Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadomestno vozilo

Nadomestno vozilo

Avto bova dala v popravilo in ta čas dobila nadomestnega. Kakšni so stroški s tem? Samo bencin ali še kaj zraven?

Samo bencin! Prinas je bilo tako, pa čeprav sem ga razbila. Je pa res da nisem bila jaz kriva.

LP in srečno vožnjo

Nekdo mora plačati stroške najema nadomestnega vozila. Če sta uredila papirje, da bo to plačala vajina zavarovalnica, potem ni problem. Meni so dobrili nadomestno vozilo na stroške zavarovalnice le za največ tri dni. Če bi popravilo trajalo dlje, bi morala več dni doplačati.

Če je krivda na tvoji strani in imaš svoje vozilo zavarovano s polnim kaskom, potem samo bencin, če pa le delni kasko, potem pa med 30 in 37 EUR na dan.
Če je povzročitelj druga oseba, potem plača ona, oziroma njena zavarovalnica.

Soncek

Avto ima spraskano barvo okoli in okoli. Kot da bi kdo z žebljem naredi rise. 🙁
Imamo plačan kasko, storilec pa ni znan. Potem tudi velja – le bencin?

JA le bencin. Zavarovalnica ti prizna določeno število dni v katerih naj bi avto popravili. Pri nas so enkrat nekaj zafrknil na servisu, oz se ni lepo pobarvalo in so rabili še en dan, pa smo imeli avto dan več, na račun avtohiše, ker je pač so oni to zafrknil.

Moraš pa imeti najprej od zavarovalnice list za nadomestni avto, drugače ni nič s povračilom stroškov. Pa servisu moraš prej rečt da naj ti rezervirajo nadomesten avto.

Pa če misli več ljudi ta avto vozit rabiš od vseh izpite, da vse napišejo na list o najemu vozila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close