Kakšna vam je rdeča barva las?
S prvim odstavkom se povsem strinjam, meni so tudi na splošno naravne rdečelaske zelo simpatične, tako kot tudi ostale barve. Umetne barve pa znajo tudi nekatere lepo izbrat in nanest na lasišče, je pa tu velik problem kasneje, ker barve lase uničijo tako zelo, da je na otip bolj podobno slami, kot lasem…to pa je žalostno. A ni bolje imet lepe lase v naravni barvi, kakršnakoli že je, kot pa totalno uničene v željenih odtenkih?
Rdeča barva las mi ni všeč, odkrito povedano, mi je zelo grda. Seveda govorim o pobarvanih laseh. Če ima kdo rdečo naravno barvo las, je to nekaj drugega, ker pašejo točno na polt in na oči.
Ko osiviš, je najboljše, da se pobarvaš v svojo naravno barvo, ali pa da se sploh ne barvaš, najgrše je videti na pol pobarvane lase in siv narastek. To je pa res grdo.
Naravno je ok ne glede na barvo, važno da je las zdrav in posledično je tudi lep.
Je pa rdeča barva očitno trend starejših žensk, tudi frizure so v podobnem stilu.. tako so v bistvu protiutež oni plastično dodelani lepoti, kjer je večinoma barvanja v črno ali blond in ima raznorazne umetne dodatke na in v telesu.
Rdeca pase zelo redkim, naj bo temna, svetla, intenzivna rdeca, umetna tudi recimo, a moras imeti pravo polt, barvo oci in vse ostalo usklajeno s svojim rdecim odtenkom las.
Meni pase oranzno rdeca, tudi moj naravni pigment se z leti vse bolj nagiba k tej barvi, a kar imam sive, se barvam z mat in hladnimi barvami, v svetlo rjavo, da ubijem ta pigment, kolikor se pac da, meni ni vsec.
Forum je zaprt za komentiranje.