ali lahko zahtevam nov pralni stroj?
Pred dvema letoma sem kupila pralni stroj (višji cenovni razred). Že po enem mesecu je zatajila elektronika, zato sem uveljavljala garancijo.
Elektroniko so zamenjali.
Po nekaj časa se je stroju dobesedno “utrgalo”…ko je delala centrifuga je bil nenormalno glasen v njem je ropotalo, z mesta se je premaknil tudi do 20 cm, kar sicer ne bi bila ne vem kakšna težava, če stroj ne bi bil nameščen poleg stopnic (pralnica je v delu hiše, ki ni primeren za nič drugega, kot za tovrstni namen) in pri takem premiku lahko stroj dobesedno pade po tistih treh stopnicah, mi polomi vrata in ploščice…).
Pokličem serviserja, ki ugotovi, da je potrebno zamenjati motor in še enkrat elektroniko, ker menda ob prvi zamenjavi ni bila vstavljena originalna (??- kako naj sama to vem, če serviser ni povedal). Po kakšnem mesecu…spet ista pesem – ropotanje, premikanje stroja…
Ker do tega ne prihaja ob vsakem pranju, sem še malo počakala, čez kakašnega pol leta sem spet poklicala na servis in so zamenjali amortizerje. Nekaj pranj v redu, sedaj pa spet – premikanje stroja, škripanje ob delovanju centrifuge, itd.
Poln kufer imam tega, da mora biti nekdo vedno v hiši, ko se pere in to samo zato, da nam stroj “ne pobegne” s svojega mesta.
Poskusila sem že vse, od tega da sem da sem naložila le pol stroja do tega, da sem ga na ful napolnila s perilom, in ugotovila, da ni od tega odvisno delovanje stroja. Težave tudi ne nastajajo vedno ob vsakem pranju.
Ok, malo sem se na dolgo razpisala, ampak sem morala nekako razložiti…
Zdaj me zanima naslednje – ali lahko od dobavitelja zahtevam, da mi dajo novo mašino, saj je že po treh popravilih spet potrebno klicati serviserje, ker mašina dela enake probleme že od vsega začetka in jo očitno ne znajo popraviti.
Res prosim, če mi lahko kdo svetuje, kaj narediti v takem primeru, ko se v garancijskem roku kar naprej pojavljajo težave?
Hvala.
Ma poklič tja kjer si ga kupla al pa na servis pa se razpizdi.
Moji starši so pred leti kupil pralni stroj. Halo? Ga hočmo vklopt, ne dela. Kličemo servis, pride in prav: jah, star motor je notr, bomo motor zamenjal. Haloooo? Ti odnes praln stroj pa prnes novga, ne pa motor. So se hotl neki bunit, ampak smo vseen dobil novga.
Ma poklič tja kjer si ga kupla al pa na servis pa se razpizdi.
Moji starši so pred leti kupil pralni stroj. Halo? Ga hočmo vklopt, ne dela. Kličemo servis, pride in prav: jah, star motor je notr, bomo motor zamenjal. Haloooo? Ti odnes praln stroj pa prnes novga, ne pa motor. So se hotl neki bunit, ampak smo vseen dobil novga.
[/quote]
Sem imela isto sranje z gorenjevim strojem, ko enkrat uveljavljaš garancijo zelo težko dobiš nov stroj. Pošljejo serviserja in to je to. V petih letih je bi serviser 12 krat. Če se stroj pokvari kmalu po nakupu moraš vstrajat pri novem… to je povedal serviser po petih letih menjavanja vseh možnih delov
Sem imela isto sranje z gorenjevim strojem, ko enkrat uveljavljaš garancijo zelo težko dobiš nov stroj. Pošljejo serviserja in to je to. V petih letih je bi serviser 12 krat. Če se stroj pokvari kmalu po nakupu moraš vstrajat pri novem… to je povedal serviser po petih letih menjavanja vseh možnih delov
[/quote]
Tud ta naš je bil Gorenje, zato od takrat Gorenjevga ne kupujemo več.
Lahko poizkusiš, samo bo težka, če nisi imela sklenjeno tisto dodatno zavarovanje, ala podaljšana garancija ali pa t.i. “Se zgodi” – ker gre preko tujih zavarovalnic, ki imajo pogodbe s proizvajalci bele tehnike. In oni potem že v štartu določijo servisu ob felerju in oceni stroškov, ali je za zamenjavo, ali ne. Ker da ti gredo sedaj menjat motor, so ti praktično že zamenjali novo nabavno ceno stroja, vključno z dvojno menjano elektroniko. jaz bolj dvomim v to, da na servisu niso ravno vešči svojega dela pri tem “višjecenovnem modelu stroja” in se na njem še učijo 🙂
Lahko pa seveda utemeljuješ z napakami -sploh, kadar je menjana elektronika, je potem avtomatsko na novo vgrajenoelektroniko garanacija spet 12 mesecev ( bi. ti jo moral servis posebej izdat na papirju!), in če se znotraj tega časa spet pokvari, pa isti feler lahko uveljavljaš ugovor na slabo vgrajeno/opravljeno servisno delo, ali pa na stvarno napako stroja/modela/serije tega stroja -da je nekaj druge narobe, da elekotrniko “skuri” ponovno tudi po menjavi.
Če je znotraj tovarniške garancije ( torej še znotraj 2eh ali 5ih let tovarniške), pa si sploh upravičena.
Glavna težava je v tem, da se nisi v začetku že sklicevala na stvarno napako. Ko si enkrat začela z garancijo, stvarna napaka odpade. Torej preostane samo servis in sklicevanje na garancijo. Če ti v roku (mislim da je 45 dni, nisem pa prepričana) stroja ne popravijo, imaš pravico zahtevati novega… Vsekakor pa priporočam tržni inšpektorat.
Forum je zaprt za komentiranje.