Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podedoval bom kmetijo, ki je nočem, brat me izsiljuje

Podedoval bom kmetijo, ki je nočem, brat me izsiljuje

Zdravo, po smrti oceta bom podedoval kmetijo s hiso v sklopu vzdrzevalne pogodbe,mama je se ziva. Pred leti sem na zeljo starsev podpisal vzdrzevalno pogodbo ceprav nikoli nisem imel namena imeti kmetije in hise. Brat je zelo dobro situiran hiso ze ima. Sedaj se bom na razpuscinskj razpravi izjasnil da hise in kmetije nocem, toda brat pravi da moran vzet, ce ne si bo mati kaj narwdila, da jo bom nosil na vesti. Sumim, da brat ne zeli imeti dodatnig stroskov s hiso in kmetijo, zato tolliko pritiska name, mi kdo prosim pove kaj vse pade name, ce dedujem? Vse poloznice, davki? Placam kaj na sodiscu kako takso? Kaj pa upravni enoti letno, mesecno, ce name pade kmetijsko zemljisce, gozdovi, hisa?

Razpuščinska razprava :))))

Lepo deduj, plačuj sprotne stroške, po smrti matere pa prodaj. In boš v plusu.

Deduj, vse živali od hiše, mama naj skrbi zase kolikor more, ti le pomagaj pri tolikšnem, da ostane kot je (nepremičnina). Brez kmetovanja. Zemlja v najem. Kot lastnik boš dobil nekaj za plačat za davke, ampak zaradi tega ne boš bankrotiral.
Ko se poslovi še mama pa prodaš ali prišparaš za potomce.
Mama naj bo na kmetiji dokler uspe poskrbeti zase, ko ne, pa dom za ostarele. Če ni denarja, se kmetijo takoj proda in se iz tega financira dom za mamo.

Tako bi jaz.

Ja, saj pri nas so verjetno res večkrat razpuščinske kot zapuščinske, ko se pa vsi skregajo. Novo v tem primeru je, da nihče ničesar noče, ne da vsak hoče vse.

Ja, saj pri nas so verjetno res večkrat razpuščinske kot zapuščinske, ko se pa vsi skregajo. Novo v tem primeru je, da nihče ničesar noče, ne da vsak hoče vse.
[/quote]

seveda noče, ker je bistvo tega, da je mati še živa in očitno je nihče noče dobiti na grbo za npr. naslednjih 20 let. če tega problema ne bi bilo, bi si hitro vse razdelila in gledala pod prste, da ne bi kdo kaj več pobasal.

mamo

Prepiši jo na mene pa vzdrzujem gospo do smrti!

Prevzami kmetijo, ampak brat se naj na zapuščinski razpravi dediščini odpove. Mogoče se lahko kar vse nate prepiše, da ne boš imel problemov s kakšnim nujnim deležem.

prednisone 2 mg daily prednisone 2 5 mg compare prednisone prices
https://prednisonet.online prednisone 10 mg
50 mg prednisone from canada buying prednisone without prescription 1250 mg prednisone

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close