Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plasticni loncki za sladice. Nujno. Kje jih lahko kupim

Plasticni loncki za sladice. Nujno. Kje jih lahko kupim

Pred dnevi sem nekje zasledila vprasanje, kje se lahko kupijo tisti plasticni loncki za sladice. Niti ne vem a je bilo na tem forumu, vem pa da je bilo kar nekaj odgovorov. Prosim, ce mi katera pove kje jih lahko kupim. Zal za narocilo po posti nimam casa ker rabim ze v ponedeljek.

Poglej v Tediju, ali pa tudi kaki vecji Mercator, Spar – oboji imajo eno polico kot za piknik program in eno za rojstne dneve.
Ampak ce bos delala za otroke, jim bos dolgorocno naredila vecjo uslugo s pecivom v papirckih kot da jim prihodnost se malo bolj zasvinjas s plastiko.

Potrebujem za odrasle 40+. Bila sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da jih imam se doma ampak ocitno sem jih vse porabila. Takrat sem jih kupila v pekiju. Zdaj pa nimam casa, da bi sla v lj. Sem iz dramelj.

Vceraj sem jih videla v hipermarketu spar, tam kjer so tudi krozniki in pribor za piknik.

?
Jih rajši ne jem!

Potrebujem za odrasle 40+. Bila sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da jih imam se doma ampak ocitno sem jih vse porabila. Takrat sem jih kupila v pekiju. Zdaj pa nimam casa, da bi sla v lj. Sem iz dramelj.
[/quote]
Peki je tudi v Mb, ce utegnesniti tja. Drugace pa prvi vecji Spar ali Mercator, kar ti ke najbolj pri roki.

Ni vprasanje kaj ti rada jes ampak kje se kupijo plasticni loncki za sladice.
Avtorica zate pa, loncke imajo v trgovini jager

Ni vprasanje kaj ti rada jes ampak kje se kupijo plasticni loncki za sladice.
Avtorica zate pa, loncke imajo v trgovini jager
[/quote]

Neukim je treba oči odpret, sicer bodo celo življenje buteljčki, ki onesnažujejo okolje.

Neukim je treba oči odpret, sicer bodo celo življenje buteljčki, ki onesnažujejo okolje.
[/quote]
Pa kaj se sploh oglašaš v temo, če ne poznaš odgovora. Me prav zanima koliko plastike imaš doma. Ravno takšni ste vedno najbolj glasni in pametni

Pa kaj se sploh oglašaš v temo, če ne poznaš odgovora. Me prav zanima koliko plastike imaš doma. Ravno takšni ste vedno najbolj glasni in pametni
[/quote]

Kaj se pa ti oglašaš, sem te mar kaj vprašal?

Kaj se pa ti oglašaš, sem te mar kaj vprašal?
[/quote]

A imate danes na psihiatriji prost dostop do interneta?

Jaz lončke lepo operem in ponovno uporabim.

V našem društvu pa razmišljamo o nakupu steklenih ( večja količina ) in bi si jih člani lahko tudi sposodili.

A imate danes na psihiatriji prost dostop do interneta?
[/quote]

Večina vas je zunaj.

Plasticni pribor je se najmanjsi problem , kar se okolja tice. V Ljubljani ga imajo povsod, npr. V Leclercu je najvecja izbira.

V Leclercu sem jih videla, a že pred nekaj časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close