Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Eroticna masaza za zenske, je katera bila? Priporocila?

Eroticna masaza za zenske, je katera bila? Priporocila?

Zanima me, kako je doziveti vaginalni orgazem, squirtanje in podobno. Ali katera pozna kaksno tako storitev? Kaksna vaginalna masaza me pa kar mika…

javi se mi za erotično masažo z srečnim koncem milangabro@gmail.com

da dosežeš ta orgazem in še kaj, je potrebno sozvočje maserja in masiranke in seveda erotika je v glavi do česar te pripravi pravi maser obvladam tao erotično masažo, če si za pusti mail

Najdi si lušnega maserja in mu po nekaj masažah namigni.

Jaz sem se v mojga maserja zaljubila in ga po nekaj masažah spraševala o erotičnih masažah in če je dobival kaka vabila,namige,… in tako sem mu omenila,da bi enkrat probala.No po kaki šesti masaži sedaj imam masažo z erotično masažo.

Jaz bi ti svojega priporočila ampak ga ne dam in upam da sem mu edina. 🙂

Itak da si edina…hahahahahahaha

Nudim erotično in tantra masažo za ženske v diskretnem prostoru. Če te zanima, piši na: masaza094@gmail.com.

Poznam masasažni salon. Lahko se skupaj udeleživa erorične masaže. Obisk plačam seveda jaz- Boš videla, da boš zadovoljna. lp

Čisto brz obveznosti, probajva, olbisk salona plačam jaz in mislim, da boš zadovoljna, oz. boš vsaj povedala ali ti je všeč ali ne”’lp

Tudi mene zanimajo erotične masaže.

Kateri salon to?Rada bi si ogledala slike fantov.

Radovednaa piši mi na matevzi.grusovnicek@gmail.com

Sem bila, je bilo top.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close