Pomen teh sanj?
Otrok v sanjah predstavlja vaše življenjske načrte in želje ali nove možnosti, ki bodo spremenile vašo miselnost in izraža vaše instinkte. Morda vas obvešča, da nekaj prihaja z drobnimi koraki ali pa ne smete dopustiti, da bi odšlo, umrlo, se pozabilo ali presahnilo. Predstavlja tudi nedolžno veselje, zadovoljstvo in blagostanje, spremembe na čustvenem področju. Lahko predstavlja tudi vas same ali nezreli del vaše osebnosti.
Pascoli v slavni pesmi hrepeni po “otroku” v nas: vse, kar nam ostane (in to ni malo) od preprostega in čistega, zmožnega pogovora z naravo in v njenem primarnem jeziku, ki ni odvisen od besed. Otrok torej nastopa kot vrhovni simbol čistosti in, kakor trdijo alkimisti, poplnosti boga, ki je navzoča v vsakomer od nas. Vrniti se v otroštvo pomeni povrniti si del splošne blaženosti, ki je obstajala pred izvirnim grehom, edino psihično stanje, ki omogoča popolno srečanje z božanskim, v neoskrunjenem, zaupanja polnem predajanju.
Otroka razumemo kot sintezo moškosti in ženskosti, janga in jina, para nasprotij, ki se stapljata v novo bitje, ne da bi izgubili svoje značilnosti.
V sanjah predstavlja vaš ranljivi, nežni del, ki ste v zadnjih letih popolnoma odmislili ob kupu »odraslih« nalog; zdaj kliče na pomoč in si želi, d bi ga zopet opazili in mu pomagali, da zaživi
novorojenček – preroški pomen – novo in nedolžno bitje je vedno dobra napoved, ki v sanjah prinaša srečo
novorojenček – psihološki pomen – simbol notranje moči, lahko pa pomeni tudi žeeljo po materinstvu ali po očetovstvu, ali po vrnitvi v srečno in neobremenjeno obdobje zgodnjega otroštva
če vidite novorojenčka – sanje napovedujejo prijetna presenečenja
Spoštovani,
če se vaše sanje o dojenčku pojavljajo po silvestrovanju, najverjetneje pomeni, da ste med prazniki občevali.
Poskušajte se spomniti situacij in intimnih srečanj (ONS) pred alkoholiziranostjo.
Sanje pomenijo, da ste najverjetneje postali oče.
Stanje samskosti vas ne varuje pred zahtevo po preživnini.
Pravna sredstva: naredite očetovski test.
Spoštovani,
če se vaše sanje o dojenčku pojavljajo po silvestrovanju, najverjetneje pomeni, da ste med prazniki občevali.
Poskušajte se spomniti situacij in intimnih srečanj (ONS) pred alkoholiziranostjo.
Sanje pomenijo, da ste najverjetneje postali oče.
Stanje samskosti vas ne varuje pred zahtevo po preživnini.
Pravna sredstva: naredite očetovski test.
[/quote]
Hahaha, kaj ga strašiš no..
Od kdaj pa je ons intimno srečanje? No, onsi ga drugače ne delajo zares samskega… heheh…
Hvala vsem za odgovore. Pa sem že mislu, da ne pomeni nič dobrega.
Glede na napisane razlage sanj, bo večinoma pri meni kar držalo. No razen tistega komentarja na test očetovstva, kar pa ne drži, ker v zadnjem času ni bilo pri meni nič akcije 🙂
In kot sem že napisal, trenutno sem samski in so me te sanje kar presenetile. 🙂
CIGAN je podoba, ki zbuja željo po takojšnji osvoboditvi. Njegovo žilavo zaupanje vase, kljubovanje družbi in pravilom in pogosto eksotičen videz še pripomore k močni želji po prekinitvi z dosedanjim načinom življenja.
1. Ciganka lahko prikliče skrite moči uma, kot npr. jasnovidnost, po drugi strani pa vas lahko samo opominja, da se zazrite v prihodnost,kjer vam do ona lahko pokazala potencialna območja umske rasti.
2. Cigan istega spola pomeni vašo »senco« in še neodkrite dele vaše osebnosti
če obiščete njegov tabor – dobili boste pomembno ponudbo
Forum je zaprt za komentiranje.