Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja slika

Moja slika

KI NI MOJA, AMPAK DA BOSTE POTEŠILE RADOVEDNOST. TEMU SEM BAJE (ŽENA PRAVI) ZELO PODOBEN.
Torej še enkrat, to je slika z neta, ampak moja žena jo je našla pred kakim leto in rekla, da sem neverjetno podoben fantu na tej sliki.
Da me ne bo res kdo zmotno dajal v kontekst s kakšnimi hudimi zaradščenimi dolgolasci. Mogoče imam malo bolj blond lase, ta na sliki ima bolj temne. Evo.
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3AANd9GcQNb71LiXKhyoQW5ThOzbe4ckn9RwxS5T7siKfWgTvuf3dzdd1y[/img]

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Okej, razumemo…
[img]https://media0.giphy.com/media/c3mmaUhxKqn1S/source.gif[/img]

Nekako tako sem si te jsz predstavljala. 😘

In čemu služi ta post? Razen Redne ni nikoli nihče objavljal svojih fotk tle, niti komu je baje podoben.
Nabiraš klike?
S ponarejenim FB profilom ne gre vec? Pa ne se izgovarjat, da je tisto objavila neka obsedenka, ker nam je jasno, kdo je lansiral tisto temo.

Ti si res psiho pod krinko. Z narcistično motnjo.

lol

Kaj pa tvoja žena daj še njeno fotko, podobno njej iz interneta. Zagotovo sta popolna.

Ne to pa ne smem. Nje pa ne smem.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Kaj dela strah.
Če ne bi agentka Š. ga razkrinkala, ne bi bilo potrebe po objavi nekih fake slik. Čemu?

Agent/ka Š je dvolično bitje. Danes je razkrikalo, včeraj pa ZAkrinkalo nekoga.
Igra dvojno vlogo in DVA spola🤪🤡

Seveda je tako. Vagabund je filip iz FB, viharni pa ni milan, ker je filip. Kva tu ti ne potegne?
Vaga se spozna na pravo, viharni tudi. Skupno.

Ne vem kaj se greste. Vaga je Aleš! Z veseljem bi dodala še priimek, ampak bo ponorel. Ni pravnik. Res je v medicini. Toliko od mene. Brez zamere vagar

Zate vemo, da si čisto nasprotje tega, kar objavljaš, torej majhen, plešast, grd, z debilno faco, po možnosti s špegli, grdim zobovjem, brez vratu, slabo postavo, vreščečim glasom. Najbrž si še grši kot Viharc.

Ne vem kaj se greste. Vaga je Aleš! Z veseljem bi dodala še priimek, ampak bo ponorel. Ni pravnik. Res je v medicini. Toliko od mene. Brez zamere vagar
[/quote]

To je isto kot če bi napisala da je nevrolog Zvezdan Pirtovšek, pa dala njegovo sliko. A za lažnim imenom bi se skrival skladišnik Vaga.

Milan je milan in to bo do smrti, če si ne spremeni imena.
Če je pa on tudi Vagabund, pa prepustite svoji domišljiji

Not my type of man.

Not my type of man.
[/quote]
Koga pa zanima en stari viharni prdec 🙂

Da nisi ti kolegov sodelavec, ki vsem laže da ima ženo 😀
So ga itq pogruntal, ampak on ne ve 😀 pa nonstop govori o svoji ženi 😛

Če si, nisi tak kot na sliki 😉

Ampak lahko bi bil, moja žena gor, moja žena dol,moja žena izobrazena, delava to in tisto …marsikaj se ujema 😀 oooojaaaa

Pustite ga na miru, ker je psihopat, karkoli že je njegov poklic, sploh ni važno. To ne spremeni dejstvo da je psihopat.

Koga pa zanima en stari viharni prdec 🙂
[/quote]Tebe zagotovo, drugače ne bi nenehno obsedno pisalo o njem in še kar nekaj enakih bolnikov je tu, ki ne prenesete, da mu v ničemer ne sežete niti do gležnjev. 🙂

Tisti ki se nenehno obremenjuje z določenimi vzdevki in iščejo celo prava imena za te uporabnike, se počutijo manjvredni od njih, druge razlage ni, kot da zaradi trpljenja v manjvrednosti tako napadajo na osebnem nivoju, namesto da bi kaj napisali na komentarje.

Dvomim, pred tem je to posledica: akcija – reakcija. Provokacija – reakcija. Se pa vidi, da je ta forum totalna tuga brez provokatorjev, nobenih bombic, kjer bi lahko ljudje sprostili svoje dnevno nabrane napetosti. Pa, da se še kakšen klik ujame.

Je pa ta forum postal totalen center betežnosti, včasih je bila prisotna vsaj kakšna zanimiva debata. Po temah sodeč smo Slovenci res morbidno zatežen, jamrajoč, predvsem pa mentalno povprečen, dolgočasen, ne-domišljijski narod.

:)) To be honest, you arent’ REALLY AWESOME like you think you are. The correct term is more accurately – Narcissist. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

prednisone price south africa 5 mg prednisone tablets 5 mg prednisone daily
https://prednisonet.com can i order prednisone
can you buy prednisone over the counter in canada prednisone in india average cost of prednisone 20 mg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close