Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Logarska dolina – hrana

Logarska dolina – hrana

gremo v logarsko dolino na krajši nekajdnevni dopust. Imamo polpenzion in nam manjka kosilo. tisti, ki poznate, prosim, če mi lahko kaj svetujete, kje se da kaj pojest, lahko je tudi kakšna koča ali pa turistična kmetija ….

Logarski golaž, žlinkrofi in gobova juha v Planinskem domu na polovici poti do slapu. Pač planinski dom z domačo kuhinjo in simpatičnimi varuhi le te.

Sploh smo pa mi 10 dni raziskovali ponudbo po ” poti turističnih kmetij “, ki se jih sedaj poimensko resnično ne spomnim. Vedno zelo zadovoljni.

Vsekakor moraš preizkusit žlinkrofe.

Seveda pa je še Raduha – zelo domače in tudi center slow food. Baje so zelo znani po postrveh. Žal smo mi bolj ” preprosti “in se raje izognemo takim rečem.

Mi gremo vedno h Govcu v Robanov kot.

Ajs

hvala zalika. postrvi so za nas super, ker jih obožujeta tudi otroka, samo slow food pa ne bo šlo

kaj pa je to pot turističnih kmetij? je označena? a kar prideš na kmetijo in te postrežejo?

hvala tudi tebi. a to je TK?

O ja – pri Govcu smo tudi mi spali. Krasno, krasno……………….Samo preveri glede rezervacij. So veliko zasedeni. Čebelnjak, pa žaga……….

Njihov zajtrk je božanski.

Za kosilo smo si pa privoščili grozljivo dobro govejo juho ( še z koščki mesa zraven ) in precej bolj revno gobovo juho. Poleg tega smo si pa še narezek naročili. Savinjski želodec …………………

Glede turističnih kmetij pa peljite proti mejnemu prehodu z Avstrijo in na enem zelo neuglednem ovinku zavijeze desno – je tabla. Smo bili na dveh kmetijah in so imeli gugalnice za otroke, drugače je pa kar strm teren in je za obdelovanje res mučno.

tudi mi smo bili pri govcu – se splača, hrana odlična.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close