Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno potrebujem denar

Nujno potrebujem denar

Pred leti sem jaz nesebicno pomagala eni zenski tu gor, sedaj pa sem sama v taki situaciji, da nujno potrebujem 1000€. Ce je tu gor kaksna dobra dusa, ki bi mi lahko priskocila na pomoc, naj mi prosim pusti kontakt. Vrnem lahko 200€ mesecno. Hvala.

Potrebno bi te bilo prijavit policiji!

Za goljufijo naivnih ljudi, upam da MON nemudoma odstrani ta oglas!

O cem ti to? Od kdaj je nekdo, ki potrebuje denar, kriminalec?
Ali jaz cesa ne vem?

Ta trenutek sem čisto brez denarja. In bi potrebovala recimo vsaj petsto evrov. Ne vem kako do njih.
Moj račun je prazen, kreditno sem nesposobna, obroki, elektrika, voda in odvoz smeti, ki jih sploh ni, nekaj za hrano, petsto evrov, le kako bi prišla do njih.

Sita vrana lačni ne verjame.

http://www.skupina8.si/?gclid=Cj0KCQiAkKnyBRDwARIsALtxe7inAo05WaRPjNWXnx4bxjpZdos6ge5EcVi6wnPk_ZdA1DHgWzLZsawaAhAzEALw_wcB%5Bb%5D%5B/b%5D

Jaz raje podarim toliko kolikor sama ne bom pogresala. Ker od takih ljudi je iluzija pricakovati, da bodo kdaj zmogli vrnit. Navadno imajo vec kje dolgove…

Sama sem tudi do nedavnega mislila, da se meni ne more zgoditi, da bi ostala brez denarja. Sem bila ze kot osnovnosolka zelo skrbna in varcna kar se tega tice. Pred leti, ko je tu gor ena zenska prosila za denar, sem ji lriskocila na ponoc, brez da bi kar koli vedela o njej. Moji starsi so se kdaj znasli v stiski, in so sorodniki takoj priskocili na pomoc. To mi je ostalo, da si je med seboj treba pomagati. S3daj je situacija taka, da si od teh istih sorodnikov sama denarja ne morem sposoditi, ker so bodisi upokojenci z nizkini pokojninami ali pa mladi starsi, ki tudi sami imajo svoje financne skrbi. Sama vedno izhajam iz sebe, ce sem sama pripravljena pomagati, ko lahko, upam, da se najde kdo, ki bi bil tudi meni pripravljen pomagati. Razen denarja, ki ga sedaj potrebujem, dolgov nimam.

Sama sem tudi do nedavnega mislila, da se meni ne more zgoditi, da bi ostala brez denarja. Sem bila ze kot osnovnosolka zelo skrbna in varcna kar se tega tice. Pred leti, ko je tu gor ena zenska prosila za denar, sem ji lriskocila na ponoc, brez da bi kar koli vedela o njej. Moji starsi so se kdaj znasli v stiski, in so sorodniki takoj priskocili na pomoc. To mi je ostalo, da si je med seboj treba pomagati. S3daj je situacija taka, da si od teh istih sorodnikov sama denarja ne morem sposoditi, ker so bodisi upokojenci z nizkini pokojninami ali pa mladi starsi, ki tudi sami imajo svoje financne skrbi. Sama vedno izhajam iz sebe, ce sem sama pripravljena pomagati, ko lahko, upam, da se najde kdo, ki bi bil tudi meni pripravljen pomagati. Razen denarja, ki ga sedaj potrebujem, dolgov nimam.
[/quote]

Jajajajaja…itak,zastonj upaš.

Če je res tako, da nimaš za osnovne položnice, se obrni na CSD za enkratno pomoč.
Srečno.

Povej koliko si stara, morda bi se nekajkrat dol dala z mano pa ti dolg počasi odpustim.
Pusti kontakt če si pripravljena na vse , če boš kot hlod potem ponudba ne velja.

Življenje je nepredvidljivo,useka brez da bi si izbralo tarčo. In v stiski se znajde lahko vsak. Vem,kako je to. Če je tvoja tema resnična,bi ti položila tole na srce:

-prej kot forum,se spomni vseh prijateljev,znancev,ljudi,sorodnikov,in vsakega povprašaj za posojilo.
-na facebooku v skupinah “prodam-kupim” ki jih je okoli 15,od tega 10 zelo aktivnih začni prodajat svtvari,ki jih lahko prodaš. Če imaš avto,prodaj avto. (razen če si iz odročnega kraja,potem ga rabiš pač)
-obrni se na CSD,in s epozanimaj kaj lahko dobiš. SO eni velki k-urci to ti že zdej povem,ampak vztrajaj dokler ti jasno ne povejo možnosti.
-s položnicami ki niso poravnane (ampak samo nujne življenjske kot so elektrika,voda,ogrevanje,telefon) poprosi in se obrni na karitas.
-pojdi na banko in si za začetek sprosti dovoljne limit ki je 50 eur ali 100eur. To so osnovni limiti ki pripadajo vsakemu osnovnemu računu (razen če ga že nisi porabila).
-če nisi dodatno zavarovana,tako ali tako moraš bit. To je nekja obveznega in ne igrja se s tem. Pojdi na zavarovalnico Triglav in skleni. Prva položnica bo šele marca. Morda,pa ti jo bo do takrat itak poravnal CSD,če boš dobila kaj od njih odobrjeno (enkratna pomoč,pomoč MOl,redna socialna pomoč..itd) in ko boš sklenila dodatno na Triglavu dobiš bon za 20 eur za petrol. Na vzajemni dobiš bonj za Spar. mislim da pa pri Adriaticu za Mercator. (nisme prepričana) za prvo silo bo.
-obrni se na svojega župnik. Župnija kjer živiš. Jebbeš folk,kaj bodo govorili. Povej situacijo,pomagal ti bo.

v življenju se stvari obrnejo in hudo rata. vendar vedi,da je v vsaki stvari nekaj dobrega. vsaka slaba stvar prinese tudi dobre strani,samo treba jih je videt. In po vsakemu dežju posije sonce. vztrajaj in bori se,saj se boriš zase. srečno!

"Življenje in Svoboda"

Blblbl

Jaz tudi, jaz tudi!

Če je res tako, da nimaš za osnovne položnice, se obrni na CSD za enkratno pomoč.
Srečno.
[/quote]

Ja, položnica mora biti na tvoje ime, pa ti povrnejo stroške (CSD). Nekaj plača tudi Karitas, predvsem položnice. Ogromno starih ljudi ne zmore plačevati položnic, pa jih plača kar Karitas. Pa Zveza prijateljev mladine.

Denar ne pride sam od sebe. Ne samo jamrat, treba bo delat, tako kot trdo dela naš gospod župnik. On tudi nič ne dobi kar tako na lepe oči.

Ce potrebujete posojilo me poklicite na tole st. 030 388 641
V primeru da nisem dosegljiv napisite sporocilo..Hvala LP

[/quote]

Če bi bilo to res bi ti banka brez problema odobrila tistega jurja minusa. Isto bi lahko zaprosila za kredit, ali pa kreditno kartico na obroke. Torej kaj točno je razlog da pri nič dolgov in tako odgovornem ravnanju z denarjem kot trdiš sedaj ne moreš pridt do teh “nujnih” 1000e, ki bi jih kao brez problema vrnila v petih mesecih? In kaj je tako nujnega da ni mogoče plačati na obroke (ker sedaj je skoraj vse možno), torej rabiš gotovino?

Zakaj se tako negativno odzovete, da ji nebi posodili? Saj pa te se gre k notarju in se zabelezi in denar tako 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dobite. Kateri pa kr tako na roko posodi tistk se pa res lahko obrise pod nosom.

Kako že pravijo, denarja, knjig in žensk se ne posoja. Za prvo so banke, za drugo pa knjižnice.

Ker nategatorji iščejo naivneže.

Zakaj pa ti ne posodiš? Ker nimaš? Jp.

Izvoliš.
In ko bo čas vračila in ne bo denarja mahaj z papirjem od notarja :).
Potem pa počasi na sodišče, seveda plačaš to, pa čakaš, pa spet plačaš, pa čakaš….potem ti pa povejo da nimajo kje vzet. Ampak ej stari, ti maš papir. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vračilo piše gor :). No vsaj za klimo prišparaš ker so te sodišča čist oskubila, si lahko s tem papirjom mahaš pred frisom in se hladiš.

Če misliš da si bolj inteligenten od bank, ki živijo od tega da skubijo ljudi potem res….izvoli. Ker banke vejo da ga ni papirja da ta denar pride nazaj. Ti si pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} :).

lahko ti dam (gratis) 1000 €. Posojam pa nikoli svoje žene, denarja, avta in glavnika.

Se je zgodilo na tem forumu, nekaj let nazaj. Nekdo “nujno” potreboval manjši znesek. Sem si lahko privoščil, pa sem si rekel – naj bo – in plačal. Napisal, da vračila ne pričakujem.

No, kakorkoli – denar je bil v nekaj dneh nazaj, z osebo nisva ne prej ne pozneje imela nobenih stikov, razen hvala ob vračilu.

Ce verjames?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close