slovenski homoseksualci kje se pa vi spoznavate
SLOVENSKI HOMOSEKSUALCI BI SAMO NAŠEGA slovenskega MURKOTA
slovenski homoseksualci so pri desničarjih posebej prisotni, imajo tudi radi, ko slovenček murko zapoje
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Sex v mestu › slovenski homoseksualci kje se pa vi spoznavate
nisem homoseksualna oseba, me pa zanima kje recimo se pa vi slovenski homoseksualci spoznavate
Nisem id.iot, me pa zanima, kje in na kakšen način se vi id.ioti spoznavate med sabo?
Nimam velikih bradavičk, me pa zanima kje se tiste z veliki bradavičkami spoznavate.,
Jaz grem na šmarno goro in če se mi od zadaj slučajno približuje kak samski tip brez družbe, se hitro ustavim in prepognem, ter si kao zavežem vezalke. Če me lopne po ritki ko me dohiti, je to to.
hahaha 🙂
Po gostilnah, ko so moški malo opiti, takoj odvržejo maske
ŠE ENO NOVO PARADO PONOSA V MARIBORU!
[/quote]
Če je srb župan pol bo, saj tu jankovič organizira take parada po vzoru svojih iz srbije.
Popaya srečaš po javnih WC, kjer s svojo mastno roko posega po tujih lulčkih…..pa prijema starčka za jajčka.
ZGROŽENA SVA KAKO VELIKO SOVRAŠTVA JE MED SLOVENCI.
[/quote]
Dating aplikacije. Edini resen odgovor tukaj
vse prek neta, ja
SLOVENSKI HOMOSEKSUALCI BI SAMO NAŠEGA slovenskega MURKOTA
V stranki LDS se jih je veliko nabralo.
Potem pa imajo svoje izpostave na RTV Slo, v policiji, v vojski, kabinetu predsednika vlade in republike, po ministrstvih, ipd. Podobno kot lionisti ali rotarijanci si med sedoj pomagajo in drug drugega porivajo (naprej).
Jaz sem pedercino spoznal na tem forumu.
slovenski homoseksualci so pri desničarjih posebej prisotni, imajo tudi radi, ko slovenček murko zapoje
Mesečev zaliv, Strunjan. Boljše, da se ne skloniš, da bi kaj pobral, če si tip.
[/quote]
Ni kaj. Lep fant je.
Ni kaj. Lep fant je.
[/quote]
Bi ga peljal en krog v belem golfu?
nisem homoseksualna oseba, me pa zanima kje recimo se pa vi slovenski homoseksualci spoznavate
glede na to, da je med slovenci veliko prikritih gejev in lezbijk, nimajo problema pri srečevanju
med slovenci je večina homoseksualcev zato nimajo problema s tem kje se spoznavajo.
Forum je zaprt za komentiranje.