Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tasca za ubit

tasca za ubit

Oh kako je to hudo, ko moras zivet s taksno hudobno tasco.
Z mojim fantom imama sina starega 2 leti.
On ima od prej ze hscerko staro 4 leta. Njegova mama , vidi le njo, najinega sina sploh nima rada. Vidi se, da se samo pretvarja da ga ima rada, in dela razlike med njima.
Vedno, ko dobi kaj od moje mame, ker od nje itak nikoli ni dobil nic, niti plenic ali kaj od hrane, kaj sele kaksnih igrac, se ji vidi ze na obrazu kako je ljubosumna da je kaj sploh dobil, naprimer dobil je novi avto na baterije, v katerem se lahko vozi tudi sam.
Ja zakaj ima pa zdaj samo on avto , kot da bi moja mama bila dolzna to kupiti se njegovi polsestri. Pa naj mu kupi ona, ce jo ze ima tako zelo rada , tamalega pa nic.
Se najbolj grozno pa je , da mu nebi dala niti nic za jest ko je v njenem varstvu.
Od sosedov je dobil kos tortice , in ker tamala ni dobila je ze pokazala tisti jezen obraz, ko je mali jedo torto, pa se to je ni pojedel sploh tak da je lahko tamala pojedla.
In ko jo vprasas je mali kaj jedel ze?V casu kosila se pravi normalen obrok , ona pa ti odgovori ja saj je jagode jedel pa soka se je napil.
mislim to pa si bolnik totalni da kaj takega izreces.
Za tamalo je pa poskrbljeno vedno vsake pol ure skrbi da ni lacna in jo vprasa kaj bo jedla.
Res se vidi da ga ne mara niti malo , pa taki zlati otrok ko je.
Resnicno me srce boli da ga lastna babica ne mara.
Samo moj mi ne verjame tega in trdi drugace jas pa sama vidim kak je na stvari.
groza res.

Zakaj otroka sploh puščaš pri tašči, če ga tako očitno ne mara? Si normalna?

Predstavljaj si … še preden se je dobro ločil, si že bila noseča. To je veliko za prebavit, sploh če ji je bila bivša snaha pri srcu.

Takim tipom se je sicer za izogibat … kot prvo, da gredo narazen, ko je otrok še tako majhen, kot drugo, da takoj naredijo naslednjega otroka. Če si ti imela prste vmes pri ločitvi, pa sploh ne vem, kaj imaš za gruntat.

In zakaj ne bi bila babica užaljena, če soseda da tortico enemu, drugemu otroku pa ne?

Pa zakaj bi mu morala babica kupovati plenice? To je dolžnost očeta in mame!

Mimogrede, hčerkica živi pri vas ali je pri vas samo prek vikenda, ostali čas pa pri mami?

Avto na baterije, da se v njem lahko vozi je …. za take kot ste vi! Otrok mora pri dveh letih hodit in delat na ravnotežju ne pa sedet v baterijskem avtu.
Drugo – taščo sicer lahko ubiješ, samo boš šla sedet
Tretje – kaj delaš pri tašči?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

budale ste eni res
nisem bla jas kriva pri locitvi, pa sploh nima to veze z tem, pa ce je mela prejsnjo sneho raje kot mene , to sploh nima veze tu.
Gre se za otroka, otroka bi morala met enako rada obadva ce je normalna. Obadva sta njena, njene krvi.
Mene itak niti najmanj ne mara in me sovrazi v dno duse, ampak otrok pa tu ni res nic kriu.
Tamalega bi morala meti rada saj je te njen vnukec.
O Tem se gre, o avtu sploh nebom komentirala, bedak si.

Ja pri sosedih je takrat bil samo tamali zato je tudi on samo dobil ,niso vedeli da se je tamala na obisku zato ni dobila torte, ne mores pa jim zdaj reci , cujte kaj se lahko date za tamalo en kos, ce ga ne dajo.
Gre se spet za tasco , ki jezno gleda otroka ko je tisti koscek torte. In vidis da mu je faus po domace povedano.
In ja ni dolzna kupovati plenic , res je, hotela sem samo povedati da ni tamali se nikoli nic dobil od nje. to zelim povedat. Niti strucke iz trgovine tamala pa dobi vse.
O tem se gre ce razumete, ne pa o tem da bi bila ona dolzna kupovat plenice.

vse zlo izhaja iz tvoje napačne predpostavke, da moraš živeti pri tašči.
Ni ti treba. Zemljiško odvezo je dala že Marija Terezija.

Ce sem jaz z enim otrokom kje na obisku in mi dajo kos torte za domo, ga doma prerezem na pol ne pa da najprej poje en otrok ce pa kaj ostane pa se drug.
Meni se zdi da v vasen primeru velja gliha vkup striha.

O, a tebe so pa že odblokirali?

meni se bolj zdi, da ti hčerke od prej ne maraš in da tašča poskuša uravnovesit..
zakaj se hči od prej ne bi smela z bratovim avtom vozit?

sicer pišeš totalno zmedeno, ampak sine je od sosedov dobil kos tortice, za tamalo ni bilo nič, lahko pa je ostanke torte pojedla, ker on itak ni? in ja, jaz bi razdelila tisto torto med oba.

ti imaš probleme s hčerko od prej. tvoj tip pa s tem, da štepa otroke nekontrolirano okoli. v dveh letih dva otroka z dvema babama…
ni čudno, da gre s slabega na slabš.

ne, gre za to, da si ti podn od ženske, ki tretiraš hčerko od prej kot vsiljivca, ki mu ne bi privoščila ničesar, babica pa to vidi in skuša na svoj nezrel način uravnovesit tako, da favorizira punčko.

po mojem ni problem v tem, da en bi marala vnuka. Gre za to, da je na vnukinjo že od prej navezana in verjetno se ji smili, ker sta starša narazen in pač nima ravno neke idealne familije, zato ji posveča več pozornosti. verjetno misli, da ta mali že tako dobi pozornost od obeh staršev in je mala zapostavljena. Žal otrok to lahko drugače razume – da ga babica ne mara.
Lepo bi bilo, če bi se lahko pogovorili o tem. Pri otrocih je pomembno, da se ne dela očitnih razlik. Da babica posveča enako pozornosti obema. Ampak v končni fazi bi bilo dobro,d a tudi tvoja mama tega, čeprav “tujega” otroka sprejme kot sestro njenega vnuka in ju potemtakem isto tretira. Normalno je, da se tako obnašaš do otrok, tudi če gre za sosedove prijatelje ne polsestro.

ne, gre za to, da si ti podn od ženske, ki tretiraš hčerko od prej kot vsiljivca, ki mu ne bi privoščila ničesar, babica pa to vidi in skuša na svoj nezrel način uravnovesit tako, da favorizira punčko.
[/quote]

na to sem najprej pomislila. Iz pisanja se vidi, da ne maraš njegove polsestrice, tašča pa se trudi poglihati, da bi se deklica pri vas počutila zaželjeno. Se ne čudim, da tebe ne mara.
V tvoje dobro ti svetujem, da se čimprej poskusi sprijazniti s tem, da ima tvoj tip zgodovino in del nje je tudi deklica, ki pa je še vedno tam in bo tudi ostala. Ona je sestrica tvojega sončka in bo njegova najboljša prijateljica, vsi lahko s tem samo pridobite, če to sprejmete. Poznam gospo, katere bivša snaha ima novega partnerja in ta gospa je sprejela njegove otroke iz prejšnje zveze kot lastne vnuke. Pravi, da je novi partner bivše snahe zelo dober človek in vedno so vabljeni na praznovanja. Vzemi si to za zgled.
S tem avtom na baterije in torto si me pa spomnila prav na zgodbo o pepelki, saj veš, kako se tam konča….

Zanima me, kaj si pa ti naredila za to punčko, sinovo sestrico? Ali si ji kaj kupila, jo kam peljala, se z njo ukvarjala, kot s svojim sinom? Ji posvečaš enako ali manj pozornosti? Enako kupuješ ali manj ali celo nič, ker nisi dolžna?!

IDIOTI ste PA je skoda besed sploh za vas

A sem kje napisala da je ne maram?
Point ni u tem , da je jas ne maram, tu se gre kak tasca ne mara mojega otroka.
BEDAKI

no, dovolj si napisala, da je bilo razvidno, ta mali še pol kosa torte ne privoščiš.
ali da bi se smela s fensi avtekom od sineka vozit.

mene bi tudi bolelo, če bi videla, da na tak način mojega otroka tretirajo.
ko nekega pritepenca v familiji

Se najbolj grozno pa je , da mu nebi dala niti nic za jest ko je v njenem varstvu.

Ta stavek skriva srž problema. Sedaj samo še napišite, da živite v isti hiši….

nepismena busa iz sela bukovega tam nekje pri meji ob Sentilju…. primitivna, zahojena in se misli, da je dama :):)
Bila je noseca, ko je bila puncka stara eno leto in pravi, da ni kriva, za razhod prejsnje familije.
No, ja, dec je se bolj kriv, ampak taka vlacuga zdaj misli, da bo vsa njegova familija ljubila njo in njenega vsiljenega pamza.
Svasta pi cka rodi, res.

jooj da bi zvedla kdo siiii :))

KJE te pise da se vozit ne sme?? 😀
lahko se vozi z avtoom , tudi se oba vozita vcasih skupaj.
Fora je v tem da je tasca bla jezna , ker mama ni kupla se 1 avto za sestrico.
primitivski folk

Stara pac ni ziher da je pubec od sina al si ga tak neki fasala pa njenemu sinu gor obesla. Te ze pozna.

Čigav je otrok? Tvoj ali od tašče?
Čigavo je življenje? Tvoje ali od tašče?

skratka reci adijo tašči in mogoče tudi njenemu sinu.

Umiri se malo.
Dejstvo je, da če se še tako trudimo, ne moremo imeti dveh ljudi na svetu enako radi in in delamo (podzavestno) razlike. Glede na tvoj način razmišljanja oz. pisanja, si pa tudi ti svojega denarja vredna.

Bah, dečva je napačno skalkulirala in v provokaciji napisala nekaj ne prav verjetnih podatkov o razmaku med obema otrokoma, potem pa je itak pričakovala, da bo dobila same potrditve, kako je tašča zaj-ebana. Zdaj je pa besna, da se provokacija sfižila. Kot že enkrat povedano, za dobro verodostojno provokacijo moraš imeti kaj soli v glavi.:))

Tašča ne da otroku jest, hahaha… ne mara ga, videt ga ne more, ti ga pa voziš tja???

Torej njegova hči od prej je bila stara eno leto, ko je že tebe napumpal? Koliko časa pred nosečnostjo sta se pa videvala? A je njegova bivša komaj dobro rodila, ko sta vidva začela šmirat?? Ali pa si bila že noseča, ko sta se spoznala?:))
Daj, daj, malo bolj dodelaj štorijo preden jo pošlješ v eter.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close