moški s pobrito glavo
srčkane so oči (smize like Tyra Banks), pobrita glava in brada niti ne, tetovaža na roki sploh ne.
Če odmislimo neke sekte in klane, je pleša (ali prvi znaki le te) navadno glavni razlog za pobrito glavo. Ne izključno, ampak v nasprotnem primeru moraš imeti lepo obliko glave, da ti res paše.
Glede “macho” efekta – tako pravi tudi jin/jang tradicija. In holivud pozna kar nekaj uspešnih plešastih igralcev, vendar so njihov domet navadno zgolj (ali pretežno) akcijski filmi: Jason Statham, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Vin Diesel, Mark Strong,…. in Stanley Tucci, ki pade v neko drugo kategorijo (nerdy geek/gay).
Ne, niso mi všeč. Ponavadi se na balin kuglo obrijejo tipi, katerim se itak dela pleša. To podpiram, je dosti bolje od frizure, ki smo ji včasih rekli “prekrivanac”, kjer se tipi češejo na tak način, da poskušajo plešo zakriti oz. skriti.
Drugače pa, kot sem zapisala, na balin kuglo pobriti tipi mi niso všeč. Najhujši in najgrši so tisti, ki imajo glavo pobrito na balin, pa ogabno dolgo brado. Fuj.
Ne bi rekla. Moj mož ima močne in goste lase, niti sledu o pleši. A še vedno priznavam nekaterim mojim kolegom, da jim pobrita glava noro pristaja. Tu ne gre na splošno. Tako kot so dolgi lasje na nelaterih ženskah čudoviti, so druge lepše s krajšimi frizurami. In pri pobriti glavi je prav tako, torej nekomu paše, nekomu ne. Pač odvisno od celotnega videza, karakterja in stila, ki ga ima človek.
Ne bi rekla. Moj mož ima močne in goste lase, niti sledu o pleši. A še vedno priznavam nekaterim mojim kolegom, da jim pobrita glava noro pristaja. Tu ne gre na splošno. Tako kot so dolgi lasje na nelaterih ženskah čudoviti, so druge lepše s krajšimi frizurami. In pri pobriti glavi je prav tako, torej nekomu paše, nekomu ne. Pač odvisno od celotnega videza, karakterja in stila, ki ga ima človek.
[/quote]
bolj jim bi pristajali lepi in gosti lasje, v vsakem primeru. da ne govorim o občutku, če greš skozi lase, ali skozi žilnato in strniščno bučo
bolj jim bi pristajali lepi in gosti lasje, v vsakem primeru. da ne govorim o občutku, če greš skozi lase, ali skozi žilnato in strniščno bučo
[/quote]
To je tvoje mnenje in tvoj okus. Moje mnenje in okus sta pač drugačna. Mimogrede, tudi iti z roko skozi lase je lahko nočna mora. Prhljaj, mastni lasje, lasje polni gela za oblikovanje…..
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://hommes.my/wp-content/uploads/2018/10/shaved-head-hair-style-34.jpg[/img]