Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uporabljate za dom ali kopalnico kakšne dišave? Katere?

Uporabljate za dom ali kopalnico kakšne dišave? Katere?

Karkoli takega, da vam stanovanje ali kopalnica lepo dišita? Naštejte kaj.

Ne, to je večinoma vse škodljivo za dihala in organizem.

Moja kolegica ima na wc kotličku neko zadevo na senzor, ki puhne ven osladno umetno vaniljio, ko se ji približaš. Meni je to grozno, name deluje kot odganjalnik in nekaj kar naredi prostor domačen in dišeč. Saj vonj po dreku je še vedno, ta vanilija je samo čez, da ga ne zaznaš.

No, jaz tudi parfumov ne uporabljam, samo deodorant takoj po tuširanju in to je to.

Uporabljam razne dišave ki jih nabavljam v spletnih eko trgovinah v upanju da je tam vsaj manj škodljivih sestavin. Npr razni difuzorji in uparjalniki, za te še najraje sama namešam vonje iz eter. olj. Od sprejev za prostore mi je všeč npr od Essentiq hruška in limeta. Tudi čistila izbiram močno dišeča, ker dišat mi pač mora. Sicer pa si rada privoščim tudi kako dišečo svečo.

Sebe redko parfumiram, če že pa uporabim trde parfume od Lusha.

Samo naravne disave po jajcih, kislem zelju in fižolu. Tako diši, da naša 4 letnica joka zaradi vonjav. Priporočamo.

Imam kaksno diseco sceco in en izparilnik za etericno olje, ki ju uporabim, ce kdo doma kadi, za wc posprejat pa ponavadi koristimo vse tiste deodorante, ki jih dobimo za darila, a jih nihce od nas ne uporablja.

Vsec so mi pa tiste disave s palckami, ko je v steklenicki disava in potem obracas tiste palcke, mi ful disi pri drugih, ampak se nikdar nisem tega kupila za doma.
Meni fajn disi oprano perilo, svez zrak in peceno pecivo. Ostalo se mi zdi nepotrebno.

Sopke in vrečke lavande.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close