Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je še kdo brez družbe?

Je še kdo brez družbe?

Saj ne, da se pritožujem, ampak vsake toliko časa mi je malo žal, da nimam z nikomer it ven ob vikendih. Mi pa veliko večino časa tako popolnoma ustreza, tako da ni neke panike.

Še kdo sam doma?

Ja, jaz enako. Nekaj družbe imam, a so vsi poparčkani ali še bolj nedružabni od mene. Saj meni je tudi ql samota, ma včasih pa res zapaše kam iti, pa mi sami ni.

Čao, sotrpinka 🙂 Se poparčkava, ustanoviva društvo ali trpiva še naprej?

Nedonošeni fukecfehtar – drkalo. 🤣

Verjetno izhajaš iz sebe, za small talk pa očitno še nisi slišal. Nerazgledanim ljudem tvoje baže bi bilo še najbolje odvzeti dostop do interneta 🙂

Poklices mal okoli in povabis, da greste skupaj ven.

Nimam koga 🙁 Vsaj ne, da ne bi bilo to super čudno.

Meni ko je dolgčas in potrebujem družbo direkt vprašam. Največ kar se lahko zgodi je, da mi reče ne ali malo lepše zavije…nimam časa itd. Za en sprehod, kavo, čvek ali krajši izlet so ponavadi večinoma za. Tako nastanejo tudi lepa prijateljstva. Jaz mislim, da je vredno poskusiti.

Mamice smo imele za take stvari fb skupine, forume, … kjer smo se spoznavsle in dogovarjale za vozičkanje. Verjetno obstaja kaj takega tudi za osamljene…ne vem. Poišči

posjdi v službo

Ja in?
Prvic bo cudno, drugic pa ze normalno.

Enako sem jaz in se sam potikam okoli Celjskega konca. Kje, da bi katero povabil bi zgledalo že kar čudno ali vsiljevanje za lep sprehod po naravi cjooh

Tudi jaz sam doma,sicer mi ni problem bìti sam,ampak včasih bi mi pa pasala družba

V socializmu tega ni bilo.

Vidim, da nisem edina. Priznam, da je to manjša tolažba, upam, da za vas tudi :))

Grem stavit, da te imajo za kakšnega čudaka, ker si pač moški in vse delaš sam. Po možnosti se te tudi malo bojijo in ti ne zaupajo. Emajrajt?

Grem stavit, da te imajo za kakšnega čudaka, ker si pač moški in vse delaš sam. Po možnosti se te tudi malo bojijo in ti ne zaupajo. Emajrajt?
[/quote]kcva si zdej muško ili žensko fukfehtar al osameljena baba v 50 ihfgggv

Sem iz Ljubljane in mam 42 let, a nikogar za druženje, rekreacijo, sprehode v naravo, karkoli.. Z veseljem tudi pomagam komu, ki je v stiski, lahko starejšim, na kmetiji ali v gospodinjstvu, samo da nisem več doma in sama. Sem invalidsko upokojena zaradi srca, a še vedno aktivna. Teja.jerinova@gmail.com

Hvala, če mi kdo piše. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close