Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srednja sola prepis iz gimnazije

Srednja sola prepis iz gimnazije

Zanima me kako je na srednji soli za farmacijo. Sin bi se iz gimnazije prepisal v drugi letnik. Letnik bo koncal z dobrim uspehom.

To je izredno slab uspeh! Ne bo zmogel te šole, kaj šele faksa….s samo srednjo šolo bo pa niko i ništa.

Samo omejen in ritolizniški piflar, ki sedaj ne zna drugega kot citirat neuporabljivo faktografijo, lahko izjavi kaj takega. Nič ni to slab uspeh, to je neka splošna ocena. Lahko ima matematiko 5, pa nemščino 2, kaj pa ti veš?

Sicer pa, sam prepis na drugo šolo ne bo rešil problema, rešitev je potrebno iskati v načinu učenja: kje so težave, zakaj nastopijo, kako jih je moč odpraviti, kako okrepiti disciplino in motivacijo etc.

Gimnazija je veliko tezja , kot vsaka druga srednja sola.
Srednjo farmacevtsko bo naredil brez tezav. Ce bi pa zelel karkoli studirat, naj raje ostane na gimnaziji.

Sem hodila na ssfkz. Ni tako lahka sola. Veliko je strokovnih predmetov. Sploh farmacevtski tehnik in zobotehnik imata matematiko in slovenscino v bistvu na istem nivoju kot gimnazija. Povem iz lastnih izkusenj, ker sem pred 2 letoma zakljucila solanje za zobotehnika, prijateljica pa za farmacevtskega tehnika. Vpisali sva se na maturitetni tecaj in opravili splosno maturo in slo in mat sta bili enaki kot pa v srednji soli.

Ok

Seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close