Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sosed vozi 9 let brez izpita

Sosed vozi 9 let brez izpita

Nismo mogli verjet, včeraj je pokazal. Potekel mu je 2011 in ga še noben ni ustavil. Vozi se vsakodnevno, službeno razvaza kruh, hodi v tujino, vozi otroke okol… kakšno srečo moraš imeti da te 9 let noben ne ustavi? Poznate se koga tako?

Sem mislil da je edini. Zet je tud 9 let brez, vozi se lokalno 15km levo desno, pozna in ne skasira.

Jaz sicer imam izpit, pa ga tudi nisem nikomur pokazal že vsaj 15 let.

Ko so meni vzeli vozniško, sem se tudi vozil nekaj let brez. Kaj pa naj bi? Živim v rovtah, kjer praktično ni javnega prevoza, šiht imam pa v mestu.

9 let skupaj??

Moj foter je celo zivleje brez fural. Edino ka je blo registrirano je bla Zastava 128 in tablc nikol ni rabo vrnt. Vsi so ze meli Evropske razn njega. Mel je pol Golf 1, Golf 2, Golf 4 in na konci Octavio. Dvakrat tedensko brez vinjete Mb-ce in nikol ga ni noben vstavo. 2015 je neho furat ko na dalec nic ne vidi. Tu pa tam se gre do trgovine ko pozna cesto. Eni majo velko sreco.

Poznam. Od moje prijateljice mož vozi že leta tako “na črno”. Izpit mu je bil odvzet zaradi povzročitve nesreče v alkoholiziranem stanju. Od takrat vozi brez izpita. In zakaj ga ne gre delat? Češ, boji se, da ne bi cpp-ja naredil, pa tudi denarja ni nikoli dovolj.
In ja, tudi jaz se čudim, da ga v vseh teh letih niso nikoli ustavili.

Jaz se pa ne čudim. 2x v življenju me je policaj ustavil, enkrat spregledal znak pa je ravno tam stal, in enkrat z radarjem.
Če bi vozil po omejitvi me pa še to ne bi ustavili. V 15 letih, je 2x bit ustavljen… premalo.

Potem pa ni čudno, da vozijo pijani, z telefonom v roki, nepripeti in razni dirkači po cesti. Oz. čudno, da ni nesreč še več.

Da takih nikol ne dobijo morajo met res srečo. Največ sem vozil brez 3 mesece, so me ustavili in me je spomnil da treba podaljšat, k sreči brez kazni.

Jaz sem se 8 let vozila na črno preden sem izpit naredila. Ne vsak dan, občasno pa.
Poznam enega ko se vozi med mejam brez izpita. Celo nekaj let nazaj se je dovolil kombi z otroki peljati. Je imel srečo, da je potem njegova žena povedala zakaj je moral skoz umes med 2 kombijem peljati. (bili so 3-je kombiji) ker bi mu moj mož sigurno ušesa navil.
Eni imajo pogum eni pa srečo

naredite anonimno prijavo

Ne vem kje živite da vas nikol ne ustavijo v naših koncih se mi zdi da mrgoli policajev non stop so nekje ali vstavlajo ali radar .
Nas so letos že vse ustavili mene enkrat moža ko se peljal v službo dvakrat hčerko pravtako že enkrat si ne morem mislit da si brez izpita pri nas te dobijo takoj še spiti ne upamo nič.

V Beli krajini te vstavijo že za dobro jutro. Eno lokacijo imajo ravno “pred mojih vratih”.

Partnera pa vstaviji vsaj 2x letno, ko se vozi po eni makedanski bližnjici. Nazadnje so tam iskali begunc pa so vstavljevali. + še tak na drugih lokacijah vsaj 2x letno.

Kaj če sosed povozi tvojega otroka, ali kako drugačje povzroči prometno nesrečo. Ali ti bi še bilo smešno?

Vozim že 7 let brez izpita pa me še niso ustavil. Če me bodo pa podk7pim policiste. Denar imsm vedno s seboj.

Vozniški izpit imam 30 let. Ustavili so me samo enkrat, pred tremi leti. Rutinsko. Včasih sem prav počasi peljala, ko so policaji stali na kontrolah, da bi me ustavili … pa nič.
Tudi prav, itak se vedno držim predpisov in vozniške kulture, prav tako zdrave kmečke pameti.

Največja sreča teh, ki vozijo brez izpita ja, da če jih ustavijo, jim ne morejo vzeti izpita.😀

Spet ena tema-PROVOKACIJA…ne odgovarjajte, ker je vse izmišljeno in nastavljeno !!!

Izpit imam 25 let, vozim vsak dan vsaj 50 km, pa me še nikoli niso ustavili.

Kot zastopim iz zapisanega ta tvoj sosed izpit ima, mu je pa pretekel dokument. To je spet ena uradniška birokratska past, samo da policaji zaslužijo denar “ker nimaš dokumenta” in pa država, ko jim odkartaš nekaj desetakov za izdelavo novega. Morda je celo neustavno, ker ti novi kartični izpiti veljajo 10 let, medtem ko tisti stari rozasti papirnati pa kar do 80 leta. Kot vozniku začetniku pa ti velja le 2 oz. 3 leta kar je še hujša kraja…. Mislim da imajo v Latviji in pa celo na Kosovu vozniško dovoljenje v digitalni obliki na mobitelu, ali pa pokažeš veljavni osebni dokument in policaj preveri v računalniku…. Skratka navadno birokratsko sranje.

Sem se pa tudi jaz nevede vozil ene 3 leta s pretečeno vozniško. Dal potem delat in me še do danes ni noben ustavil. Od tega je 6 let in bi se skoraj 10 let lahko fural brez.

Se je pa lokalni znanec brez izpita vozil, ker so mu ga zaradi vožnje pod vplivom alkohola vzeli. To je pa seveda povsem druga pesem…

če je nastavljeno, še ni panike. lej, niti una zgoraj se ne sekira, kateri partnerju vzstavljajo :)))))

drugače pa, ja… tudi moj sosed se vozi brez izpita. ga je izgubil, ko se je pijan razkantal in še tri vozila zraven, na srečo brez hujših poškodb. prej je vsaj približno priseben sedel za volan, zdaj se mu pa jebe, ker pravi, da mu izpita tako ne morejo več vzet. ravno pred dnevi sem ga videla, ko je pripeljal tako pijan, da je padel iz avtomobila in se po vseh štirih vlekel proti domu…

Odgovor na objavo uporabnika
oh ja, 24.08.2020 ob 11:27

Poznam. Od moje prijateljice mož vozi že leta tako “na črno”. Izpit mu je bil odvzet zaradi povzročitve nesreče v alkoholiziranem stanju. Od takrat vozi brez izpita. In zakaj ga ne gre delat? Češ, boji se, da ne bi cpp-ja naredil, pa tudi denarja ni nikoli dovolj.
In ja, tudi jaz se čudim, da ga v vseh teh letih niso nikoli ustavili.

Na koga je pisan avto, nanj ziher ne , nanjo morda ?

Odgovor na objavo uporabnika
Sreča zanj, 28.08.2020 ob 17:11

Največja sreča teh, ki vozijo brez izpita ja, da če jih ustavijo, jim ne morejo vzeti izpita.😀

Izpita res ne , vzamejo pa zato avto, eni ste pa res bedaki ko mislite da bomo na take provokacije padali

Jaz sploh nimam izpita, pa vozim avto ze vse zivljenje.

Vsem za krepnit smešno, dokler ta smešen sosedov pijanec ne zbije vašega otroka, potem se pa čudite in čudite kako je možno.

Sosed, že 10 let fura kamion brez izpita,tak da očitno gre…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close