Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali testiranje za korono boli, glede na videno po tv?

ali testiranje za korono boli, glede na videno po tv?

Glede na videno po tv, mora tole jemanje brisov iz nosu biti kar boleča zadeva. Ljudje, ki so jim jemali bris so precej trzali, stresali z glavami…pa tudi tiste palčke po posnetkih sodeč porinejo nekam v čelo…Imate izkušnje s tem, so komu že vzeli bris, kako je bilo?

Prijateljico so testirali, ker je zdravstvena delavka. Nič je ni bolelo. Verjetno pa malce draži ali pa gre ljudem na kihanje.

Ne. Me ne briga.

So mi pa v bolnici ..dali kilometrsko cevko v nos in navzdol v želodec.

Kakšna preiskava pa je to?

Kakšna preiskava pa je to?
[/quote]

meni so tako gastroskopijo skozi nos delali

meni so tako gastroskopijo skozi nos delali
[/quote]
Dobro, da ti jo niso iz tam, kamor sonce nikoli ne posije….

Bris ne boli, je pa neprijeten, ker morajo globoko noter in navzdol iz žrela vzet vzorec. Preživiš 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Fajn je, da si namir ko kip, da je bris tak ko mora bit.

Men so palčko ful porinal v nos in 20 sekund jo je vrtela

Naredila sem ~200 testov, od vseh mi je odmaknil glavo le en nabildan mlajši moški, ki  je že pred odvzemom delal dramo. Ne sme boleti, prijetno pa ni, ljudje različno prenašamo. Tudi jaz sem že na sebi doživela katastrofalno nestrokovno jemanje brisa. Načeloma se pa da zdržat!

UkC lj…zelo neprijetno, se vrtijo palčko, da je za sigurno.

Moj ZD….do zdaj so mi vzeli bris 4x…vsakic druga oseba, vedno ok.

Mah te testi so katastrofa.

Treba je nosit maske, ker virus šprica okoliko dihaš, palčko ti pa po možganih vrtijo in šarijo notri, da je je ziher. Jahahahahahaahahah dobesedno morajo ta virus poiskati, če ga imaš.

Kakšna neumnost.

Odgovor na objavo uporabnika
Monovina, 12.10.2021 ob 22:14

Mah te testi so katastrofa.

Treba je nosit maske, ker virus šprica okoliko dihaš, palčko ti pa po možganih vrtijo in šarijo notri, da je je ziher. Jahahahahahaahahah dobesedno morajo ta virus poiskati, če ga imaš.

Kakšna neumnost.

Ti si malo pošari po možganu z 9mm zelo hitrim kovinskim čepkom.

Ne boli. Lahko ti samo povrtajo po nosu in ne boli,lahko ti pa potisnejo mal globje in ne boli ampak prej zapeče.

Palčko ti da zelo fejst not in začne vrtet da ti jo v obe nosnici.najprej sem glavo premikala ker me je peklo potem pa mi je primla glavo in jo potisnila nazaj in dala še enkrat palčko not in jo vrtela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close