Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex v šoli pomoč

Sex v šoli pomoč

Star sem 18 let. Zadnjič smo bili na maturantskem izletu v Grčiji. Na plaži smo se kopali. Na plaži so slačilnice kjer vrat (zaves) ne moreš trdni pritrditi. Ko sem se slekel kopalke je v kabino stopila moja sošolka. Bil sem nag in bilo je je zelo sram. Nenadoma se je slekla in položila moje roke na njene prsi. Ona je primula moj penis in ga porinila v svojo vagino. Bil je SUPER občutek. Ko sva končala po desetih minutah sem se preoblekev do konca in odštel. Bilo me je zelo sram ona pa je pri večerji rekla, da lahko to kdaj ponoviva. Ko sem prišel domov sem staršem to zamolščal, čez nekaj dni v šoli pa je ta punca z svojimi prijateljicami se mi smejala in druge ter mi kazala z roko da bi mi ga delala in prst v usta ga fafala. Kaj naj naredim?

Nehaj sanjat!!!

pa saj vemo zakaj mularija hodi v Grčijo na maturantske izlete

Vzemi tablete in se naroči na kontrolo.

Ah, spet un z veseljem do pisanja in brez talenta za pisanje. Vadi, vadi, mogoče boš pa nekega dne vendarle lahko konkuriral Branetu Kastelicu in njegovim zmazkom v nekdanji Anteni.

Odgovor na objavo uporabnika
Sex v šoli, 20.09.2019 ob 16:16

Star sem 18 let. Zadnjič smo bili na maturantskem izletu v Grčiji. Na plaži smo se kopali. Na plaži so slačilnice kjer vrat (zaves) ne moreš trdni pritrditi. Ko sem se slekel kopalke je v kabino stopila moja sošolka. Bil sem nag in bilo je je zelo sram. Nenadoma se je slekla in položila moje roke na njene prsi. Ona je primula moj penis in ga porinila v svojo vagino. Bil je SUPER občutek. Ko sva končala po desetih minutah sem se preoblekev do konca in odštel. Bilo me je zelo sram ona pa je pri večerji rekla, da lahko to kdaj ponoviva. Ko sem prišel domov sem staršem to zamolščal, čez nekaj dni v šoli pa je ta punca z svojimi prijateljicami se mi smejala in druge ter mi kazala z roko da bi mi ga delala in prst v usta ga fafala. Kaj naj naredim?

https://www.tosemjaz.net/e-svetovalnica/viewtopic.php?f=219&t=11018767

evo na tem linku ti bo svetoval strokovnjak

vadi vadi mali, 20.09.2019 ob 20:23

Ah, spet un z veseljem do pisanja in brez talenta za pisanje. Vadi, vadi, mogoče boš pa nekega dne vendarle lahko konkuriral Branetu Kastelicu in njegovim zmazkom v nekdanji Anteni.

Ležje jih je blo brat kot pa Cankarjavo psihiranje o tem kako se je obnašal do mame.

Saj če bi tistih 10 min spustil bi še bilo možno da ti kdo verjame 🙂

wd40a148, 22.10.2021 ob 16:31

Ležje jih je blo brat kot pa Cankarjavo psihiranje o tem kako se je obnašal do mame.

Cankarju cela tvoja opičja familija s tabo na čelu ne seže do podplatov!

Ivo476, 22.10.2021 ob 17:12

Cankarju cela tvoja opičja familija s tabo na čelu ne seže do podplatov!

Če tebi paše brat o pretepenih in podrejenih ženskah, tvoj problem. Jaz takih fetišev nimam.

Dve leti stara fantazija, a za slovenščino cvek. Groza, da taki pridejo celo ven iz srednje, totalno nepismeni. Njega pa skrbi fafanje.

Si se ze testiral za SPB?

Ma dej, spomni se še kaj drugega.

Buksl.

naslov te sošolke? Objavi ga!

Veš kaj,takole naredi: fajn prsni,pa potisni prst pod pazduho,zajemi zrak,izdihnil in rešen si greha.

povej mamici

A je sicer ena od unih, ki se na stranišču McDonaldsa daje dol za en hamburger pa milkšejk s sošolci?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close