kje na spletu lepe bluze?
Kupila bi nekaj bluz, takih malo lepših. najraje preko spleta. Iščem št. 46-48. Gledala sem jih na Nordstromu, veliko bluz mije zelo všeč, ampak so mi predrage.
Vaš link
Kje še pogledati? Raje bi spletno trgovino, če mi predlagate fizično, je to Maribor. Solidno kvaliteto iščem, cena mi je sprejemljiva do 30 eur za komad.
Moj univerzalen odgovor za skoraj vsa taka vprašanja: Asos. Sicer moraš malo preveriti glede kakovosti, ima pa brezplačno poštnino, če kupiš nad 25 evrov (ali koliko že), vračilo pa po novem zaračunajo. Imajo pa res ogromno firm, edino za plus size mogoče ne ravno ogromno izbiro, nekaj pa že.
Asos je spletno mesto, ki prodaja n firm, od poceni šodra do zelo dragih znamk, zato ne moreš reči, da je VSE plastika.
Pogledaš pod sestavo, iz česa je. Potem mogoče firme, ki jih že poznaš, tiste, ki jih ne, pa malo poguglaš. Včasih najdeš kake dobre reviews, da si ustvariš sliko.
Recimo razpon:
Tale bluza sigurno ne more biti slaba, je 100 procentni lan (pustimo zdaj likanje in mečkanje).
Firme Pimkie sicer ne poznam, tole je mešanica bombaža, ampak se mi zdi, da bi tudi lahko bila ok:
Tole imaš pa čisti bombaž:
Ne vem pa, če bi naročila kaj takega, tole mi je pa sumljivo:
Jaz vedno najprej pogledam outlet, tisto, kar je znižano, in da je vsaj za 50 procentov, pa še v tem primeru načeloma ne gledam najcenejših kosov, ampak recimo konkretno bi za bluzo šla hitro na rang vsaj 20 do 30 evrov, da je v osnovi stalo čez 50 evrov. To bi že moralo biti kolikor toliko ok. Potem recimo, če ti je neka bluza od neke zblj firme všeč, greš gledat še ostale stvari od te zblj firme in dobiš nek občutek, a je za kaj ali je bolj cheap kitajska roba. Kakšni modeli tam gor so res taki, da bog pomagaj. Ima pa Asos nekatere stvari iz aktualne kolekcije marsikatere firme že znižane (vendar nima recimo vseh barv neke bluze, jope, itd, in zelo malo kosov).
Zelo redko kaj vrnem, kupujem pa veliko na Asosu.
Hvala, ker si se potrudila z odgovorom. A tisto, kar je čisti bombaž na tvojih linkih, je neuporabno za službo – vsi pač ne maramo globokih dekoltejev, pa tudi svojih kg ne vidim v bluzi do popka. Tiste lanene pa sploh nimajo v moji številki. Torej spet pridemo na to, da imajo večje številke plastične.
Nimam nič proti tebi, a kar je trenutno v ponudbi, je večinoma 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poliester.
https://www.bonprix.si/collections/zenske_oblacila_bluze-in-tunike
Kroji so dopadljivi, veliko je viskoze, žal pa tudi poliestra.
Oh, itak so. Ampak je treba odpreti ta prvi link, ki je v prvem mojem odgovoru, in potem odpreti kako bluzo, ki ti je všeč na pogled … Spet, da ne boš mislila, da ti predlagam ta nakup, pokažem samo kot primer čisto fletne bluze (za moj osebni okus) iz bombaža:
Našla sem nekaj po mojem okusu, med njimi pa samo dve bombažni.
Pa ne jemlji tako osebno, samo priporočila si spletno trgovino, v kateri sta celi dve bluzi bombažni, pa še vprašanje je, če sta sploh uporabni za to kar iščem jaz ali avtorica teme.
Ti si pač z Asosom zadovoljna, jaz pa trdim, da je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poliester. In se mi za eno “fletno bluzo” ne da brskati med 200 plastičnimi artikli.
Forum je zaprt za komentiranje.