v slabi vezi.

Še zadnjič se posveča ljubici,potem pa prideš na vrsti ti );

in zakaj bi ti moral bit NON STOP na razpolago?
še danes sta se slišala. ni bilo dovolj?
ne razumem problema, ko da te tri tedne ni povohal

Posveča se ženi.

Najhitrej bosta v stiku, ce se s kako hot profilko na nov registriras na portalu.

Ti jo boš pa use neumnosti naučila );

to so ljudje brez lica. Tako nekako kot tisti, ki tukej pišejo pod xy imeni amapk ok. v tvojem primeru se ve, da si mu bila trenuten navduh. Zdej ga je pa verjetno žena malo stisnla.

Se pravi, pol dneva se nista slišala?

Problem je v tebi in ne v njemu… še danes sta se pogovarjala… kaj ti mora bit nonstop na razpolago? in če se ti v istem momentu ne oglasi je že panika pa na net stokat in paničarit… get a life… in to čimprej ker sicer ne boš obdržala nobenega normalnega tipa pač pa boš privlačila samo sebi enake…

Ne silim v njega… Samo ce ob 8 dopoldne nekaj napises… Popoldne malo poklices….. Nisem pisala klicala na 5 minut. Ce od 8 zjutraj do vecera ni odgovora… Sms…. Sem jaz psihopatka…. Mislim da ne….naj da odgovor jebi se baba al pa premislil sem si…. No saj molk vse pove

1 dan?
A ni tole vseeno malo pretiravanje?
Obstajajo situacije, ko si polno zaposlen tud več kot 1 dan… Pusti si tole histeriranje za čas, ko se ne bo mogel javiti par dni.
Mislim, da niti nista še par… pa je že panika. Prehtevaš in sklepaš ne osnovi odsotnosti – ka rne pove čisto nič.

Mogoče boš razumela kaj mislim, če ti napišem pretiran primer – npr. dedec se je zaletel z avtom. Poškodbe, policija, zavarovalnica, histerični sorodniki, itd… jasno, da se bo javil šele takrat, ko bo uredil vsaj osnovne zadeve.

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} psihopatka , a sta ze neki let v zvezi mogoce? Spoznavata se in ti tezis ce se ti en dan ne javi.. sej bo pobegnu in to kmal

Zenska z tabo je vse ok….

Avtorica, js te cist razumem. Ce je dedcu do tebe, bo odpisal ali odgovoril. Razn v skrajni sili da je res nekaj hudo narobe, kar pa je redko.

Pocakaj da vidis ce se ti javi. Ce se ne, potem tako ves, da je bolje zakljuciti, ce pa se in ce tema nanese kaj je pocel, mu odkrito povej da ti nimas casa za take zajebancije naj se zbrihta al pa adijo.

Se popolnoma strinjam z dinnerwinner in te tudi jaz razumem.. .sem na istem.

Če človek nima 5min časa za napisat pikico, pol veš kje si, koz boš čakala.. vrjemi. Oddidi predno se ne navežeš premočno, ker ga ne boš mogla izpustiti.

Odgovor na objavo uporabnika
Ahhhh, 15.09.2020 ob 17:07

Ga spoznam preko enega portala. Oba sva si všeč, si piševa lepo pogovarjava. Še danes sva se slišala potem pa kot, da ga ni ne odpiše telefon zvoni… Zdaj je nedosegljiv. Kaj se s takimi ljudmi dogaja v glavi.? Boljs da sem samska kot v slabi vezi.

Ja boga. Večini tipov se to zgodi vsaj enkrat, po noben ne joka. Odjebu te je, tako je. Najdu si je neki bolj všečnega.

Odgovor na objavo uporabnika
?, 26.09.2021 ob 17:57

Ja boga. Večini tipov se to zgodi vsaj enkrat, po noben ne joka. Odjebu te je, tako je. Najdu si je neki bolj všečnega.

meni se to dogaja non stop. Sploh si nobena noče pisat usak dan več.

Daj no žena, ajde idi iz te veze, kaj jamraš. Nesposobna si.

Ženske si same slabo delate, gor ga dobite pa še vedno stajate z njimi. Zakaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close