MSM- mineral lepote. Ste kdaj jemali? Kakšne so izkušnje?
Dm, spar, eko trgovine,itd. … Eno zlicko se zmesa z vodo (jaz dam 2 deci vode) + limonin sok. Ni glih dobrega okusa, ampak se navadis. Je pa treba obvezno na tesce piti
[/quote]
Jaz sem začela včeraj jemati po pol žličke z vodo med obrokom. Me pa začne boleti želodec potem. Je možno, da draži želodec. Tudi tebe? Imaš kakšne druge stranske učinke? Koliko časa že jemlješ? Hvala.
Jaz sem začela včeraj jemati po pol žličke z vodo med obrokom. Me pa začne boleti želodec potem. Je možno, da draži želodec. Tudi tebe? Imaš kakšne druge stranske učinke? Koliko časa že jemlješ? Hvala.
[/quote]
Jaz takšnih stranskih učinkov nisem imela, lahko da ne paše želodcu zaradi žvepla. Probaj zmešat s cedevito da omiliš tisti grenak okus (2 žličke cedevite, pol žličke msm-ja). Začni po malo, če ti bo ustrezalo pa povečaj dozo. Drugače je pa zlo dobra zadeva tudi kolagen shot od štartaj slovenija, imaš notri tudi msm in določene vitamine, okus ima pa bolj kot nek sirup. Meni je tudi ta izdelek top. Sam msm sem pila ene 5 mesecev, zdaj sem pa na drugi flaški kolagen shota
Jaz ga naročam na amazonu iz nemčije.
Ni kitajski. Večinoma v sloveniji prodajajo kitajske. Poglejte embalažo. Pa stane 13e za kg kadar je v akciji.
Sem pa enkrat ko mi ga je zmanjkalo od medex kupila in je sranje čisto. Niti približno ni pravi msm, ne po okusu, ne po ničemur. Kot da bi bil razredčen al kaj. Isto je opazil moj sodelavec.
Meni recimo zelo pomaga za kolena. Me ne bolijo če ga redno jemljem. Opazim pa da mi nohti in lasje ekstremno hitreje rastejo ko ga jemljem. Za kožo ne vem koliko se pozna. Ne opazim neke razlike. Začela sem pa z pol žličke in potem vsak teden malo več. Ne na enkrat preveč vzet ker vam bo glavo razneslo če niste vajeni pa cel dan boste na wcju :). Počasi povečuješ.
Forum je zaprt za komentiranje.