Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti steroide?

Kje kupiti steroide?

Zanima me kje bi lahko kupila steroide? Natančneje rastni hormon ali pa Winstrol? Vem da se da dobiti le te na recept, vendar nevem kako… Oziroma na črnem trgu.
hvala

Anadrol in Dbol lahko kupis pri vsakem bolj zalozenem stajercu. Jemanja ne priporocam, ker ti udari poleg misic na psiho.

zato pa iščem GH ali Winstrol…

Na tem naslovu. Ljubljanska cesta 12, Celje.

Idi malo v kafiče okrog fitnesov in vprašaj. So pa drage zadeve, anadrol oralc je recimo 150€ za 100kom 50 miligramk. Jemlješ v štartu 50mg dnevno, drug teden 100mg, tretji 150mg, četrti 200mg. Pol je fajn narediti premor za kak mesec in potem spet isto. Jaz sem dobil takrat 6cm širine v ramenih, iz rahlega pivskega trebuha sixpack, 9cm v rokah in za številko večjo “košarico”. Moč je nenormalno večja, nabrekle žile, popokana koža in tudi res je kot je že nekdo napisal, ti vdari na psiho in rabiš obvezno za tist mesec poleg antidepresive in pomirjevala!!!!

Anadrola nočem… Poznam stranske učinke, poznam sceno… Treniram že 6 let, v oktobru imam tekmo in bi rada z winstrolom še dodatno izklesala telo in se predvsem znebila odvečne vode!
GH pa za čez zimo za bulking

Winstrol boš težko dobila. Čega že vzameš še deco(durabolin) in kombiniraš, samega ne jemlji, ker boš postala opravilno nesposobna po prenehanju in trpela hude muke! Preberi si malo o tem preden iščeš.

zakaj bi bila po winniju opravilno nesposobna? Tega pa res nisem zasledila še v nobenih stranskih učinkih?

Mater si glupa. Maščoba v krvi ti lahko povzroči srčni infarkt.

Take kot si ti ne bi smele tekmovat. Si sramota za vse športnike. Pa še neunmalige povrh.

Neumna….

Svinjske bolečine v mišicah, depresija, švicanje, bruhanje žovča, zatekli gležnji. Traja par dni tudi cel teden. Vprašaš kakega “fitneserja” ko je prenehal in ti bo vsak isto povedal, da samega winstrola nikol več:)

HaHa! A misliš da ostali si pa ne pomagajo? A misliš da se kaj pikneš ležiš na kavču in žreš čips, mišice pa rastejo? no motiš se…
po 6 letih treningov, odpovedovanja in garanja sem prišla do genetskega maksimuma! Zato sem se odločila, da si pomagam!

Hvala… Prvič slišim, ravno winnija vsi hvalijo, ker najmanj vpliva na psiho in stranske… pa še ginekomastije ni! Se pozanimam

Če ne verjameš na besedo probaj, kolegica je jemala pol leta, po nehanju ležala 4 dni v krčih na pol mrtva, da je prosila če lahk crkne, mama ji pa čaj v postlo nosila in postlo preoblačla. Gležnje imela široke ko moški. Na dan pojedla cel zavitek nalgesinov…ne se hecat.

Vsi, ne samo ti , ki si pomagajo ste fake.
Če te to ne moti in očitno te ne, fejkaj naprej, saj boš samo sebe uničila. Mene bi bilo sram pred samo seboj. Ti pa počni kar hočeš, je tvoje telo, če ti ga ni škoda, počni z njim kar te je volja. 6 let treningov je nič v primerjavi s celim zivljenjem.

Vrhunska športnica pa nisi in s takim razmišljanjem in početjem nikoli ne boš.
Sfejkana kopula.

sej pravim, da se bom pozanimala… Zakaj ga je pa jemala? Ker je želela shujašat? Al kot bodybuilderka!

sej pravim, da se bom pozanimala… Zakaj ga je pa jemala? Ker je želela shujašat? Al kot bodybuilderka!
[/quote]

dvigovanje-težka atletika, trenirala pa judo

Ce kdo ve kje nabavit pri kakemu dilerju naj mi napise na gmail michaelliken1@gmail.com

Za dreniranje odvečne vode jemlješ diuretik – naravni – ga prodajajo tudi fitnes spletne štacune! in je dovolj! Tri tablete, te bo oželo vode ko pralni stroj na 1400 obratov.

Ne serji s steroidi – boš dobila črne dlake, lahko dobiš tudi alopecijo= izpadanje las, globok glas, lahko se ti pojavi adamovo jabolko , lahko se tipoveča klitors = pomanjšan penis, menstro ti bo zjebalo popolnoma, dobiš lahko tud hude akne; winstrol povzroča ravno edem – torej z njim ne boš retenirala vode, ker zadržuje elektrolite v telesu in posledično vodo. Nespečnost, depra, …..

A si je vredno zjebat to zavoljo ene tekme?

Si dobil rabim tudi jaz

Kolk je en folk glup …

Človeško telo je kot vrhunska farmacevtska tovarna, ki proizvaja vse sorte substance. Za rastni in podobne hormone je znano, da po dvajsetem, petindvajsetem letu začne koncentracija teh hormonov upadati. Marsikoga zanima kako bi se dalo na naraven način povečati koncentracijo teh pomlajevalnih hormonov.

Pa kje si ti bedak pobrav da ti pomanjsa lulek pizda. 5let sm ze na testosteronu, trenu, pa se cem drugem pa se mi je edin za kksn centi povecu plus tega ti skos stoji edino moda se ti v obdobju lahk mal pomansajo odvisn ka jemles pa kolk. Butalc butasti najpri probi pol pa govor.

Zivjo uporabnica foruma. Ce se vedno nisi nasla prodajalca. Malo glej po fitnesu tisti ki so najvecji in jih vprasaj. Vendar pozor: lahko se naredi da ti prodajo fake ali pa doma narejeno robo in to se vidi tudi po tem ko nekateri pravijo da imas hude akne in razne druge stranske… jes kupim samo od preverjenega cloveka ki mi ponudi farmacevtske izdelke ki so narejeni v laboratoriju za lekarno. Tudi cena je močno višja ampak bolje to kot kakšna hiba potem pozneje. Za primer: obicajni dilerji prodajajo slabo robo recimo test cypionata po 20€ ampulo, jaz dam 50€ vendar s tem da je original tocno taka kot ti jo doktor predpise na recept.

purchase prednisone from india prednisone 50 mg price prednisone 40 mg
https://prednisonet.com prednisone 10mg cost
buying prednisone prednisone 20mg capsule buy prednisone tablets online

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close