Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp Lucija – prosim pomoč

Kamp Lucija – prosim pomoč

Živjo,
jutri bi šli v kamp Lucija s šotorom in avtom, brez bonov, kompliciranja, samo za prespat. Na njihovi spletni strani piše, da TERAS, kar koli to že pomeni, ni treba rezervirati (je samo za šotor ali šotor in avto) in da je načeloma vedno vsaj nekaj prostega.
Na telefon se ne javljajo že dva dni, tudi na mail ne odgovorijo.
Če se samo tam prikažemo, bomo dobili parcelo?
Do sedaj sem vedno kampe rezervirala, to je pa bolj last minute.
Ima kdo izkušnje?
Pa še nekaj – prijava v kampu je šele ob 14ih, ali mislite, da lahko pustimo avto tam, ker planiramo biti tam že prej?

Hvala za vse uporabne nasvete 🙂

Piši jim na njihovo uradno stran!

sem že pred tremi dnevi, pa do danes ni odgovora.. sem dala tudi za povpraševanje in vse, nič..

Veliko sreče. Kamp je nabito poln. Vztrajajte, da dobite odgovor, da ne boste hodili po nepotrebnem.

No, potem pa so polni ali zaprti

Avtokamp Lucija je v lasti Hotelov Bernardin, pokliči še tja.

Zanimivo. Tudi meni ni nihče odgovoril na dodatna vprašanja (sicer za hotel). Velik minus za “Savo” od mene.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Kamp je nabito poln.
Čez vikend pa je taka gužva, da v vrsti čakajo pred rampo za vhod v kamp in prijavo.
Vidim po terasah veliko šotorov. Na blef ne bi bilo dobro da se gre.

Na terasah je prostora le za sotor. Avto parkiras drugje.

Pa fino bi blo, če bi malo vremensko pregledali, ker mislim, da je za naslednje 3 dni dež napovedan.

Ali kdo ve,če je v kampu dovoljena uporaba žara?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close