Iščem spoštljivo, iskreno, pošteno žensko…
Pozdravljena.
Sem urejen, pošten, deloven, umirjen moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.
Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.
Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.
Prilagam mail, če razmišljaš o čem podobnem:
Niste dobro prebrali “oglasa”.
Človek “razmišlja” o odhodu od žene, kar pomeni, da je to oglas za VARANJE.
Drugače pa je to oglas “Maminega sinčka”.. najprej je razmišljal ali naj gre od mamice do žene… in sedaj razmišlja ali naj gre od žene k ljubici.
Že v osnovi spoštljive, iskrene in poštene ženske ne zanimajo mamini sinčki, varajoči mamini sinčki pa še toliko manj.
Pošten, iskren ter spoštljiv moški bi se od žene sporazumno ločil, uredil najprej to stran. Nato posvetil vsaj minimalen čas, da predela svojo bivšo vezo (minimalni čas je en mesec za vsako leto skupnega življenja).. si poišče ustrezno terapevtsko skupino.. in potem, ko se mu življenje in pogled nanj skristalizira, odpravi v svet in si najde ustrezno partnerico.
Glede na to, da nič od tega niste naredili.. tudi nič od spoštljivih, iskrenih in poštenih žensk, ne bo ne spregled.
Forum je zaprt za komentiranje.