Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mon rabim vaše mnenje in nasvet

Mon rabim vaše mnenje in nasvet

Sem v enem posebnem obdobju, po razvezi in burnem poletju zaradi drugih zadev, a se končno stvari umirjajo in urejajo.

S sodelavcem sva si v tem času bila precej blizu, bolj kot prej, nekako mi je res edini znal stati ob strani kot pravi prijatelj. Nikoli mi ni bil všeč vizuelno. A karakterno sva se zelo poštekala (lev/oven) razen pač tekmovalnosti, ki je potihem vedno bila med nama. Še posebej pred šefom.

No, sedaj me je povabil ven in sem rekla da ja, itak sem pomislila na pijačo po službi kot vedno, pa je rekel da je rezerviral mizo in takrat mi je kapnilo…očitno me je povabil na zmenek. Mene je skoraj kap. V trenutku sem zmrznila in nisem vedela kaj reči. Ta dan se zdaj bliža, jaz pa sem že začela gledati nanj s tistimi očmi…a je a ni? A bo? Sploh se ne morem osredotočiti na delo. Danes sva se po nesreči med prekladanjem škatel zabtrenutek dotaknila in sem čutila prav mravljince. On ni niti trznil. Ponavljam, ni mi všeč vizuelno niti se ne vidim s takim v zvezi. To bi bile borbe ves čas, saj je trmast kot osel. A očitno je ta situacija v meni nekaj sprožila. Sploh si ne želim zveze v tem trenutku, niti avantur, niti ons, ne nič…jaz bi le svojega prijatelja nazaj in da se znebim te napetosti v ozračju. Kako naj to rešim, a da ga ne užalim? Res se ves čas hecava in smejiva, a to je ta kolegialnost in dobro prijateljstvo… zmedena sem in ne bi rada zafrknila še kaj naprej. Kaj pravite?

Ha ha. Stara zgodbica, nov avtor.
Tolk od mene. Drgac pa kresni se ze, ker je na dalec cutit da ti manjka.

A je res? Dej link gor, da pogledam kaj ste takrat svetovali. Morda najdem kaj uporabnega. Hm..pa vidiš ni to kar praviš. Pravzaprav bi sedaj mir in čas zase.

Ti govoriš in se delaš nekaj, sevaš pa tako energijo kot sem ti napisala.
Iščeš lahko tud sama,kot je videt imaš zvrhan dost cajta. Vec kot jaz. Pa pa.

In zakaj ti je njemu problem povedati to, kar si napisala tukaj? Zdaj če ne bi bila sodelavca, bi ti rekla, da se prepusti in če bo sex, bo pač sex, samo daj jasno vedeti, da ti do zveze ni. Samo ker sta pač sodelavca, in ti nočeš veze, ni pametno niti na hitro skočiti pod rjuhe, ker zna biti kasneje problem, sploh če je tip lev. Ali pa oven. Pač ego in trma.

Pa predvsem sploh, ker pišeš, da je med vama tekmovalnost pred šefom. S takšnim karakterjem te zna hitro za*jebati, že to, da si se tolažila pri njem in ve veliko o tebi, ti je lahko v minus.

Pojdi na večerjo, imej se lepo, ne spij preveč alkohola in lepo se pogovarjajta, jasno pa daj vedeti, kaj hočeš oziroma predvsem, česa nočeš.

Lih zato se bojim, ker vem kakšen je. Mi laska pozornost in dobro vzdušje, da se razumeva in vse.. a kot praviš, bi znal on to hitro obrniti in ne želim se sploh zapletati z nobenim ta moment. Apriori za koga se gre. V nobenem smislu. A kako naj ga zavrnem zdaj, ko sem že rekla da ja in od sobote sva že zmenjena za soboto, zdaj bom pa jaz kar naenkrat rekla ej sorry sem si premislila. Ne vem. Bojim se, da ga bo razjezilo in bo zameril. Šele pol bo muka it delat s takim cele dneve… Saj bi mu povedala, pa ni nikoli nič niti namignil, da ne izpadem še vase zagledana, on pa mogoče res misli samo na večerjo tako…prijateljsko, ker ve da rabim družbo. Vem. Kompliciram. Mogoče le preveč razmišljam..

Avtorica ti si pa čudna. Enkrat pišeš kako si srečno poročena, čež par dni si že tragično ločena, pa enkrat si 50, drugič si stara 30 let, prejšnjič si delala dve službi, naslednji dan si bila brezposelna, danes te pa sodelavec peca.

Moje mnenje je, da je čas, da si izmisliš nov vzdevek.

Evo ga spet. Trol leta. Hvala za neprecenljiv prispevek. A slabo si delaš zapiske 🙃 sposodi od sošolca.

Te meče luna ..spet?

Evo ga spet. Trol leta. Hvala za neprecenljiv prispevek. A slabo si delaš zapiske 🙃 sposodi od sošolca.

Te meče luna ..spet?
[/quote]

Ne vem o čem govoriš. Mislim, da si me zamenjala z neko drugo osebo. Še eno vprašanje imam zate, mar nisi še nekaj dni nazaj pisarila, da si na enem kuclju/hribu zaman čakala nekega monovca? Zelo nenavadno. Mislim, redko kdaj srečaš tako energetsko nabito osebo, ki ima v vsakem grmu enega snubca.

Zveniš kot kakšna glavna junakinja doktor romana.

Ne vem, mogoce sem za luno…🌙🌚

Koliko jih je mene povabilo na kosilo al pico…pa nisem to smatrala za zmenek. Ampak za nacin druzenja, klepet, ko se usedes in se ti nikamor ne mudi oz tej osebi…

Bodi pristna oseba in prijateljska naprej.
Ce je rezerviral mizo, ne pomeni da je ze ohcet v soboto.😂🤣

Verjetno se hoce v miru s tabo pogovorit, ali te vprasat za kaj.

Ce ti pa kaj tam ne pase, pa pac povrj, da strogo locis sluzbo od privat zivljenja…

Normalni ljudje se vse zmenijo, razumejo, brez zamer, dram in dolgih klobas, kratko jedrnato.

Ne vem, mogoce sem za luno…🌙🌚

Koliko jih je mene povabilo na kosilo al pico…pa nisem to smatrala za zmenek. Ampak za nacin druzenja, klepet, ko se usedes in se ti nikamor ne mudi oz tej osebi…

Bodi pristna oseba in prijateljska naprej.
Ce je rezerviral mizo, ne pomeni da je ze ohcet v soboto.😂🤣

Verjetno se hoce v miru s tabo pogovorit, ali te vprasat za kaj.

Ce ti pa kaj tam ne pase, pa pac povrj, da strogo locis sluzbo od privat zivljenja…

Normalni ljudje se vse zmenijo, razumejo, brez zamer, dram in dolgih klobas, kratko jedrnato.
[/quote]

Hmm verjetno imaš prav Šnelca. Bomo videli kaj bo.

A bejž no. Ne vem, koliko ljudi te na Monu jemlje resno, saj je dejansko iz vsakega tvojega prispevka vidno, da te meče in da si želiš enega dedca, da te oreng poštepa, pa če to priznaš ali ne. Izžarevaš željo po tiču.

Drugače pa, s sodelavcem se ni pametno zapletati in najbolje bo, da mu to kar direktno (in na prijazen način) poveš. Reci, da si za prijateljstvo, za kaj več pa niti pod razno.

Za ror spucat si raje kakšnega dimnikarja najdi, ki ni ravno tvoj sodelavec.

A bejž no. Ne vem, koliko ljudi te na Monu jemlje resno, saj je dejansko iz vsakega tvojega prispevka vidno, da te meče in da si želiš enega dedca, da te oreng poštepa, pa če to priznaš ali ne. Izžarevaš željo po tiču.

Drugače pa, s sodelavcem se ni pametno zapletati in najbolje bo, da mu to kar direktno (in na prijazen način) poveš. Reci, da si za prijateljstvo, za kaj več pa niti pod razno.

[/quote]

Oprosti, a so se aktualne fore na besedo dimnikar v teh cajtih?

Se spomnem pred dosti leti, srednja sola, faks…ob vikrndih ko sem sla ven al na drink, al v disko…je vsakic kak pristopil blizu in iz prve ponujal “dimnikarske storitve”… svasta… ni bilo vikend miru s temi ponudbami. Bolj ko si jim rekel ne, al se umaknes, bolj so rinili vate.

[/quote]

Motiš se, ne potrebujem tega. Šla bom in mu bom pač povedala ČE BO KAJ on omenil prej. Drugače strogo prijateljsko kot do sedaj…če bo pa zameril in “nagajal” potem, bom pač takrat reševala

[/quote]
Od kje ti to vidis? 🤔
Mas kuglo ali meni ni jasno, ne postekam.😶
Mogoce ker si moski in menis apriori tako.🙄

Motiš se, ne potrebujem tega. Šla bom in mu bom pač povedala ČE BO KAJ on omenil prej. Drugače strogo prijateljsko kot do sedaj…če bo pa zameril in “nagajal” potem, bom pač takrat reševala
[/quote]

Ne delaj scenarijev vnaprej.

Saj bos prezivela eno soboto.
Ce pa bo sumljiv, se pa znajdi…sprej, poper, al pa kaj drugega(lepsega) imej v torbi.👜

Ne delaj scenarijev vnaprej.

Saj bos prezivela eno soboto.
Ce pa bo sumljiv, se pa znajdi…sprej, poper, al pa kaj drugega(lepsega) imej v torbi.👜
[/quote]

Šnelcaaa😳😳 ne me strašit zdaj

Šnelcaaa😳😳 ne me strašit zdaj
[/quote]

Ma ne no. Tako na sploh, za neznane ljudi.

Ce ti je prijatelj, potem nimas se kaj za bat. Lahko das kaj bolj prijetnega v torbico. Lahko zanj kako cokolado posebno oz cokolatine.😉

Saj si klepetulja. Menda tudi ob sobotah?😂

Zdaj si me pa nekaj spomnila. Meni se je tudi en imenoval za prijatelja. In me tudi povabil na kosilo…pa ga pol sploh ni bilo. Javil se na mobi tudi ni.😞😳
Skoda, povabilo mi je bilo vsec, sem si mislila uf koncno “klepet za naju”…kaj vse sem ga imela za vprasat in mu povedat.
Pol sem si mislila, morda je prislo kaj vmes.
Nisem ga zaslisevala zakaj ga ni bilo.
Zdaj berem tu po forumih…upam, da ni namenoma povabil, pa namenoma ni prisel. To bi bilo res grdo in si ne bi zasluzila. Malo nezrelo to.
No saj na njegovo voljo, nimava vec kontaktov, pac pustim tako kot zeli. Ce noce al ne zna drugace…

Ma ne no. Tako na sploh, za neznane ljudi.

Ce ti je prijatelj, potem nimas se kaj za bat. Lahko das kaj bolj prijetnega v torbico. Lahko zanj kako cokolado posebno oz cokolatine.😉

Saj si klepetulja. Menda tudi ob sobotah?😂

Zdaj si me pa nekaj spomnila. Meni se je tudi en imenoval za prijatelja. In me tudi povabil na kosilo…pa ga pol sploh ni bilo. Javil se na mobi tudi ni.😞😳
Skoda, povabilo mi je bilo vsec, sem si mislila uf koncno “klepet za naju”…kaj vse sem ga imela za vprasat in mu povedat.
Pol sem si mislila, morda je prislo kaj vmes.
Nisem ga zaslisevala zakaj ga ni bilo.
Zdaj berem tu po forumih…upam, da ni namenoma povabil, pa namenoma ni prisel. To bi bilo res grdo in si ne bi zasluzila. Malo nezrelo to.
No saj na njegovo voljo, nimava vec kontaktov, pac pustim tako kot zeli. Ce noce al ne zna drugace…
[/quote]

Ma ne sekiraj se za take neresne. Poln svet čudovitih in prijaznih ljudi. Je pač zamudil lepo druženje s teboj, škoda zanj 🙂

A ob sobotah sem prav navita. Prejšnjo smo s prijateljicami čebljale do jutra 😊

Ma ne sekiraj se za take neresne. Poln svet čudovitih in prijaznih ljudi. Je pač zamudil lepo druženje s teboj, škoda zanj 🙂

A ob sobotah sem prav navita. Prejšnjo smo s prijateljicami čebljale do jutra 😊
[/quote]
Ja res skoda, bi bil cas za lepo druzenje. Ker nikoli ni bilo prilike in se mu niti ne sanja kak je lahko clovek v taki priliki. Bil bi pozitivno presenecen.
Ok, pustimo preteklost.

A ob sobotah si cebelica, cebljas?😂🐝🌻

Ja res skoda, bi bil cas za lepo druzenje. Ker nikoli ni bilo prilike in se mu niti ne sanja kak je lahko clovek v taki priliki. Bil bi pozitivno presenecen.
Ok, pustimo preteklost.

[/quote]

😂 ob sobotah sem zelo sproščena in dobre volje. Kar ne neham govorit..razen ko mi kaj vzame sapo😊

Ja. Pusti preteklost.

Ok, pustimo preteklost.

[/quote]

Mislim je bolj trot kot pa čebelica. V vsaki temi obletava eno matico.

😂 ob sobotah sem zelo sproščena in dobre volje. Kar ne neham govorit..razen ko mi kaj vzame sapo😊

Ja. Pusti preteklost.
[/quote]

A, pol kaj se sekiras za soboto, ce si spocita in sproscena…

Un je zamudil dosti presenecenj, daril in zahval od mene. Sem v nulo bila zrihtala in pripravila v zahvalo(ker je nekaj pomagal) mu pocitnice in marsikaj. Pa je usel.🤣 in o vsem se mu pomoje niti ne sanja.

Mislim je bolj trot kot pa čebelica. V vsaki temi obletava eno matico.
[/quote]
A da ja? 🤔😂🤣😄

Mnenje: v dreku si.
Nasvet: ja pojdi zdaj na to srečanje, pa boš videla, kaj bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close