Terme Zreče
Letos sem bila prvič tam sem sicer iz drugega konca Slovenije.
In kar malo razočarana sem bila že v večih termah.
Okolica lepa tudi sobe lepe in čiste razen postelj ki imajo hudo neudobne jogije.
Tudi bazeni še kar vredu , največji obup pa slaba hrana 2 dni isto nobene prave izbire . Ne vem če je kriva korona ali je tukaj vedno tako slaba hrana poleg tega še osebje ki to hrano deli slabe volje kot da jim je vse odveč, solata samo na enem krožniku brez vsega ko sem želela vsaj malo bučnega olja se zareži nazaj saj pa je . Resnično katastrofa za hotel z 4 zvezdicami.
2 dni ista hrana verjetno samo pogreti ostanki pa je res višek , vsi ki nameravate v te terme ne vzemite večerje raje pojdite v gostilno se boste bolj najedli.
Lej, če nisi bilo sedaj, v tem času, ko so izredne razmere, pa na vavčerje, potem ne moreš trditi nasprotno… In kar vejramem. da tako delajo, saj pri hrani tako ogromno prihranijo. Kajti prehrana ( zajtrk, pa polpenzion) sta vsaj 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cene na noč na sobo…..
In to, da je osebje tako nesramno do gostov tudi sedaj v teh kriznih časih, je pa višek. še tisti, ki se opogumijo, pa pridejo tele bone pozapravit, so tako diskriminatorno obravnavani – nima se kaj natakar nazaj zarežavat, če prosiš za bulno olje – 4 zvezdice morajo imet to na voljo – ma da ti flašo lastoročno k mizi prinese brez besed! Če jim tam takim ne prija delati, naj gredo drugam v službo. A če bi avtorica šprehala pa po avstrijsko, bi ji pa z jeziki tla pred nogami lizali, kot se to sicer tudi dogaja po slovenskih zdraviliščih? Odnos do slovenskega gosta je bil vedno po določenih termah katastrofalen. Sploh tam, kjer so prodane duše Avstrijcem. in ker so preživeli od avtobus avstrijskega upokojenskega turizma zadnjih 5-10 let. posledično je bila tudi prehrana prilagojena stanju gostov v ustih – v kasetah s hrano nagomilana mehko razkuhana hrana, primerna za ljudi, ki imajo težave z zobmi.
Avtorica, te razumem. Žal mi je, da si to morala doživeti.
quote=”jaz pa zelo verjamem” post_id=13609368 time=1595425356]
…….In to, da je osebje tako nesramno do gostov tudi sedaj v teh kriznih časih, je pa višek. še tisti, ki se opogumijo, pa pridejo tele bone pozapravit, ……
Saj nisi resna ? Tisti, ki se opogumijo? Si poskusila kaj rezervirat v naših termah letos tja do konca avgusta? Očitno jih je precej, ki so se opogumili, precej več, kot prejšnja leta.
Terme Zreče so OBUP v vseh pogledih. Nesposobno in nekulturno osebje (razen dveh sobaric), zdravstvene storitve podpovprečne, varnost neobstoječa (zdi se, da celo podpirajo kraje po sobah, imajo izklopljene ključne kamere in vodstvo fingira, da vlomiti v sobe ni mogoče), prepib po celotnem kompleksu, bazeni dotrajani, vanje spuščajo znatno preveč gostov (za hotelske goste je redno zmanjkovalo ležalnikov), hrana povprečna. Niso vredni piškavega oreha. Najslabše terme ever.
Bila sem preko zdravstva v termah. Nekaj fizioterapevtov katastrofa, prav tako hrana, pa še covid so mi podarili. Sobo sem pa morala doplačati, ker sem imela nadstandard – bila sem v hotelu Vital. Na posteljah raztrgane rjuhe, vrata od kopalnice ” cvetijo” in to naj bi bil hotel s 4 zvezdicami. Meni pa zdravstvo plača le hotel s 3 zvezdicami. Le kaj bi me čakalo tam? Ena sama katastrofa.
Tara151, 02.07.2023 ob 19:53
Ker grem prvic v zrece hotel klasik prek zdravstva me zanima ali si sam v sobi.Ali pa z cimro
Če greste preko zdravstva ne boste sami v sobi , če hočete biti sami si boste morali to sobo doplačati , tak sem jaz naredila v termah olimje.
V Zrečah mene več ne vidijo nikoli .
Bila sem v toplicah terme Zreče. V sobi sem bila z cimro, 10 dni.katera mi je hotela komandirati,ampak žal ji ni uspevalo ,(ona je mislila,da je sama v sobi ob 23h se je vracala domov razbijala z vrati prižigala luči vrata in balkonska vrata odpirala tako da je bil prepih in še bi lahko naštevala) in je morala predčasno zapustiti toplice.Ko je odšla sem imela blajženi mir.(zal tudi taki se najdejo). Drugace sem pa bila zelo zadovoljna bazeni sobe vse je bilo vedno čisto hrana super na terapijah super, sobarice cestilke vsi zelo prijazni .Vsak dan sem imela čisto brisačo in sobo.Tudi medseboj smo se dobro razumeli.Skratka ,če bi se morala odločiti bi vedno šla v Toplice Zreče
Hval vam lp
Pozdravljeni,
tudi sama sem preživela zdravljenje oz. rehabilitacijo v Termah Zreče. Sem dokaj zadovoljena, zdravstveno osebje je bilo vedno prijazno in korektno, razen enega mladega maserja, drugače pa so v redu. Hrana je povprečna, ni presežka, ni velike ponudbe ampak če nisi izbirčen tip je prek kot dovolj. Glede bazenov sem pogrešala olimpijski bazen, tisti večji je zapolnjen z dnevnimi obiskovalci. Na splošno okej, ni ti ne manjka, če si preprosta oseba. Ni pa realno nek Hilton hotel, dejstvo. Doplačala sem si sobo, da sem bila sama, toplo priporočam, je bolj komot. Lp
Jaz sem bila lani 2022. Okej je bilo, za sobo sem doplačala 14e/noc da sem bila sama. Se splača. Hrana okej, razen da je vedno ista. Osebje prijazno, edino kaj me je zmotilo je en moški zaposlen v restavraciji ki pri pospravljanju s silo jemlje stvari iz mize in trka ob stole. Drugače pa kar se tiče zdravstva, vse v redu. Pa ta del hotela Klasik bi se dalo obnovit, na hodniku zgleda kot iz sovjetskih časov.
Tole pa lahko rečem samo, da ste imeli smolo. Jaz sem bila februarja 2021 preko zdravstva na rehabilitaciji, hrana je bila odlična, veliko izbire za vse okuse, osebje zelo prijazno, lahko smo se po večerji podružili s sotrpini v kavarni.. V glavnem top.. Tako da ne vem ali ste imeli smolo ali pa ste tako izbirčni…
Forum je zaprt za komentiranje.